Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz po spotkaniu z genetykiem, bardzo miła pani wszystko wytłumaczyła. Powiedziała że nipt test robią w Norwegii wtedy kiedy KUB Test wyjdzie źle.
Ja i tak jadę za tydzień w środę do Szwecji, dla mojego spokoju.alda, majola, K. lubią tę wiadomość
-
alda wrote:Mar2śka mam do Ciebie prośbę możesz sprawdzić czy na Twiom foteliku - łupinie jest data produkcji albo data ważności fotelika ?
alda lubi tę wiadomość
-
pati1980 wrote:Dostałam termin na KUB-test z usg na 02.04. Krew mi pobierali we wtorek, czy na tej wizycie powiedzą mi od razu czy wszystko jest ok?
Tak , zrobią USG i wbiją dane z usg i z badania krwi i wyjdzie wynik
pati1980 lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj byłam na kontroli u ginekologa. Wszystko wygląda ok, maluszek ma rączki i nóżki i ok 4,7cm.
Taka jestem szczęśliwa że boję się cieszyć hihi.
Jedyne co to pani doktor powiedziała że jest tak jakby o 4 dni większe, ale przy ivf ciężko określić prawidłowa datę poczęciaalda, majola, K., Zoja36, mar2śka lubią tę wiadomość
-
Alutka 32 wrote:Niestety nie udało się
Alutka ważne że malutka najedzona
Jak Ty się czujesz , jak anemia ?
Macie już jakiś rytm dnia ? Malutka śpi w łóżeczku czy w Wami ?
Ja teraz jestem na etapie wybierania łóżeczka , siedzę na necie i nie wiem co wybrać a mała zrobi mi psikusa i nie będzie chciała w nim spać
-
alda wrote:Alutka ważne że malutka najedzona
Jak Ty się czujesz , jak anemia ?
Macie już jakiś rytm dnia ? Malutka śpi w łóżeczku czy w Wami ?
Ja teraz jestem na etapie wybierania łóżeczka , siedzę na necie i nie wiem co wybrać a mała zrobi mi psikusa i nie będzie chciała w nim spać
Ja jestem bardzo zadowolona z dostawki. Super młody śpi praktycznie koło mnie, oczy otwieram i go widzę, nie muszę wstawać do łóżeczka. -
Alutka 32 wrote:Niestety nie udało się
A jak Ty się czujesz?
Jak sobie radzicie?
Może zrobisz sobie pasek z wiekiem
Mała ma już ok 4 tygodni. Za chwilę już przestanie być noworodkiem i zacznie być niemowlakiem
Butelka Aventa córeczce pasuje?
Jakby co to chętnie się swoich pozbęde jeśli byś była chętna
-
Zoja36 wrote:Alda kup dostawke, jak córeczka zaakceptuje dostawke to potem kupisz łóżeczko
Ja jestem bardzo zadowolona z dostawki. Super młody śpi praktycznie koło mnie, oczy otwieram i go widzę, nie muszę wstawać do łóżeczka.
Ja mam dziwny rozkład sypialni i na dostawkę miejsca brak