Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysti I oby tak dalej
Paula mi lekarz nic nie mowil. HV powiedziala tylko o wodzie, ale moja mama po 6 dzieci z doswiadczenia od razu poradzila rumianek. Szczerze mowiac nawet mnie opitolila ze w domu na stanie rumianek powinien byc jak ma sie dzieciLimerikowo, Krysti lubią tę wiadomość
-
Ahh no tak stare domowe sposoby
Ale widzisz... Co dom to obyczaj bo mi wlasnie chrzestna (tez po 3 dzieci) specjalnie dzwońila ostatnio i mowila zebym przypadkiem malemu oczek rumiankiem nie przecierala haha
I ostatnio tez slyszalam ze teraz lekarze nie zakecaja podawania herbatki koperkowej i tego rumianku a ja dzis i tak malemu dalam
Wiec to co bylo kiedys widac ma sie nijak do tego co teraz zalecaja ja tam tez robie po swojemu troche
-
A tu macie dla oslody wykonane w nocy zdjecie mojego najedzonego niedzwiadka w swoim sleeping bag. Buzia cala w mleku i troche skrzywiona bo flesz blysnal. Normalnie sie zasmiewam z tej foty dzisiaj.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 19:57
Krysti, Limerikowo, Malwina89, Carola55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytyger wrote:Krysti I oby tak dalej
Paula mi lekarz nic nie mowil. HV powiedziala tylko o wodzie, ale moja mama po 6 dzieci z doswiadczenia od razu poradzila rumianek. Szczerze mowiac nawet mnie opitolila ze w domu na stanie rumianek powinien byc jak ma sie dziecityger lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytyger wrote:A tu macie dla oslody wykonane w nocy zdjecie mojego najedzonego niedzwiadka w swoim sleeping bag. Buzia cala w mleku i troche skrzywiona bo flesz blysnal. Normalnie sie zasmiewam z tej foty dzisiaj.
tyger lubi tę wiadomość
-
Ooo matko!!! Stanley jest the best hahaha. Swietne to zdjecie
Jakie on ma chomiczki. Jejuuu do wycalowania
Faktycznie wasz sleeping bag jest dopasowany jak bym Tiagusia wsadzila do naszego to bym go szukac musiala haha.
On poki co w rozku jeszcze gińie
U nas byla konferencja na skypie non stop ktos dzwoni hehe, potem karmieńie i zmiana pieluchy razem z garderoba bo poszlo bokiem
Jejuu moj syn jest aniolem jak go ten brzuszek nie boli. Pojedzony, przebrany lezy i guga do nasKrysti, tyger lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Vixen, Tyger, super widziec jak wasze dzieciaczki pieknieja z dnia na dzien.
Karolek jeszcze taki drobniutki i kochany, a Stanley jaki uroczy po tym jedzonku i jak sobie ladnie juz na boczku spi
Krysti, dobrze ze sie doczekalas zaproszenia na USG, juz niedlugo i potwierdzisz czy masz blizniaki. A ja w przyszlym tygdniu mam skan polowkowy i mam nadzieje, ze poznam plec.
Tymczasem zamowilam sobie pas pod brzuch na razie, ktory ma wspomoc moje plecy i niby ma troche mniej bolec. W przyszlym tygodzniu bedzie moja mama z sistra i bedzie troche chodzenia, pewnie beda chcialay jak zawsze isc na zakupy, wiec pas sie przyda jak znalazl.Krysti, Limerikowo, tyger lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPodziwiam moją mamę 6 cioro dzieci i jeszcze pracowała 39 lat w szkole i w labolatoriach chemicznych to trza było mieć Powera .Butelka szklana po oranżadzie gumowych cycek naciągnięty na butelkę i się kasze wcinało pieluchy tetrowe a nie pampersy teraz to wygoda ze wszystkim jest pupę trza było myć dziecku a nie chusteczkami podcierac to były czasy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 20:57
Limerikowo, tyger lubią tę wiadomość
-
O losie Stanley jaki przesłodki i pultasy ma cudowne!
U nas tatuś mowi ze widzi po twarzy ze Karol przybiera.
I twarz od mleka
Ja pierwszy trymestr to tylko mdłosci, bez wymiotowania. I przez hormony miałam trzy tygodniowy problem z włosami. Meeega tluste. Co i po porodzie mi się zrobiło ale nie w takim stopniu.
Czekam aż mi przejdzie bo muszę juz włosy pofarbowac :<
U nas dzisiaj popołudnie dużo lepsze. Karol spał przed spacerem, w czasie i po spacerze. Bardzo grzeczniutki i tylko raz mu się ulało dzisiaj ciekawa jaka noc bedzie.
Ja nie używam nic w ogole, przemywam oczka tylko woda i do picia tez nic bym nie dawała ale to tylko moje zdanie
Oddzwoniła do mnie H.V i paluszek mam tylko przegotowaną woda przymywać dzisiaj i jeśli jutro bedzie gorzej wyglądał to zadzwonić do G.P.
Jutro mamy busy dzien. Badanie słuchu i odwiedzimy wkoncu moją prace. Ciekawe jak nam pójdzie na badaniu :< czy Karolek bedzie leżał grzecznie.Limerikowo, Krysti lubią tę wiadomość
-
U nas Tiagus dzis chyba bardzo potrzebowal tej herbatki bo jak wczesniej pisalam plul nia. A dzis wydoil kilka sporych lykow i mu pomoglo. Popoludnie mielismy super
Szly i baki i kupy
Ograniczam do min podawanie butli czy smoka ale czasem lepsze to niz zanoszace sie od placzu dziecko.
U nas poki co rozek zdaje egzamin elegancko
Vix a wy macie juz to drugie badanie sluchu?? Tzn to nast po szpitalu? Dostaliscie list z info o badaniu???Limerikowo, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVixen wrote:O losie Stanley jaki przesłodki i pultasy ma cudowne!
U nas tatuś mowi ze widzi po twarzy ze Karol przybiera.
I twarz od mleka
Ja pierwszy trymestr to tylko mdłosci, bez wymiotowania. I przez hormony miałam trzy tygodniowy problem z włosami. Meeega tluste. Co i po porodzie mi się zrobiło ale nie w takim stopniu.
Czekam aż mi przejdzie bo muszę juz włosy pofarbowac :<
U nas dzisiaj popołudnie dużo lepsze. Karol spał przed spacerem, w czasie i po spacerze. Bardzo grzeczniutki i tylko raz mu się ulało dzisiaj ciekawa jaka noc bedzie.
Ja nie używam nic w ogole, przemywam oczka tylko woda i do picia tez nic bym nie dawała ale to tylko moje zdanie
Oddzwoniła do mnie H.V i paluszek mam tylko przegotowaną woda przymywać dzisiaj i jeśli jutro bedzie gorzej wyglądał to zadzwonić do G.P.
Jutro mamy busy dzien. Badanie słuchu i odwiedzimy wkoncu moją prace. Ciekawe jak nam pójdzie na badaniu :< czy Karolek bedzie leżał grzecznie. -
Krysti u mnie było 'trochę' gorzej bo ich się nie dało umyć poprostu. Wyglądały jakbym zamiast szamponu użyła smalcu i nie ważne ze myłam trzy razy - po wysuszeniu były tłuste. Odrazu... Masakra potem jeszcze dwa razy mi się to w ciszy zdazylo ale nie tak mocno i tylko kilka dni trwało. Teraz tez nie jest aż tak zle jak na poczatku ciazy.