Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLimerikowo wrote:Krysti no kamien z serca!!!
oszczedzaj sie Kobieto, wypoczywaj
a ze jestes w 11tyg to szacunkowo wg wielkosci zarodka chyba podala czy wg daty okresu?
jak wg daty okresu to musisz zmienic zapis na suwaczku ;--))))))Limerikowo, tyger lubią tę wiadomość
-
Limerikowo wrote:Hej Paula a tak podczytuje to tu to tam bedac z mala w domku, w 1ej rece butla/mala druga obsluguje laptop
w koncu wątek wyspiarski :--))
wrocilismy do Irl, ja mam macierzynskie, a maz normalnie pracuje
I sytuacja jak u nas ja na macierzynskim a moj pracuje
Ale jeszcze przyszly tydz i 2 tyg tacierzynskiego maLimerikowo, Krysti lubią tę wiadomość
-
Krysti super wiesci
Paula u was widze rewelacja. Ale ci zazdroszcze ze lecisz do pl Tiago pieknie rosnie. Ciekawa jestem ile moj synus przybierze do nastepnej wizyty hv. Bedzie chyba sporo bo cala noc na cycku i teraz tez sie odkleic nie moze. Tak sie najadl ze az sie pohaftowal
Oczko naprawione a po zatkanym nosku ani sladu. cyce mam puste a on dalej ssie. Nie wie tylko co mu tam leci Musze zamowic ta twoja mikstureKrysti lubi tę wiadomość
-
Tyger moj tak samo taki ssak ze od cyca mogl by sie nie odklejac
Nkt z nas sie nie spdziewal zeb tak przybieze. Mama i T obstawiali że bedzie mial max 3,5 kg
Ciesze sie ze u was znacznie lepiej
Ja zrobie sobie dzis ten femaltiker i chyba poodciagam troche mleczka i zamroze na gorsze czasyKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krystki, gratuluje scanu i pozytywnego wyniku. Super, ze pani doktor powiedziala, ze dzidzia pieknie wyglada, to znaczy ze rosnie zdrowo i oby juz tak zostalo.
Ja dzisiaj widze sie wiczorem z moimi kumpelami od imprezek, na poczatek bedzie domowka a potem chca wyjsc gdzies potanczyc, ale ja juz odpuszczam, ide na 3 godziny i tyle, nie jestem sie w stanie ruszac z moimi plecami, tym bardziej gdzies chodzic. Jedna z nich tez jest w ciazy a latem byla na wakachach jak sie spotykalaysmy z pozostalymi, bedzie wiec znowu temat o dzieciachKrysti lubi tę wiadomość
-
Krysti ale sie ciesze ze z dzidzia wszystko dobrze, widocznie plamienie nie bylo grozne. Na szczescie! Ja tez pamiętam na pierwszym scanie plakalam jak bobr .
Tyger super ze Stasiowi poprawilo się i z oczkiem i z noskiem. Dobrze wiedziec ze rumianek pomaga.
Paula ale te dzieci szybko rosna szok najważniejsze ze zdrowo przybiera na wadze i ze wasze dzieciaczki sa tak cycusio lubne . I ze juz zaraz do polski jedziecie suuper. Rodzinka wysciska i wycaluje Tiagusia . Super, my dopiero w kwietniu na swieta polecimy maly bedzie mial 4 miesiace .Krysti, Paula55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti cudowne wieści! I maluszek jaki słodki! Aż szok ze tak wcześnie w ciazy a juz wyglada jak człowieczek masz racje, odpoczywaj i uważaj na siebie!
Carola a widzisz, tak jak pisałysmy to był Twój maluszek pukający od środka. Z dnia na dzien bedzie wiecej i mocniej
Tyger super ze wszystko się z Stanleyem rozwiązało!
To wszystkie chłopaki maja tak samo dzisiaj widzę bo Karol tez na cycku caaaly dzień. Cos się musi dziać, mózg się rozwija czy cos potrzebują energii.
