X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Szkocji
Odpowiedz

Ciaza w Szkocji

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vixen moze potrzebujesz odzywic wlosy po porodzie? Jakomś kreatyną by je wzmocnić ja polecam :)w koncu się ja tym zajmuje ale polkom nie robilam kreatyny tu tylko szkotkom ,będe salon otwierac na pezyszly rok Brazilian Kreatin Cocochoco :) mam super maski do wlosów tez cocochoco .W tym roku mialam juz otworzyc salon w Aberdeen ale ciąza wypadla a to silne srodki więc narazie odpuszczam tą zabawe choc kocham to robić,:)ah

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 00:25

Limerikowo, tyger lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I będe miec tez przedluzanie wlosów Metodą Racon:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic trza isc spac bo nad ranem mojego musze odprawic bo do Warszawy leci na pogrzeb babci i z rodzinką ze Stanów się zobaczyc ,tez bym poleciala ale ja na cmentarzu nie moge przebywac w ciazy poza tym latanie samolotem tez nie wskazane :/Dobranoc kobietki spijcie słodko i maluchy wasze też:)<3 i jeszcze dentysta na 9.30 jej :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 00:34

Limerikowo lubi tę wiadomość

• asiuchna Przyjaciółka

Wysłany: 17 września 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny:)

Witam sie po dluzszej przerwie...W sumie to Was podczytuje na biezaco, ale od kilku dniu znowu mi mega zmeczenie przychodzi i po pracy nie mam sily pisac...No coz podobno w trzecim trymestrze zmeczenie wraca, ja mam nadzieje ze u mnie to tylko kilkudniowe...

Super te Wasze dzieciaczki:) Przyjemnie sie patrzy na zdjecia jak tak spokojnie spia...Kochane babelki:) Mam tylko nadzieje ze te dolegliwosci im przejda. Tyger jak slyszalam ze na oczko najlepszy rumianek, takze wyprobuj oby pomoglo;)

Krysti super ze w koncu doczekalas sie zaproszenia na scan:) zobaczysz jak Twoj maluszek albo maluszki juz ludzko wygladaja. To jest ekstra uczucie jak mozesz podejrzec swoja dziecinke:)

Carola czekamy na Twoje polowkowe... Moze pierwsza dama zagosci w meskim gronie hehe. masz w ogole jakies przeczucia co do plci?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 10:43

Krysti lubi tę wiadomość

zem3anlife279ij4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas jak synek będzie to Joshua:) Josh <3

tyger lubi tę wiadomość

• tyger Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :) Pospalismy sobie dzis ale sama nie wiem czy lepiej jest byc wyspanym czy raczej miec rano wszystko w domu pod kontrola. Kev tak wyszykowal Victora do szkoly, ze praca domowa zostala na biurku, bulza dalej wisi na wieszaku a dzis robia zdjecia klasowe :/
    A oczkiem juz lepiej. Przemywanie rumiankiem jednak bardzo pomoglo.

Witaj Asiu po dlugiej przerwie. Wlasnie zauwazylam, ze u ciebie juz malutko zostalo. O ile sie nie myle jestes nastepna w kolejce :) Ale bomba :)

Krysti Josh to piekne imie <3

Ja jak narazie nie mam problemu z wlosami. Dosc szybko mi rosna. Ale oslabienie dopiero nadejdzie. Tak mialam po Victorku. Po paru miesiacach zaczely mi wypadac tak ze mialam zakola :(

Krysti, Limerikowo lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]1kk0h371zoz0wcto.png[/link]

3jvzj44jkepasfzk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tyger wrote:
    Dzien dobry :) Pospalismy sobie dzis ale sama nie wiem czy lepiej jest byc wyspanym czy raczej miec rano wszystko w domu pod kontrola. Kev tak wyszykowal Victora do szkoly, ze praca domowa zostala na biurku, bulza dalej wisi na wieszaku a dzis robia zdjecia klasowe :/
    A oczkiem juz lepiej. Przemywanie rumiankiem jednak bardzo pomoglo.

Witaj Asiu po dlugiej przerwie. Wlasnie zauwazylam, ze u ciebie juz malutko zostalo. O ile sie nie myle jestes nastepna w kolejce :) Ale bomba :)

Krysti Josh to piekne imie <3

Ja jak narazie nie mam problemu z wlosami. Dosc szybko mi rosna. Ale oslabienie dopiero nadejdzie. Tak mialam po Victorku. Po paru miesiacach zaczely mi wypadac tak ze mialam zakola :(
    Wiem mojemu tez się spodobalo bardzo wiec bedzie mały Joshua :)Josh <3

• tyger Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerkowo dzieki za cynk o wodzie fizjologicznej.

