Ciąża w Niemczech
-
WIADOMOŚĆ
-
Zielinka wyslalam jeszcze raz. Co sie dxieje z tymi mailami? Wrrr
A gdzie mieszkasz w Berlinie?
MonikaDM tak, place kredytowa:)
Muniek..ja tez ciagle zastanawiam sie kiefy minelo te 8 miesiecy..ale wiesz co przed nami jeszcze tyle cudownych chwil.. i ciagle czekam z niecierpliwoscia na nowe atrakcje, ktore mi Gabrysia zapewnia:)
Spryciula moja kochana uczy sie siadac- lapie sie czegokolwiek i podciaga sie. Czasami chwilke posiedzi a potem bęc do tylu albo na bok, ale zaczyna pomalu kumac, ze rece tez są od czegos i moga byc przydatne;) Kocham to moje dziecko z kazdym dniem bardziej chociaz czasami tak mnie umęczy, ze o 20:00 padam razem z niakrysiak, MonikaDM, Endokobietka, zielinka, Tigana lubią tę wiadomość
-
Wilmersdorf:) Ciesze sie ze w koncu doszedł
-
nick nieaktualnyNo i zamówiłam na Aliexpress. Zobaczymy teraz kiedy przyjdą zamówione rzeczy i jaka jakość ;)Ojj...jak wszystko będzie dobrze to chyba majątek będziemy tam zostawiać
Kasia co Ty głównie zamawiałaś? Ja wzięłam buty na które zachorowałam jeszcze jak mieszkalismy w PL, ale one wtedy tam kosztowały duze więcej niz ja wczoraj zapłaciłąm a też były z Chin, nawet fotki te samo kojarzę - wiem, ze pewnie nie będzie to to samo cod obre, skórzane buty no ale takie piękniuchne sąwziełam też taką tanią sukienkę bo chcę obczaić rozmiary i jeszcze kilka drobiazgów
-
A pokazesz mi te buty MonikaDM?
Ja zamawialam zabawki dla Gabi..typu zawieszki na mate czy do wozka, ubranka ale jakosciowo nie bylam zadowolona i buty dla niej na zime do wozka- tu akurat super sie trafily.
A i zawieszkę do mojej bransoletki Pandory..sa duzo tansze na Alli:) i zamowie na pewno jeszcze;)
A po swietach chyba kupie rozne akcesoria kuchenne:)
Koniecznie daj znac jak przyjda zakupy i czy jestes zadowolona:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 10:59
-
nick nieaktualnyKasia buty takie: http://www.aliexpress.com/item/FREE-SHIPPING-HOT-SALE-2012-H023-high-quality-breathable-leather-uppers-ladies-fashion-shoes-women-s/527442742.html?spm=2114.01020208.3.80.uXGp9y&ws_ab_test=searchweb201556_1_21_79_78_77_92_91_22_80,searchweb201644_5,searchweb201560_9
Najwyzej będą butami "do auta i z auta", ja je wczoraj kupiłam jakoś za niecałe 14e. A chyba ze 3 lata temu w PL je widziałam i kosztowały coś ok 150zł.
Dziś zauważyłam, że Vincent ma kolejnega zęba...noce lepsze to mnie tchnęło zeby sprawdzić no i jest.
Annaki próbowałam tej Camili i powiem Ci, ze bez rewelacji wiec chyba nie bedę kupować. Następnym razem wypróbuję Viburcol, a wiem, ze tu w DE jest dostępny bo mężowi proponowali kiedys jak pojechał po Nurofen, ale wielkie dzięki za próbkęTigana lubi tę wiadomość
-
Monika no to gratulacje z kolejnego zabka, a ile juz macie?
Jasiowi w ciagu tygodnia wyskoczyly 3: 2 dolne dwojki i 1 gorna 3 czyli w sumie ma 13, jak na prawie 21 miesiecy kiepsciutko, no ale w sumie prawie bezbolesnie, tylko apetyt wtedy bardzo szwankuje. -
Monika to daj znać jak przyjdzie jaka jest jakość tych rzeczy
butki śliczne.
Gratulacje kolejnego zabka
A ja muszę się pochwalić że nasz szkrab kończy dziś pół rokuprzeleciało...