My mielismy dzisiaj gości, tatuś wcześniej skończył prace i tak sobie siedzimy teraz. A mały oczywiście na cycku
Dzisiaj mielismy pierwsza kupę-eksplozje mały sobie leżał i jak do niego podeszłam to zauważyłam ze wszystko osrane. Haha. I oczywiście to było wtedy jak byli goscie :<
Ja juz muszę odłożyć ciuszki tiny baby na bok bo na długość są za małe rosną nasze chłopaki jak na drożdżach!
My mamy H.V we wtorek to zobaczymy ile przybrał.Krysti, tyger lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVixen wrote:Co do termometra ja się pytałam lekarzy i pielęgniarek w pracy i mi wszyscy polecili tego - Braun ThermoScan 5 IRT4520 Ear Thermometer kupiłam na Amazonie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 21:16
-
nick nieaktualnyVixen wrote:Aha dziewczyny dodałam opis porodu na moim pamiętniku jakby któraś chciała przeczytać ostrzegam ze jest długo
mamusie z brzuchami jeśli się boicie porodu to nie czytajcieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 21:11
-
nick nieaktualnyVixen wrote:Co do termometra ja się pytałam lekarzy i pielęgniarek w pracy i mi wszyscy polecili tego - Braun ThermoScan 5 IRT4520 Ear Thermometer kupiłam na Amazonie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 21:15
-
Koleżanka która mnie dzisiaj odwiedziła jest w ciazy i powiedziała mi o swoim wózku. Co jest w nim super to to ze gondola zmienia się w spacerówke czyli jak się jeździ gondola to nie trzeba spacerówki gdzies w domu trzymać i na odwrót. Ona ma taki wozek http://www.mothercare.com/Mothercare-Xpedior-4-Wheel-Pram-Pushchair-Travel-System/psX5077,default,pd.html
Mi się wydaje ze to super rozwiazanie - moze któraś z brzuchatek skorzysta z tej informacji -
nick nieaktualny
-
Krysti ja tez mam ten bezdotykowy termometr wlasnie uzywalismy go na poczatku dospr temp wody w wanience do kapania malego bo goraczki ńikt nie mial hhe fajny jest ja mam z firmy kardioline
Co do porodu.. Tez mialam plan rodzic w wodzie a ze wyszlo jak wyszlo to plany sie rozeszly w rzeczywistosci ale tobie z calego serca zycze naturalnego, lekkego porodu jaki sobie wymarzylas
Fajnie ten tw wozek wyglada jest troche podobny do camarelo carerra i tych wszystkch z tego typu
Vix fajny opis porodu super sie czyta
Ale tak jak pisalam... Super jest jak plany sie spelniaja i nie ma przeciwwskazan do wyboru rodzaju porodu. Ja zaluje ze u mnie sie skonczylo wywolańiem, ponad 20 h bezskutecznego porodu sn a na koncu cesarka ale coz.
Najwazniejszy jest synus i jego zdrowko
A my czekamy na T bo zaraz wraca z pracy i kapiemy babla
Weekend caaaly dla nas tak nie moglam sie doczekac bo nie znosze tak T ma druga zmiane.Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa lubie klasyczny wózek wole bez kolorów jakis bialych czy czarnych najlepiej to szarawy odcień i ten jest lekki ja mieszkam na drugim piętrze ? Będe jeszcze patrzec wózek z pl bedzie jak i duzo innych rzeczy a ten termometr co ty masz to ja tez taki chce bo wode faktycznie mozna zmierzyc tez:D ja jak w maternity hospital bylam to mi wlasnie temperature tez takim z oddali mierzyla nie przykladala bezposrednio do glowy , to dobre popatrze na tą firme jutro z moim jak juz w domku bedzie to bedziemy tak orientacyjnie przegladać dobranoc kobietki miłej i spokojnej nocy zyczę .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 07:45