Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam skurcze od konca maja, mowia,ze to te przepowiadajace. Gdy bylam tu na kontroli akurat skurcz mialam i lekarka powiedziala mi, ze moga one wywolac porod. Brzuch jak kamien twardy mam wtedy. Dzisiaj w nocy mialam skurcz za skurczem, mlody fika wiec sie nie przejmuje
-
marti87 wrote:tez mi sie wydaje, ze to moga byc te skurcze o ktorych pisza i mowia ze pojawiaja sie od 20 tc.
Swedzi !! smarujecie raz czy dwa razy dziennie ?
Ja smaruję 2 razy dziennie... przynajmniej staram się ale nie zawsze pamiętam... ja w ogole jestem bardzo niesystematyczna...
a czym smarujecie? Ja kupiłam ten krem z Dr GREVE bo tylko to jest tutaj w aptekach...
Moja przyjaciółka jest już 2 dni po terminie porodu i od kiedy pamięta miała skurcze przepowiadające tylko kilka razy ostatnio w poniedziałek i już myślałyśmy że się zaczyna poród ale jednak nie... no i nie zanosi się... -
Pierwsza tube kremu mialam Oillan, a kolejny to olejek Mustelli i jak dla mnie to rewalacja, delikatny zapach, fajne dozowanie w sprayu i super sie wchlania, wlasnie mi sie konczy, ale kolejny kupuje ten sam.
https://www.google.no/search?q=mustela+olejek&espv=2&biw=1280&bih=923&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIs8ed1aWmxwIV6e5yCh2hdQ0W#tbm=isch&q=mustela+olejek+dla+ciezarnych&imgrc=o-k7ryhfWlrrQM%3A -
Pianistka wrote:prawda jest taka że smarowanie to tylko mała część sukcesu... genetyka nas załatwi lub nie
Oj masz racje...
Ale jak już swędzi to rdzę smarować... nie zaszkodzi a zawsze może coś to pomóc...ja smaruje się raz dzienne nic mnie nie swędzi ale mam zapas skóry jeszcze po młodym.