Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale sie ciesze ze u ciebie Tyger lepiej. Moze tez brak tego slonca w ostatnie dni wpłynął na to wszystko . Oby częściej Stanley dawal mamusi odespac.
Paula twoja tesciowa ma na prawde złote rece . Super miec takie wsparcie w rodzince. Ja jednak wole żyć po swojemu, juz sie odzwyczailam od zycia z rodzinka tak blisko. Chociaż strasznie mi ich czasmi brakuje i tesknie. Ale po tyg dwuch urlopu wole wracac do siebie .
Super sa przygotowania do ślubu . Szukanie sukni, wybór tortu i menu . Chociaz juz drugi raz bym nie chciala ten jeden jedyny. Strasznego stresa miałam. Ja sukni nie mam, jeździłam po salonach o szukalam tej idealnej i znalazlam, wypożyczyłam bo było polowe taniej jak kupic. Gdy bym kupila nie mialabym gdzie jej trzymac a zeby sprzedać tez bywa ciężko. I nie żałuję.
Super ze wcinacie wszystko. Moja starsza siostra ze wszystkim przesadza jej synek ma 8 miesiecy a ona dalej gada ze tego nie moze jesc i tamtego, masakra.
Słodkich i spokojnych snow kochane :*tyger lubi tę wiadomość
-
Ojjrodzinke mam wspaniala i od mojej i od strony T naprawde nas mega wspieraja, pomagaja. Nie wyobrazam sobie ich dluzej nie widziec. A juz swiat w uk to wcale!! Dla mńie to ńie byly by swieta wiec juz czekam az wrocimy w grudniu
Vix ja napewno albo bede szyc suknie albo w salonie musza mi idealnie podemnie dopasowac.
Nie zaryzykowala bym kupna na internecie. Wszystko mozna kupic na ebay i ja naprawde mnustwo kupuje ale nie suknie. T
A sie ma raz w zyciu i musi byc idealna. Widzialam juz kilka dziewczyn u nas w kieckach z neta i makabra tu sterczalo, tam wisialo...
Ale twoja byla piekna pamietam ze zdjec z fb
My juz na walizkach. Za 45 min tata przyjezdza i wracamy ehhh z jednej strony sie ciesze bo przed nami oczekiwanie ja domek. Ale z drugiej tak mi bedzie brak rodzinki...
To kochane do spisania juz z Uk buziaki i milego dniatyger, Krysti lubią tę wiadomość
-
P.s. U nas dzis wspalaniala noc zaczelam karmic na lezaco i maly spal dzis z nami w lozku :p
Obudzil sie na papu tylko raz potem dopiero nad ranem
Ale w domku wracamy do starego systemu: rodzice u siebie a synek u siebie,
Tym bardziej ze jesli po wizycie u lekarza bedzie ok to wracamy do przytulanekMalwina89, tyger, Krysti lubią tę wiadomość
-
U nas wieczor byl meczacy bo synus nie mogl zrobic kupki i plakal Poszlo przed polnoca i po przebraniu i karmieniu usnal na 3godz Potem obudzil sie juz rano Po karmieniu, przebralam go z pizamki i szybko sie ogarnelam bo jechalismy zrobic Victorkowi zdjecie rentgenowskie uzebienia. Victor ma extra jedynke ktora musi byc usunieta A na Stanley'a dziala chyba poranne powietrze, bo spal 4 godziny
A tak wogole to zaczal sie tak do mnie usmiechac. Patrzy na mnie tymi swoimi slepkami i reaguje jak do niego mowie. Uwielbiam toWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 14:15
Carola55, Krysti lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Tyger ja z Aberdeen też jestem kochana:) hihi także zapraszam na duże lody :)jak byś była to napisz kochana czas zorganizuje dobrze ze juz u ciebie super i tak trzymaj buziole *********
No to trzeba bedzie sie blizej terminu zorganizowacKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPewnie miło bedzie zobaczyć ciebie na żywo i małego choć ja wózka nie mam ale brzuch juz mam a w maju ja ciebie odwiedzę kochana z moją dzidzią , auto juz miec bede także bede zwiedzać Szkocję ;)ja tu. Od marca jestem w Aberdeen nieznam nikogo tu .Obce miejsce dla mnie. W Irlandi 8 lat byłam ,tu w Szkocji fajniej jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 19:44
tyger lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melduje sie juz z domku moj syn jest stworzony do latania znow przespal cala podroz. Wystarczylo go zatankowac na full i spal jak zabity nawet turbulencje mu nie straszne
Meega wkurzylam sie tylko na lotnisku w .katowicach. Czemu zawsze w Pl maja ze wszystkim problemy??
Kazali mi spiace dziecko z wozka wyciagac, wozek rozebrac na 2 czesci i jak koles zapytal mnie czy mleko ma wiecej niz 100 ml to wybuchlam... (Kuoilismy aptamila w butelce na wszelki wypadek).T mnie musial uspakajac bo pewnie by nas na zlosc przetrzepali debile!!!