Carola mam nadzieje ze ten pas ci pomoze.

Paula dawaj swoja fotke z malym na bujanym fotelu :)
    Badanie sluchu jest tylko jedno. Mi nic nie mowili o kolejnym.

Limerikowo lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]1kk0h371zoz0wcto.png[/link]

3jvzj44jkepasfzk.png
  • Carola55 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wrocilam dzis do pracy, ale plery daja o sobie znac od czasu do czasu. Podobno u niektorych kobiet tak wlasnie przygotowuje sie miednica i wiazadla do porodu, ze wszystko sie rozluznia :(

Ja tez kiedys mialam akcje w tlustymi wlosami ale to bylo jeszcze sporo przed porodem, teraz jest ok. Podobno niektore szampony tak dzialaja (te niby lepsze jak loreal itd), ze zatrzymuja szapon we wlosie i on sie dopiero pozniej uwalnia, po umyciu co powoduje tluste wlosy). Mi pomogla zmiana szamponu na zwykly, ktory zreszta do tej pory uwywam, no i plukanie zimna woda aby luski sie wyplukaly..... ale czy tak jest w kazdym przpadku to nie wiem.
    Krysti, ty pewnie sie bardziej znacz jezeli zajmujesz sie fryzjerstwem, super ze bedziesz chciala otworzyc wlasny salon, ale szkoda, ze tak daleko od Glasgow (i okolic)

na9fxa5.png
  • MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ;)
    Podczytuje Was dziewczyny od czasu do czasu wieczorem przed snem , jakos ostatnio bylam zabiegana i nie mialam chwili by napisac , bo zawsze padalam z komorka w rece czytajac forum -zmeczenie ostatnio daje mi popalic a szczegolnie po spacerze -nie wspomne juz o kregoslupie;/ wczoraj myslalam ze nie umyje naczyc bo tak mnie bolaly plecy ....
    A w dodaTKU zbiera mnie jakies chorobsko;/;/ od wczoraj mecze sie z katarem -a zaczelo sie od niewinnych kichniec -co zdarza mi sie codziennie wiec nie myslalam ze az tak mnie rozlozy... dzis rano obudzilam sie z blem niesamowitym gardla i okropnym kaszlem .... i ten zatkany noc;/ ehhh.....
    mam tydzien zeby sie wykurowac bo mam polozna , a 1.10 mam szkole rodzenia;))

Czytajac wasze posty az buzka sie cieszy widzac tych slicznych synusiow Waszych <3

Wczoraj dostalam kolejna paczke ciuszkow -od siostry , ukladajac je zachwycalam sie z Moim R jakie sliczne Stas bedzie mial ciuszki , i stwierdzilismy ze chcielibysmy juz miec malego przy sobie :)
    - a Stanley Nasz kochany juz daje o sobie znac , wczoraj wieczorem -dal mi takim kopniakiem ze az mnie wystraszyl i podskoczylam hihi;))

cos mialam jeszcze pisac ...i zapomnialam ...;p

Kristiii jak super wiedziec ze ktos sie zajmuje wloskami - wiec jak juz obie urodzimy bede Twoja klientka na wlosy ;))
    a gdzie bedziesz salon otwierac (powiedz ze w centrum to bede szczesliwa))

ug37p07wh10wkqyc.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez kolejna super noc :) maly obudzil sie tylko na 2 karmienia i 3 juz o 8 rano bylo.
    Wogole wyspalam sie bo jak nakarmilam malgo to T go zabroal do salonu a ja pospalam do 9 :)
    Teraz Misiek poszedl do pracy a nas czeka kolejny wiczorek z babcia i z serialami :)

Tyger fotel boski!!! Jeny to najlpszy zakup ostatniego czasu :) jest idealny.
    Kurcze zrobie fotke i wstawie :)

Super ze oczko Stanleyka lepiej :) widocznie domowe metody dzialaja :) ja tez teraz parze herbatke koperkowa :)

Kristi tez zaluje ze nie mieszkam blizej hehe :) ja mam dluugie wlosy ale przydalo by im sie troszke regeneracji.

