X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Szkocji
Odpowiedz

Ciaza w Szkocji

Oceń ten wątek:
  • tyger Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti I oby tak dalej :)
    Paula mi lekarz nic nie mowil. HV powiedziala tylko o wodzie, ale moja mama po 6 dzieci z doswiadczenia od razu poradzila rumianek. Szczerze mowiac nawet mnie opitolila ze w domu na stanie rumianek powinien byc jak ma sie dzieci :P

Limerikowo, Krysti lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]1kk0h371zoz0wcto.png[/link]

3jvzj44jkepasfzk.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahh no tak :) stare domowe sposoby :)
    Ale widzisz... Co dom to obyczaj bo mi wlasnie chrzestna (tez po 3 dzieci) specjalnie dzwońila ostatnio i mowila zebym przypadkiem malemu oczek rumiankiem nie przecierala haha :)
    I ostatnio tez slyszalam ze teraz lekarze nie zakecaja podawania herbatki koperkowej i tego rumianku a ja dzis i tak malemu dalam :P

Wiec to co bylo kiedys widac ma sie nijak do tego co teraz zalecaja :) ja tam tez robie po swojemu troche :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• tyger Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tu macie dla oslody wykonane w nocy zdjecie mojego najedzonego niedzwiadka w swoim sleeping bag. Buzia cala w mleku i troche skrzywiona bo flesz blysnal. Normalnie sie zasmiewam z tej foty dzisiaj.

17r336.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 19:57

Krysti, Limerikowo, Malwina89, Carola55 lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]1kk0h371zoz0wcto.png[/link]

3jvzj44jkepasfzk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tyger wrote:
    Krysti I oby tak dalej :)
    Paula mi lekarz nic nie mowil. HV powiedziala tylko o wodzie, ale moja mama po 6 dzieci z doswiadczenia od razu poradzila rumianek. Szczerze mowiac nawet mnie opitolila ze w domu na stanie rumianek powinien byc jak ma sie dzieci :P
    U nas tez sześcioro wszyscy żonaci dzieciaci ja najmłodsza:)

tyger lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tyger wrote:
    A tu macie dla oslody wykonane w nocy zdjecie mojego najedzonego niedzwiadka w swoim sleeping bag. Buzia cala w mleku i troche skrzywiona bo flesz blysnal. Normalnie sie zasmiewam z tej foty dzisiaj.

17r336.jpg
    Oh Tyger jaki on słodki jakie ma rumieńce aż mojemu pokazałam jak się cieszył:):D

tyger lubi tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo matko!!! Stanley jest the best :) hahaha. Swietne to zdjecie :)
    Jakie on ma chomiczki. Jejuuu do wycalowania ;)
    Faktycznie wasz sleeping bag jest dopasowany ;) jak bym Tiagusia wsadzila do naszego to bym go szukac musiala haha.
    On poki co w rozku jeszcze gińie :P

U nas byla konferencja na skypie :) non stop ktos dzwoni :) hehe, potem karmieńie i zmiana pieluchy razem z garderoba bo poszlo bokiem :)

Jejuu moj syn jest aniolem jak go ten brzuszek nie boli. Pojedzony, przebrany lezy i guga do nas :)

Krysti, tyger lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stanley ładne imię :))

tyger lubi tę wiadomość

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sol fizjologiczna w jednorazowych ampulkach jest do dostania w Bootsie normalnie na polkach w dziale kropli i plynow do soczewek

Krysti, tyger lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O no to jest w boots także tiger bootsa jak odwiedzisz to dostaniesz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 20:49

Limerikowo, tyger lubią tę wiadomość

• Carola55 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vixen, Tyger, super widziec jak wasze dzieciaczki pieknieja z dnia na dzien.
    Karolek jeszcze taki drobniutki i kochany, a Stanley jaki uroczy po tym jedzonku i jak sobie ladnie juz na boczku spi :)

Krysti, dobrze ze sie doczekalas zaproszenia na USG, juz niedlugo i potwierdzisz czy masz blizniaki. A ja w przyszlym tygdniu mam skan polowkowy i mam nadzieje, ze poznam plec.

Tymczasem zamowilam sobie pas pod brzuch na razie, ktory ma wspomoc moje plecy i niby ma troche mniej bolec. W przyszlym tygodzniu bedzie moja mama z sistra i bedzie troche chodzenia, pewnie beda chcialay jak zawsze isc na zakupy, wiec pas sie przyda jak znalazl.