Tyger widze kochana ze u was duuzo lepiej. Nastawienie optymistyczne super. Byle tak dalej. Nasze dzieciaki wkraczaja juz w ten etap ze pomalu zaczna sie usmieszki i to te swiadome moj bak tak zacieszal na lotnisku ze ludzie sie smiali z niego razem z nami :p
Tyger ja tez dostalam list z data wizyty moja i malego, mamy na 23... Do tego 15 mamy usg bioderek. A tak sie balam ze kaza czekac 6 tyg bo musielismy przelozyc wizyte.
Hahaha Tyger no grill koniecznie musi byc w koncu po to kupujemy dom z ogrodem :p
Ehh wogole to zlapalo mnie przeziebienie wczoraj. Mam katar i gardlo cos boli chyba cos czulam nosem bo kupilam w pl leki z serii prenalen spacjalnie dla mam karmiacych. Oby pomoglo. Do tego tesc kochany dal wielki sloj miodu (swojskiego) i soczek malinowy z jego malin musze sie kurowac zeby synek nie zachorowal.
Dobrej nockiLimerikowo lubi tę wiadomość
-
W pl na lotniskaxh zawsze maja problem barany. Cale szczescie masz to juz za saba. Tiago spisal sie na medal. A teraz kuruj sie kochana tymi pysznymi lekarstwami i miejmy nadzieje ze synus ci sie nie rozchoruje. Nie powinien przy karmieniu piersia.
-
Notez czytalam ze nie powinien a tu na forum byly przypadki gdzie malenstwa cos podlapaly mam nadzieje ze Tiagus bedziezdrowy!!
U nas wlasnie trwa drugiekarmienie. moj syn jest w nocy taki grzeczny i kochany! Wczesniej jadl o 2 a na noc o 21.30 wiec sie wyspalam
Tyger a jak tam uwas??
-
Paulla wspolczuje bramek w Katowicach, takie sa procedury ze i niemowleciu nie przepuszcza dziady
w Poz i Bydgoszczy tez nie jest wesolo
raz w Bydgoszczy po bramkach przed wejsciem "mily pan z obslugi" kazal jeszcze raz wazyc sie i przepakowac rodzinie z 2jka dzieci bo przyuwazyl ze w bezclowce zrobili zakupy a ze mna bil sie o 400gr az mi inny pasazer wzial gazety/ksiazki i tyle i pan nic nie mogl na to poradzic he he
w Poz z kolei tez wiadomo wozek na czesci , baby na rece i macanki
na szczescie pani zdjela rekawiczki bo pewnie tez by byla awantura o bakterie
a dzwonily mi metalowe guziki od sukienki ehh -
Limerikowo paranoja co??
Dziwne ze tyyle razy latalam i jak jest problem to zawsze w Pl
U nas boska noc maly tylko raz wolal cyca
Jak wstalismy to lezal w wozku i gadal do budki i smial sie :p
Potem polezal na brzuszku i w bujaczku a ja sie rozpakowalam.
Ehh odlozylam dzis pol szuflady za malych ubranek... Troche szkoda ze synek tak szybko rosnie
Dobrze ze w Pl dostalismy duzo wiekszych ubranekLimerikowo lubi tę wiadomość
-
Normalnie niedowiary co oni wyprawiaja.
Paula Tiago to taki grzeczny chlopczyk i jak szybko robi postepy Mnie tez czeka segregacja ubranek ale odkladam to na weekend.
U nas jest ok. Nocka troche gorsza bo wieczorem byla kolka i brak kupki. ale za to rano poszlo kupsko i humorek dopisuje malemu. wlasnie sie obudzil po 3 godzinach i sie smiejePaula55 lubi tę wiadomość
-
Tyger powiem ci ze chyba znalazlam sposob na kupy i baki
Nie dalam dzis kropelek... Za to konsekwentnie kladziemy malego na brzuszku po kilka min choc to raz...
A dwa???
Bujaczek jest fenomenalny!!! Dopiero teraz w domu na spokojnie widze ze to co pisali w necie to prawda.
Klade Tiagusia w bujaczek, wlaczam wibracje i ida takie baki i kupy ze szok!!! A dziecko mam dzis tak spokojne jak dawno nie mialam
Zrobilam obiad i teraz siedze ogladam z t serial a maly spi polecam
-
No ja wlasnie wczoraj zaczelam malego klasc na brzuszku ale on tak glowe trzyma wysoko i sie szybko meczy i placze ale glowy nie chce polozyc
bujaczek tez juz rozlozylam. musze tylko zaczac go czesciej do niego wkladac i wlaczac wibracje. Dzieki za cynk kochanaPaula55 lubi tę wiadomość