Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ok ze masz jutro lekarza na scan
tak jak Tyger dobrze Ci napisala jest mozliwosc ze dostaniesz L lub nie
daruj sobie spacerki na razie, pies niech sam biega :--))
mnie plechy i pupa po 2tyg lezenia bolaly ale idzie przezyc
daj znac by bylo ALL ok, nie ma co sie nakrecac, moze to tylko incydent z tym plamieniem, moze skrzep jakis tylkoKrysti lubi tę wiadomość
-
Krysti dawaj jutro od razu znac co i jak!!! Napewno bedzie ok.
Limerikowo ma racje. Jak progesteron niski to lepiej lutke wziac. Tym bardziej jak masz mozliwosc z Pl zalatwic.
My jutro kupujemy bileciki do Pl a tymczasem siedze na allegro i szukam fajnego lozeczka turystycznego dla Kukusia
No i wanienke trzeba zakupic.
Mama robi leczoLimerikowo, Krysti lubią tę wiadomość
-
Krysti, walcz poki mozesz, jak luteina moze pomoc to warto sprobowac.
Paula, to zalatwialas paszport w konsulacie polskim? W Pl pewnie bedziesz musiala w ciagu roku wyrobic taki na troche duzej. A wiecie czy ten angieslki sie tez dostaje (np na rok) czy jednak trzeba miec obywatelstwo tutejsze?
Mam nadzieje, ze z domkiem wszystko pojdzie ok i bank nie bedzie sie za bardzo czepial.
Limerikowo, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Kochana tak w Pl konsulacie do odbioru w czw.
Ńo ten paszport jest na rok. I teraz tak: jesli nast (ten na 5 lat) chcemy pl to musimy przetlumaczyc w Pl akt urodzenia i tu nam wyrobia pesel.
Ale my chyba ( o ile nic sie ńie zmieni ) nast paszport bedziemy juz wyrabiac ten Brytyjski.
Ten pierwszy paszport z tego co wiem obojetnie czy plczy bryt jest na rok:)Carola55 lubi tę wiadomość
-
Krysti dobrze ze juz przestałas plamic! Aż mi serce zakolotalo jak tu weszłam i takie wiadomości!
Ale tak jak dziewczyny piszą plamienie bardzo często się zdarza i nie musi znaczyć nic strasznego najważniejsze ze jesteś pod okiem lekarzy i odpoczywasz :-* ale się musiałaś nastresowac biedna i jeszcze sama na dodatek!
Paula gdybym ja przestała jesc ostre i tłuste to wtedy wlasnie by się Karol zbuntował, bo u mnie to normalka od ciazy napewno jest przyzwyczajony do takich smaków ja w ogole to jego mam na cycku a w dłoni chorizo
Tiaguś jaki długi na tym zdjęciu! Rośnie maluszek :-*
Niech nie bedzie żadnych wiecej problemow z tym waszym domkiem bo tak jak mówisz my na grilla do was przyjeżdżamy!
Tyger a jak dzisiejszy dzien? Dalej problemy brzuszkowe? wszystko naraz was złapało
Ja się boje cokolwiek pisać bo jest zbyt pięknie normalnie... Mały śpi cały dzien. Budzi się na cycka i kupę i dalej w kime. Ja juz nie wiem co ze sobą robic posprzątałam, umyłam podłogi, uciekłam karpatke dla męża, obiad przygotowany tylko czeka na hasło od mojego ze wraca do domu to wstawie na ogień. Tv poogladalam i ostatnia godzinę gram na ps4... A Karol śpi!
Tak z mamusia w kuchni urzędował
A taki uśmiech przed chwila złapałam
Limerikowo, Malwina89, Krysti, Carola55 lubią tę wiadomość
-
boskie te wasze zdjecia maluchow. Tiago wydaje sie bardzo dlugi a Karolek ma takie juz grubiutkie paluszki
Stanley puszcze baczki caly dzien. Nie jest zle ale tez nie idealnie. na cycu moglby wisiec non stop. Dzis udalo mi sie wziazc pierwsza relaksujaca kapiel HuraKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVixen wrote:Krysti dobrze ze juz przestałas plamic! Aż mi serce zakolotalo jak tu weszłam i takie wiadomości!
Ale tak jak dziewczyny piszą plamienie bardzo często się zdarza i nie musi znaczyć nic strasznego najważniejsze ze jesteś pod okiem lekarzy i odpoczywasz :-* ale się musiałaś nastresowac biedna i jeszcze sama na dodatek!