Krysti, Limerikowo, tyger lubią tę wiadomość

na9fxa5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podziwiam moją mamę 6 cioro dzieci i jeszcze pracowała 39 lat w szkole i w labolatoriach chemicznych to trza było mieć Powera .Butelka szklana po oranżadzie gumowych cycek naciągnięty na butelkę i się kasze wcinało :D pieluchy tetrowe a nie pampersy teraz to wygoda ze wszystkim jest pupę trza było myć dziecku a nie chusteczkami podcierac to były czasy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 20:57

Limerikowo, tyger lubią tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerikowo mega dziekuje :)

Limerikowo lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Vixen Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O losie Stanley jaki przesłodki :D i pultasy ma cudowne!
    U nas tatuś mowi ze widzi po twarzy ze Karol przybiera.
    I twarz od mleka <3

Ja pierwszy trymestr to tylko mdłosci, bez wymiotowania. I przez hormony miałam trzy tygodniowy problem z włosami. Meeega tluste. Co i po porodzie mi się zrobiło ale nie w takim stopniu.
    Czekam aż mi przejdzie bo muszę juz włosy pofarbowac :<

U nas dzisiaj popołudnie dużo lepsze. Karol spał przed spacerem, w czasie i po spacerze. Bardzo grzeczniutki i tylko raz mu się ulało dzisiaj :) ciekawa jaka noc bedzie.

Ja nie używam nic w ogole, przemywam oczka tylko woda i do picia tez nic bym nie dawała ;) ale to tylko moje zdanie ;)

Oddzwoniła do mnie H.V i paluszek mam tylko przegotowaną woda przymywać dzisiaj i jeśli jutro bedzie gorzej wyglądał to zadzwonić do G.P.

Jutro mamy busy dzien. Badanie słuchu i odwiedzimy wkoncu moją prace. Ciekawe jak nam pójdzie na badaniu :< czy Karolek bedzie leżał grzecznie.

• Vixen Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula ja mam sleeping bag od 0 miesięcy i wczoraj małego w nią wsadzilam i nie była dużo za duża :)

Krysti lubi tę wiadomość

• Vixen Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carola niech ten pas Ci pomoże bo głupio by było gdybys się musiała męczyć :( szczególnie jak bedziesz miała gości.

Patrz i juz prawie połowa ciazy u Ciebie... <3

Carola55 lubi tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas Tiagus dzis chyba bardzo potrzebowal tej herbatki bo jak wczesniej pisalam plul nia. A dzis wydoil kilka sporych lykow i mu pomoglo. Popoludnie mielismy super :)
    Szly i baki i kupy :)
    Ograniczam do min podawanie butli czy smoka ale czasem lepsze to niz zanoszace sie od placzu dziecko.

U nas poki co rozek zdaje egzamin elegancko :)

Vix a wy macie juz to drugie badanie sluchu?? Tzn to nast po szpitalu? Dostaliscie list z info o badaniu???

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vixen wrote:
    O losie Stanley jaki przesłodki :D i pultasy ma cudowne!
    U nas tatuś mowi ze widzi po twarzy ze Karol przybiera.
    I twarz od mleka <3

Ja pierwszy trymestr to tylko mdłosci, bez wymiotowania. I przez hormony miałam trzy tygodniowy problem z włosami. Meeega tluste. Co i po porodzie mi się zrobiło ale nie w takim stopniu.
    Czekam aż mi przejdzie bo muszę juz włosy pofarbowac :<

U nas dzisiaj popołudnie dużo lepsze. Karol spał przed spacerem, w czasie i po spacerze. Bardzo grzeczniutki i tylko raz mu się ulało dzisiaj :) ciekawa jaka noc bedzie.

Ja nie używam nic w ogole, przemywam oczka tylko woda i do picia tez nic bym nie dawała ;) ale to tylko moje zdanie ;)

Oddzwoniła do mnie H.V i paluszek mam tylko przegotowaną woda przymywać dzisiaj i jeśli jutro bedzie gorzej wyglądał to zadzwonić do G.P.

Jutro mamy busy dzien. Badanie słuchu i odwiedzimy wkoncu moją prace. Ciekawe jak nam pójdzie na badaniu :< czy Karolek bedzie leżał grzecznie.
    Ja to samo mialam na poczatku wlosy tuste jak smalec co dziennie mylam i nic na drugi dzien to samo:) :)

• Vixen Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nie mielismy jeszcze badania słuchu to jest nasze pierwsze które przyszło wlasnie listem ze szpitala ;)

A wlasnie Paula daj znać jak fotel się sprawuje ;) bo ja jestem bardzo zadowolona. I to jak się buja bardzo uspokaja Karolka :)

• Vixen Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti u mnie było 'trochę' gorzej bo ich się nie dało umyć poprostu. Wyglądały jakbym zamiast szamponu użyła smalcu i nie ważne ze myłam trzy razy - po wysuszeniu były tłuste. Odrazu... Masakra :D potem jeszcze dwa razy mi się to w ciszy zdazylo ale nie tak mocno i tylko kilka dni trwało. Teraz tez nie jest aż tak zle jak na poczatku ciazy.

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahh to my juz jedno badanie sluchu mielismy w szpitalui bylo ok. A ma byc ponoc jeszcze jedno...

Jutro skrecamy fotel i napewno dam znac jakie wrazenia :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

‹‹ 118 119 120 121 122 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