Migotka duzo zdrowka. Mnie tez w ciazy raz zlapalo ale to sam kaszel byl. Potworny!! Ale przeszlo domowymi metodami :)

Carola ja np uzywam szamponu J&J dla dzieci :) tego bialego z nowej serii i wlosy sa po nim super. Juz mi sie wogole nie przetluszczaja :)
    A te najbardziej markowe szampony to maja w skladzie kupe dziadostwa :/

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carola55 wrote:
    Ja wrocilam dzis do pracy, ale plery daja o sobie znac od czasu do czasu. Podobno u niektorych kobiet tak wlasnie przygotowuje sie miednica i wiazadla do porodu, ze wszystko sie rozluznia :(

Ja tez kiedys mialam akcje w tlustymi wlosami ale to bylo jeszcze sporo przed porodem, teraz jest ok. Podobno niektore szampony tak dzialaja (te niby lepsze jak loreal itd), ze zatrzymuja szapon we wlosie i on sie dopiero pozniej uwalnia, po umyciu co powoduje tluste wlosy). Mi pomogla zmiana szamponu na zwykly, ktory zreszta do tej pory uwywam, no i plukanie zimna woda aby luski sie wyplukaly..... ale czy tak jest w kazdym przpadku to nie wiem.
    Krysti, ty pewnie sie bardziej znacz jezeli zajmujesz sie fryzjerstwem, super ze bedziesz chciala otworzyc wlasny salon, ale szkoda, ze tak daleko od Glasgow (i okolic)
    Kochana znam się na zniszczonych wlosach :) wiem jakie fryzjerki są tu ?mi jedna spier...ila wlosy Polka ! Takze mi narazie pozostalo scinac moje wlosy samej :) i zapyscic do naturalnych tylko to ratuje .I przysiegam ze juz nigdy tu do fryzjera nie pójde ? Mialam w irlandi iryske wlosy jak mi robila to takie byly ladne :Dzdrowe a tu przyjechalam i mi zniszczyla popalila .Doszlam do wniosku ze otworze salon z prawdziwego zdarzenia :) będzie regeneracja wlosów kreatyną Cocochoco bede miala full zestawy wcsprzedazy tej firmy :)Szkotki to tylko wydzwaniają i dziekują :) W polskich sklepach tez sie ogladzam mam ulotki tam ,dziewczyny dzwonią do mnie i narzekają na zniszczone wlosy przez fryzjerki ,i rady chcą .W polskich salonach nie licz na gwarancje jakosci produktu ,w polsce mam rodzinny salon fryzjerski mama z siostrą prowadzą parenascie dobrych lat .Tu do mnie dzwonią dziewczyny po zabiegu kreatynowym nawet i efekt po jednym myciu znika co mnie to strasznie zaskoczylo ?niezle przygody mialy .Ja mam kreatyne orginalną z certyfikatami i nie zaluje nalozyc wiecej klient nasz pan ,taka kreatynowa regeneracja utrzymuje sie do pol roku i nie trzeba uzywac prostownicy zadnej bo wloski są tak wyciągniete a kreatyna tak wprasowana ze te wlosy to blasku nabierają :):)dziewczyny dzwonią do mnie ale mówie ze na przyszly rok dopiero ale maski sprzedaje serum itp i dziewuchy biorą z checią .Niektorym odradzam farbowania wlosów takie mają Niszczone ze za nastepnym farbowaniem wlosy byly by jak piórka i wykruszone serum biorą odemnie na koncówki i sa happy ze az dzwonią i dziękują:)jestem dumna ze moge pomóc sama mialam pezygode tu ze mi popalila ? Teraz juz doprowadzilam wlosy do ladu juz mam odrost na pol glowy takze jeszcze troszke i juz blond zetne calkiem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MigoTtTka wrote:
    Witam ;)
    Podczytuje Was dziewczyny od czasu do czasu wieczorem przed snem , jakos ostatnio bylam zabiegana i nie mialam chwili by napisac , bo zawsze padalam z komorka w rece czytajac forum -zmeczenie ostatnio daje mi popalic a szczegolnie po spacerze -nie wspomne juz o kregoslupie;/ wczoraj myslalam ze nie umyje naczyc bo tak mnie bolaly plecy ....
    A w dodaTKU zbiera mnie jakies chorobsko;/;/ od wczoraj mecze sie z katarem -a zaczelo sie od niewinnych kichniec -co zdarza mi sie codziennie wiec nie myslalam ze az tak mnie rozlozy... dzis rano obudzilam sie z blem niesamowitym gardla i okropnym kaszlem .... i ten zatkany noc;/ ehhh.....
    mam tydzien zeby sie wykurowac bo mam polozna , a 1.10 mam szkole rodzenia;))