Paula gdybym ja przestała jesc ostre i tłuste to wtedy wlasnie by się Karol zbuntował, bo u mnie to normalka od ciazy napewno jest przyzwyczajony do takich smaków ja w ogole to jego mam na cycku a w dłoni chorizo
Tiaguś jaki długi na tym zdjęciu! Rośnie maluszek :-*
Niech nie bedzie żadnych wiecej problemow z tym waszym domkiem bo tak jak mówisz my na grilla do was przyjeżdżamy!
Tyger a jak dzisiejszy dzien? Dalej problemy brzuszkowe? wszystko naraz was złapało
Ja się boje cokolwiek pisać bo jest zbyt pięknie normalnie... Mały śpi cały dzien. Budzi się na cycka i kupę i dalej w kime. Ja juz nie wiem co ze sobą robic posprzątałam, umyłam podłogi, uciekłam karpatke dla męża, obiad przygotowany tylko czeka na hasło od mojego ze wraca do domu to wstawie na ogień. Tv poogladalam i ostatnia godzinę gram na ps4... A Karol śpi!
Tak z mamusia w kuchni urzędował
A taki uśmiech przed chwila złapałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 20:54
-
Czesc wszystkim.
Krysti biedna musialas sie na stresowac, dobrze ze lezysz i odpoczywasz. Sluchaj rad dziewczyn. Dobrze ze juz zauważasz poprawe i trzymam kciuki zeby jutro na scanie wszystko wyszlo jak nalezy.
Mamuski macie slicznych synciow nie moge sie napatrzeć! Tyger biedny stanley nie dosc ze brzuszek to jeszcze nosek.. oby szybko sie poprawiło! Nie dosc ze malutki to i mamusia sie meczy .
Ja jestem mega szczesliwa, coraz bardziej dociera do mnie ze juz nie dlugo bedzie synek z nami . Pomalutku wykreslam potrzebne rzeczy dla maluszka z naszej listy. Dzis doszla paczka z polski z naszymi zakupami . Jak ja rozpakowalam to sie poplakalam, coraz wiecej zbiera sie rzeczy dla syncia. W niedziele w Edim jest ten market Jack&Jil mamy wolne w pracy to pojedziemy, moze znajdziemy cos ciekawego .
Pozdrawiam was wszystkie i spokojnej nocy zycze! :*Limerikowo, Carola55, Krysti lubią tę wiadomość
-
Oo widze Vixen ze u was tez karpatka kroluje to ulubione ciasto mojego Tomcia
U nas juz ostatni kawalek zostal i oczywiscie dla niego
Karolek wyglada przeslodko na tych zdjeciach
U nas maly troszke marudzi ale tragedi nie ma mysle ze mamy ten skok rozwojowy i wisi wiecej na cycu z tegoz powodu.
-
My wysłaliśmy papiery na brytyjski paszport o czekamy na odpowiedz. Mam nadzieje ze przejdzie bo bardzo nam zależy na tym.
Paula a u was nie mieli problemu w konsulacie z imieniem małego? Bo jestem ciekawa jakby to było gdybyśmy musieli zrobic polski paszport. Bo mały jest zarejestrowany jako Charles i tak ma mieć na imię ale czy by tak mu w paszport wpisali? -
Jeszcze troszke zostalo, lozeczko, wozek wiadomo jeszcze z miesiac i kupimy . Komoda juz by sie przydala bo nie mam gdzie ciuszkow trzymac . Jeszcze wanienka, przewijak na lozeczko, termometr do ucha chce kupic (a wy jaki macie termometr)? Jeszcze zapas pampersow trzeba zrobic, pieluszki tetrowe musze dokupic mam narazie 8 . Na pewno ciuszki tez dokupie bo nie potrafie obok nich przejsc obojetnie. Podklady poporodowe to dla mnie piżamy... jeszcze troche zostalo
tyger, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Ja wlasnie musze termometr kupic bo mam taki dla Victorka do ucha ale strasznie glosny. Stanley'owi oczko sie poprawia cale szczescie. Moja HV mi mowila o mleku, ze dziala cuda I moge na to oczko sprobowac. Wolalam jednak rumianek.
Dzis byly w Aldi high chair. Dosc fajne za £29.99. Kupilam chcialam taki podobny z Mother care ale juz wyprzedane bo promocja byla. Wiec wzielam ten z Aldi. Wiem ze jeszcze pol roku I teraz jest pod lozkiem, ale nie wiadomo kiedy taka okazja bedzie.
Malwinko pewnie cie ciesza te zakupy mnie to do tej pory jara a juz nie moge kupowac bo wszystko mamLimerikowo lubi tę wiadomość