Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
asiuchna wrote:No i jeszcze mialam Was zapytac bo mam ostatnio straszne bole plecow w okolicy lewej lopatki, momentami lzy wyciska...Miala ktoras cos podobnego? Kurde jak reka przeszla to rzucilo sie na plecy:( Wiecie czy moge jakiejs masci rozgrzewajacej uzyc?
ja analizowalam sklad masci/kremow, bo bol plecow dopadl mnie w 1trym juz, nie ma pojecia czy mnie przewialo w pracy stralam sie cieplo trzymac
z lekow to Amol, deep heat odpada raczej
smarowalam sie mascia konska i pomoglo
moze pl Voltaren?-trzebaby spr sklad
Zdrowka!! -
Jestem, jestem
Krysti moje plamienie trwalo calkiem dlugo bo okolo 2 tygodnie. 2 cholerne tygodnie stresu, placzu itd.
Z tymi ubrankami na dziewczynke to zwykla glupota mojej mamy. do dzis sie kloci ze mna ze one moga byc tez dla chlopczyka. no nic tylko jej dac zakaz zakupow albo wyslac do okulisty i psychiatry od razu
Vixen, super, ze jest sposob na reflux Karolka. Oby to pomoglo. Ze smoczkiem to jest dobry myk. Ja sie strasznie przed tym bronie ale cos mi sie zdaje ze wymiekne, bo Stanley traktuje cyca jako usypiacza Najlepiej jak udaje maly skubaniec ze je a tak naprawde to sie chce tylko do cyca poprzytulac i od czasu do czasu sobie liznie sutka i usmiecha
Paula, wietrzenie pupy to fajna sprawa. Ja jak zmieniam pieluszke to nowej nie zakladam od razu i zauwazylam, ze malemu fajnie sie lezy z golym dupskiem. musze tylko miec pieluszke tetrowa w pogotowiu bo Stanley lubi mi siekac po scianach
U nas jak byly luzne kupki i pupa czerwona to polozna odradzila puder i zalecila tylko bepanten. I przeszlo szybciutko. Uzywam teraz przy kazdej zmianie pieluszki.
Byla dzis u nas HV. moj 3-tygodniowy paczek wazy 4.22 kg Strasznie sie ciesze. Jest 750g do przodu od wagi wyjsciowej. Jeszcze zeby tylko ten paskudny katarek przeszedl i bedzie super.
Carola no to masz dzis wielki dzien. Szybciutko sie nam pochwal ktosiem z brzusiaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 13:32
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Limerikowo u mnie 90% znajomych dzieciatych uzywaja dada chwala niby
Ja soe przekonam i sama ocenie i napisze moze mi tez nie podajda ale lepiej zeby byly ok bo mam duze pudlo 156 szt
Asiu Limerikowo ma racje. Lepiej to poloznej zglosic i niech ona to oceni bo tez slyszalam o tej cholestazie.
Tyger my tez sie tak "bawimy" przy zmianie pieluchy z gola dupka bo malemu si podoba swiecic jajkami hahaha
Dzis duzo lepiej sie czuje. Ma taki apetyt jak przedtem i kupa tez juz bardziej tresciwa
U nas tez byla hv i pierwsze co weszla jak zobaczyla malego to text: Boze jaki on wielki.
Od razu go na wage i moj byczek wazy juz 4180!!! Aaaa wazyl 2880 przy porodzie moj cyc go dobrze karmi
Ze wzgl na nasz wyjazd w pon zadzwonila do przychodni i zrobila nam wizyte na dzis na 14.30 zeby go lekarz obejrzal przez ta biegunke i odparzona dupke. No i ona dalej uwaza ze maly jest zażolcony oby nie.
Aaaa mamy paszport Tomasz przywiozl akurat jak ona byla i musialam sie pochwalic wogole to super babka szkoda ze juz do nas nie przyjdzie
Za to po wizycie u lekarza dzis mam do niej zadzwonic i zaraportowac co powiedzieli. No i po powrocie z pl mam sie umowic na wizyte patronazowa
Ale nam te chlopaki rosna co laski???Limerikowo, Malwina89, Krysti lubią tę wiadomość
-
Paula jak masz tak big zapas dady to warto zuzyc juz obojetnie czy 3 na godz bedzie sie zmienialo pieluszki
moja nie lubi w mokrym lezec i tak dade i inne bella happy, tesco, rossman zmienialam b czesto-max 4 na godz przy upalach
ja tez zuzywam np biale pampers premium bo byly w promocji, normalkaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 14:59
-
Wiesz nawet jak bym miala nie zuzyc to zadne pieniadze bo ta paka kosztowala 50 zl
To nawet kolezance na prezent moge dac bo dopiero co urodzila hehe wiec sie nie zmarnuja. Ale moze akurat beda u nas ok
Dzieciece dupki potrafia zaskakiwac i lubia rozne rzeczyLimerikowo lubi tę wiadomość
-
Asiu, Ja tez bym uwazala z tymi kasciami czy kremami rozgrzewajacymi. Najlepiej poradz sie poloznej albo lekarza.