Mamax, MonikaDM, annaki, Tigana lubią tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Muniek- Wszystkiego dobrego na pol roku. Szybko zlecialo i najtrudniejszy etap juz za wami. Teraz pojdzie z gorki i ani sie obejrzysz a bedziesz miala w domu chlopca
Monika- Fajne te butkiJak dojda to daj znac jakie sa jakosciowo
Endokobieta- Spokojnie moj Maximilian dopiero niedawno zakonczyl zabkowanie a w styczniu bedzie mial juz 4 lataJulianowi tez wolno zabki wychodza tak ze ma dopiero trzy. No ale najwazniejsze ze wychodza
Muniek lubi tę wiadomość
(**) Nasze kochane aniolki-bliźnieta- 30.03.2011- 11tc
[/url]
[/url]
[/url]
-
nick nieaktualnyEndokobietko u nas juz to juz 7-my ząb. Tylko w tej radości z kolejnego zęba zawsze musimy pamięta o ich kiepskiej jakości, Vincent ma juz 3 zeby złamane, wiec uwierz mi ze wolałabym żeby wychodzily wolniej np. tak jak Jasiowi a zeby byly mocne.
Dziewczyny dzięki. Buty...nie spodziewam się jakości super ale zobaczymy. -
Monika no cóż czyli u Was jak i u Leny camilia nie podziałala, ale dobrze że sprawdzilas zamiast kupować w ciemno
Buty boskie
A ja pakuje pakuje pakuje.... I końca nie widać, jutro w nocy wyjazd do pl
. jeszcze po południu mamy kontrolną wizytę u pediatry, bo byliśmy ostatnio z taką dziwną wysypką która niby okazała się opryszczką, oprócz tego zaliczylismy okulistę, tez w związku z tą wysypka bo jest koło oka tak więc tydzień na obrotach, ale od soboty laba
, zero gotowania sprzątania i prania
-
Emdokobieta- Spokojnie wszystko przyjdzie w swoim czasie. Maximiliankowi do dwoch lat wyszly wszystkie zeby oprocz ostatnich czterech piatek. Potem przez rok byla cisza i dopiero po jego trzecich urodzinach zaczely wychodzic co 1,5 miesiaca jedna. Bardzo sie umeczyl ale juz mamy spokoj
U Juliana podejrzewam podobny scenariusz. Smiejemy sie z mezem ze z tymi zebami to chyba nigdy u nas konca nie bedzie bo najpierw Maximilian zabkowal, teraz Julian. Jak Julianowi juz wszystkie wyjda to Maximilianowi zaczna wypadac mleczaki i wychodzic zeby stale a potem jak u niego juz wszystkie stale zeby wyjda to Julianowi zaczna wypadac mleczaki i wychodzic stale. A potem to pewnie juz nam beda zeby wypadac haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 22:01
(**) Nasze kochane aniolki-bliźnieta- 30.03.2011- 11tc
[/url]
[/url]
[/url]
-
Jakie eleganckie te butki..mam nadzieje ze przyjda ladne..trzymam kciuki:)
Kurde u nas zero ząbkow, ale chyba ogolnie Gabrysia do wszystkiego dochodzi pozniej..wazne ze są postepy.
Muniek gratulacje dla Twojego bączka:) -
Muniek oj biegnie ten czas nieubłaganie,mój skończył ósmego pól roczku.co do zębów to u nas jeszcze nie ma i nie martwię się tym,może posłużą dłużej jak później wyjdą?
Monika mi tez te butki sie podobają,ale z tego co widzę to jest aktualnie na nie promocja bo tak to są droższe.tez bym sobie takie kupiła ale ja to mam takie niewymiarowe stopy ze ciężko chyba byloby mi trafić w rozmiar.ciekawa jestem tez twojej opini jak je dostaniesz czy ten obcasik nie za duży jest i czy wygodne?
Jak tam sie płaci,przelewem?do de jest darmowa wysyłka?
Dzis piatek 13,pechowy czy szczęśliwy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 07:44
-
nick nieaktualnyWendy wrote:Dzis piatek 13,pechowy czy szczęśliwy?
ale jakaś taka słaba jestem. Zjadłam śniadanie i musiałam sie położyć, potem umylam sie i znowu leżę. Jeszcze tylko włosy wysuszyć i makijaż, mam nadzieje, ze dam radę.
-
nick nieaktualnyMamax coz za "zębowy" scenariusz
A ja wczoraj pisałam o trzech zębach zlamanych, to dzis mamy kolejnego. Takim sposobu każdy który wyszedł w calosci jest przynajmnuej w połowie złamanyMusimy wczesniej zrobic to pakowanie niz w styczniu bo do tego czasu polamie wszystkie do reszty. Przeraza mnie szybkość z jaka te zeby mu się kruszą i to w jakim stopniu sa one slabe aż teraz siedzę i placze bo nic nie możemy
...wkurza mnie to bo oddałabym moje mocne zeby zeby tylko on miał dobre. A tak to taka bezsilna sie czuje.
Wendy te buty maja 10cm obcas w tym koturna 2 więc dla mnie tak jakby 8 cm. Ale ja jestem kurdupel i dla mnie wysokie buty byly codziennością. Maja byc do miesiąca wiec zobaczymy. -
nick nieaktualny