Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
alda wrote:Ponawiam pytanie
Dziewczyny jakie macie foteliki samochodowe ? Jak się sprawdzają ?
Mar2śka jak twój się sprawdza ? Zastanawiam się właśnie nad nim ........... -
K. wrote:ty nad jakim sie zastanawiasz ? Masz juz wozek ?
Ja chyba wybiorę kiddy evoluna i-size on się rozkłada do pozycji leżącej
Wózka jeszcze nie mam ale chcę Valco Snap4 Trend Sport
Dopasował Wam ktoś w sklepie fotelik do auta ??? Bo wiem że niektóre bazy mogą nie pasować do samochodu -
Majola czy to Ty kiedyś pisałaś o wanience, że wybrałabyś największą jaka istnieje?
Ja mam Stokke i na długość już wydaje się być mała. Może gdy nasz chłopak będzie już siadać, to będzie ok. Ale teraz zastanawiam się nad kupnem większej tzn dłuższej i najlepiej na stojaku, bo mój kręgosłup cierpi od schylania.
Dziewczyny poradzcie coś. -
Zoja ja szukam największej wanienki jak jest czyli ok. 105 cm .
Tutaj masz dużą
https://www.pinkorblue.no/rotho-babydesign-top-xtra-badebalje-perlebla-a124064.html
Trzeba się zapytać czy ten stelaż będzie pasował :
https://www.pinkorblue.no/bieco-badebaljestand-100-cm-a222618.html
Na stelażu w komplecie ale tylko 86cm .
https://www.jollyroom.no/babyutstyr/baderom/badebaljer/kaxholmen-badpaket-star-vit1?gclid=Cj0KCQiAzePjBRCRARIsAGkrSm5IwjGIR648kfHvNg-TUvOaXnDPu64UmkObT0HtfE6EM6kXiN02fE4aAo4xEALw_wcB
Ja nie wyobrażam sobie wanienki na podłodze muszę mieć stelaż
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 21:43
Zoja36 lubi tę wiadomość
-
Tak, ja pisałam.
My akurat przywieźliśmy z Polski.
102 cm.
Ostatnio byliśmy w Polsce, syn ma około 67 cm i kąpał się w tej mniejszej (86 cm), to jeszcze się w niej mieścił. Ale już niedługo.
Swoją drogą powinni podawać wymiary wewnątrz wanienki też, bo 86 spoko brzmi, a w rzeczywistości jest to długość na zewnątrz.
W Polsce nie miałam stelaża to stawiałam ją na podłodze i obok klękałam na puzzlach piankowych. Kąpiemy jeszcze krótko to nie było najgorzej.
Zoja, jak synek się ma? Już ma 6 tygodni. Macie jakiś rytm już?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 22:34
Zoja36 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny:) nasza córeczka jest już z nami. Poród wywoływany, po 24 godzinach prób drogą naturalną nastàpiły komplikacje i zakończyło się na CC . Taka biedna i wykończona się urodziła ale już z nią wszystko dobrze. Mnie tez długo doprowadzali do porządku , mieli problem z zatamowaniem krwi. Tak mnie pouciskali ze teraz leżę i kwicze bo mam
pełno powietrza w brzuchu. Położne to Anioły , opieka mega wszystko robiły żeby tylko ulżyć w bólu .Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 05:46
pati1980, K., Zoja36 lubią tę wiadomość
Alutka -
majola wrote:Zoja, jak synek się ma? Już ma 6 tygodni. Macie jakiś rytm już?
Tak, mniej więcej mamy już jakiś rytm. Zdarzają się odstępstwa, ale generalnie staramy się podobnie każdego dnia funkcjonować.
Noce są różne. Codziennie podobnie zasypia, ale budzi się różnie. Czasami zdarza się, że w jednym kawałku prześpi prawie 5 h A innym razem budzi się co 2 h.
Ale myślę, że i to powoli się unormuje.