Paula ale fajnie, ze macie paszport. Tiago bardzo ladnie przybral. A na zdjeciu wyglada na takie malenstwo w tym wielkim lozu ja tez jestem zadowolona z mojej HV. Zostanie z nami az Stanley pojdzie do szkolyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 15:03
-
Eeeto nasze boby tolerancyjne sa hehe
My niedawno wrocilsmy od lekarza bo hv nas wyslala zeby spr malego przed wyjazdem i wg lekarki wszystko ok mozemy leciec dupcia sie ladnie goi po wierzeniu. Musze tylko podejsc do apteki i odebrac kremik na recepte ktorego mamy uzywac 2 razy dziennie.
Synek juz ok bo apetyt ma jak przedtem
Ojj taki klocek zniego ze rece odpadaja jak sie go nosi a mi kregoslup
Wogole to gp mnie zdziwila bo powiedziala ze przy zoltaczce moge przepajac malego woda nie bede tego robic bo uwazam ze to nie potrzebne i moja hv tez tak piwiedziala jak teraz do niej dzwonilam...
Jeju tak si ciesze na ten wylot w pn!!!
Lozeczko do Pl juz dotarlo do mamy domku i czeka je je je
Laski dawac foty waszych bobowKrysti, tyger lubią tę wiadomość
-
Kobietki potrzebuje porady
Mianowicie szwagierka z mezem chca cos kupic dla synka... My ich malemu kupilismy hustawke elektryczna z fisher price ( cena ok 300 zl)
I teraz ona meczy mnie co moga nam kupic a ja pohecia nie mam na ta chwile mamy wszystko chyba...
Mamy mate, karuzele do lozwczka, nosidelko, kojec, hustawko/ lezaczko/krzeselko kupimy sami bo jest poprostu zbyt drogie na prezent dla kogos...a nie chce byle czego kupowac.
Macie jakies fajne pomysly co moze sie nam ew przydac na pozniej??
-
nick nieaktualnytyger wrote:Jestem, jestem
Krysti moje plamienie trwalo calkiem dlugo bo okolo 2 tygodnie. 2 cholerne tygodnie stresu, placzu itd.
Z tymi ubrankami na dziewczynke to zwykla glupota mojej mamy. do dzis sie kloci ze mna ze one moga byc tez dla chlopczyka. no nic tylko jej dac zakaz zakupow albo wyslac do okulisty i psychiatry od razu
Vixen, super, ze jest sposob na reflux Karolka. Oby to pomoglo. Ze smoczkiem to jest dobry myk. Ja sie strasznie przed tym bronie ale cos mi sie zdaje ze wymiekne, bo Stanley traktuje cyca jako usypiacza Najlepiej jak udaje maly skubaniec ze je a tak naprawde to sie chce tylko do cyca poprzytulac i od czasu do czasu sobie liznie sutka i usmiecha
Paula, wietrzenie pupy to fajna sprawa. Ja jak zmieniam pieluszke to nowej nie zakladam od razu i zauwazylam, ze malemu fajnie sie lezy z golym dupskiem. musze tylko miec pieluszke tetrowa w pogotowiu bo Stanley lubi mi siekac po scianach
U nas jak byly luzne kupki i pupa czerwona to polozna odradzila puder i zalecila tylko bepanten. I przeszlo szybciutko. Uzywam teraz przy kazdej zmianie pieluszki.
Byla dzis u nas HV. moj 3-tygodniowy paczek wazy 4.22 kg Strasznie sie ciesze. Jest 750g do przodu od wagi wyjsciowej. Jeszcze zeby tylko ten paskudny katarek przeszedl i bedzie super.
Carola no to masz dzis wielki dzien. Szybciutko sie nam pochwal ktosiem z brzusiaLimerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Kobietki potrzebuje porady
Mianowicie szwagierka z mezem chca cos kupic dla synka... My ich malemu kupilismy hustawke elektryczna z fisher price ( cena ok 300 zl)
I teraz ona meczy mnie co moga nam kupic a ja pohecia nie mam na ta chwile mamy wszystko chyba...