Czytajac wasze posty az buzka sie cieszy widzac tych slicznych synusiow Waszych <3

Wczoraj dostalam kolejna paczke ciuszkow -od siostry , ukladajac je zachwycalam sie z Moim R jakie sliczne Stas bedzie mial ciuszki , i stwierdzilismy ze chcielibysmy juz miec malego przy sobie :)
    - a Stanley Nasz kochany juz daje o sobie znac , wczoraj wieczorem -dal mi takim kopniakiem ze az mnie wystraszyl i podskoczylam hihi;))

cos mialam jeszcze pisac ...i zapomnialam ...;p

Kristiii jak super wiedziec ze ktos sie zajmuje wloskami - wiec jak juz obie urodzimy bede Twoja klientka na wlosy ;))
    a gdzie bedziesz salon otwierac (powiedz ze w centrum to bede szczesliwa))
    W Centrum bede lokalu szukać:):) Zapraszam cieplo jak otworze dam znac zapewne zobaczysznie jeden plakat moj :))pokaze wam w skrycie mniej wiecej jaki plakat bede mieć:))z reklamą kreatyny :)

MigoTtTka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie mieszkasz ja tez w centrum:)ja tu w Aberdeen krotko jestem :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 16:00

• MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TO KOCHANA super mi sie marzy taki zabieg na wlosy , bo nie moge sobie z moimi poradzic ostatnio musialam obciac bo juz nawet nie chcialy sie prostowac i byly jak siano.. teraz jest lepiej choc wypadaja mi ..;/
    Kreatynowe prostowanie wlosow ooj to by bylo idealne dla mnie bo uwielbiam miec proste wlosy , ale w ciazy teraz nie zawsze mi sie chce prostowac... a ile kochana taki zabieg kosztuje?? pewnie kolo 150funtow...;/
    a trzeba potem jakos specjalniej niz zawsze pielegnowac wlosy/jakos inaczej myc czy cos??

Przepraszam ze tak pytam ale marzy mi sie taki zabieg;))- a juz nie mowie jaka bym radosc sprawila Mojemu R -bo uwielbia jak wyprostuje sobie wlosy ;))

ug37p07wh10wkqyc.png
  • MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana tez mieszkam -prawie w centrum , a dokladniej blisko siedziby first ;))

Krysti lubi tę wiadomość

ug37p07wh10wkqyc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MigoTtTka wrote:
    TO KOCHANA super mi sie marzy taki zabieg na wlosy , bo nie moge sobie z moimi poradzic ostatnio musialam obciac bo juz nawet nie chcialy sie prostowac i byly jak siano.. teraz jest lepiej choc wypadaja mi ..;/
    Kreatynowe prostowanie wlosow ooj to by bylo idealne dla mnie bo uwielbiam miec proste wlosy , ale w ciazy teraz nie zawsze mi sie chce prostowac... a ile kochana taki zabieg kosztuje?? pewnie kolo 150funtow...;/
    a trzeba potem jakos specjalniej niz zawsze pielegnowac wlosy/jakos inaczej myc czy cos??

Przepraszam ze tak pytam ale marzy mi sie taki zabieg;))- a juz nie mowie jaka bym radosc sprawila Mojemu R -bo uwielbia jak wyprostuje sobie wlosy ;))
    Jej to ja tez takie same miałam ? Mówiłam fryzjerce nie rozjasniacza broń Boże ma byc farba dała rozjasniacz i 9% woda kuźwa zawsze farbę nakladalam z wodą12 procentową i włosy miałam super blondzik a wyszła mi kupa :D E no to blisko:) ja koło grampian housing assocation :)) i zapewne ci się kruszyly:) ja za zabieg brałam od Szkotek 140£ ,od ciebie bym wzięła 120£ .kochana ja mam w sprzedaży maski wszystko co bedziesz chciała maski po 14 f zaraz cimfotke wysle

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 16:18

• MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.youtube.com/watch?v=1YBheuHma8I dziewczyny ogladnijcie sobie ;))
    fajne dzieciaczki , a jakie miny robia jedzac 1raz cytryne ;)) hihi

Krysti lubi tę wiadomość

ug37p07wh10wkqyc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie maski mam stęplowane nowe :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8feadbcdb7a1.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/52c5aadde5c8.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 16:32

MigoTtTka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odżywki szampony po kreatynowym prostowaniu: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c1e0ebd586c.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/630636470b4a.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 16:36

‹‹ 119 120 121 122 123 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