Mamy mate, karuzele do lozwczka, nosidelko, kojec, hustawko/ lezaczko/krzeselko kupimy sami bo jest poprostu zbyt drogie na prezent dla kogos...a nie chce byle czego kupowac.
Macie jakies fajne pomysly co moze sie nam ew przydac na pozniej??Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 18:47
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, nie bedzie wyjatku ........ bedzie kolejny CHLOPAK w naszym gronie!!
Ale sie dzisiaj ucieszylismy z mezemy, byl ze mna na skanie. Wszystko jest w porzadku wg badan ze skanu i inne nie sa potrzebne. Bardzo sie dzis cieszymy i usmiech normalnie nie schodzi z mojej buzi, bedziemy mieli synka!!!!!!
Moja mama z siostra tez sa szczesliwe i juz w drodze powrtonej kupilimsy pierwsze ciuszki dla chlopczyka. Teraz pozostanie wybor imienia abym mogla go juz jakos nazwac.Limerikowo, Krysti, Malwina89, tyger lubią tę wiadomość
-
Paula, fajnie ze juz niedlugo do Pl lecicie, jak ten czas leci, dobrze ze juz dzisiaj lepiej z kupkami i brzuszkiem.
Krysti, dobrze ze pojechalas do szpitala sprawdzic co sie dzieje, i ze utwierdzili cie ze wszystko jest dobrze. Trzymam kciuki i na pewno tak juz zostanieKrysti, tyger lubią tę wiadomość
-
Krysti jejuu nie dziwie sie ze tak sie martwilas!!! Grunt ze jest wszystko ok kochana!!! I najwazniejsze ze sie dobrze wami zaopiekowali!!!
Kurde karuzele mamy, podgrzewacz mamy, spiworek w Szkocji chyba az tak sie nie przyda a w
Pl sama nie wiem...
Limerikowo spacerowke wlasńie bedziemy checieli do pl i moze to nie glupi pomysl
Carola ale jaja!!! Same chlopy u nas na watku gratuluje!!!!Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Krysti jejuu nie dziwie sie ze tak sie martwilas!!! Grunt ze jest wszystko ok kochana!!! I najwazniejsze ze sie dobrze wami zaopiekowali!!!
Kurde karuzele mamy, podgrzewacz mamy, spiworek w Szkocji chyba az tak sie nie przyda a w
Pl sama nie wiem...
Limerikowo spacerowke wlasńie bedziemy checieli do pl i moze to nie glupi pomysl
Carola ale jaja!!! Same chlopy u nas na watku gratuluje!!!! -
nick nieaktualnyCarola55 wrote:Paula, fajnie ze juz niedlugo do Pl lecicie, jak ten czas leci, dobrze ze juz dzisiaj lepiej z kupkami i brzuszkiem.
Krysti, dobrze ze pojechalas do szpitala sprawdzic co sie dzieje, i ze utwierdzili cie ze wszystko jest dobrze. Trzymam kciuki i na pewno tak juz zostanieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 21:03
-
O to widzę Karol najlżejszy teraz jest a ja wlasnie marudziłam mężowi ze mnie plecy bolą juz haha
Tiago tak pięknie przybrał! Zuch chłopak!
Carola z całego serca gratuluje! Kolejny chłopaczek ale nam się paczka tu robi fajna
A macie jakieś pomysły co do imion?
Krysti dobrze ze się Toba tak ładnie zaopiekowali. Przynajmniej lżej na sercu i ze nic się złego nie dzieje. Babeczka ode mnie z pracy krwawiła cała ciąże i nie było powodu.
Asiuchna ja bym się skonsultowała z lekarzem albo polozna. Voltaren gel ma chyba w sobie ibuprofen a w tabletkach nie mozna wiec nie wiem biedna Ty zawsze cos -
nick nieaktualnyVixen wrote:O to widzę Karol najlżejszy teraz jest a ja wlasnie marudziłam mężowi ze mnie plecy bolą juz haha
Tiago tak pięknie przybrał! Zuch chłopak!
Carola z całego serca gratuluje! Kolejny chłopaczek ale nam się paczka tu robi fajna
A macie jakieś pomysły co do imion?
Krysti dobrze ze się Toba tak ładnie zaopiekowali. Przynajmniej lżej na sercu i ze nic się złego nie dzieje. Babeczka ode mnie z pracy krwawiła cała ciąże i nie było powodu.
Asiuchna ja bym się skonsultowała z lekarzem albo polozna. Voltaren gel ma chyba w sobie ibuprofen a w tabletkach nie mozna wiec nie wiem biedna Ty zawsze cos