X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Szkocji
Odpowiedz

Ciaza w Szkocji

Oceń ten wątek:
  • Malwina89 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie ciesze ze u ciebie Tyger lepiej. Moze tez brak tego slonca w ostatnie dni wpłynął na to wszystko ;). Oby częściej Stanley dawal mamusi odespac.

Paula twoja tesciowa ma na prawde złote rece :). Super miec takie wsparcie w rodzince. Ja jednak wole żyć po swojemu, juz sie odzwyczailam od zycia z rodzinka tak blisko. Chociaż strasznie mi ich czasmi brakuje i tesknie. Ale po tyg dwuch urlopu wole wracac do siebie :).
    Super sa przygotowania do ślubu ;). Szukanie sukni, wybór tortu i menu ;). Chociaz juz drugi raz bym nie chciala :P ten jeden jedyny. Strasznego stresa miałam. Ja sukni nie mam, jeździłam po salonach o szukalam tej idealnej i znalazlam, wypożyczyłam bo było polowe taniej jak kupic. Gdy bym kupila nie mialabym gdzie jej trzymac a zeby sprzedać tez bywa ciężko. I nie żałuję.

Super ze wcinacie wszystko. Moja starsza siostra ze wszystkim przesadza jej synek ma 8 miesiecy a ona dalej gada ze tego nie moze jesc i tamtego, masakra.
    Słodkich i spokojnych snow kochane :*

tyger lubi tę wiadomość

3jvzj44jyq9rqa58.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojjrodzinke mam wspaniala i od mojej i od strony T :) naprawde nas mega wspieraja, pomagaja. Nie wyobrazam sobie ich dluzej nie widziec. A juz swiat w uk to wcale!! Dla mńie to ńie byly by swieta :) wiec juz czekam az wrocimy w grudniu :)

Vix ja napewno albo bede szyc suknie albo w salonie musza mi idealnie podemnie dopasowac.
    Nie zaryzykowala bym kupna na internecie. Wszystko mozna kupic na ebay i ja naprawde mnustwo kupuje ale nie suknie. T
    A sie ma raz w zyciu i musi byc idealna. Widzialam juz kilka dziewczyn u nas w kieckach z neta i makabra :/ tu sterczalo, tam wisialo...
    Ale twoja byla piekna :) pamietam ze zdjec z fb :)

My juz na walizkach. Za 45 min tata przyjezdza i wracamy :( ehhh z jednej strony sie ciesze bo przed nami oczekiwanie ja domek. Ale z drugiej tak mi bedzie brak rodzinki...

To kochane do spisania juz z Uk :) buziaki i milego dnia :)

tyger, Krysti lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    P.s. U nas dzis wspalaniala noc :) zaczelam karmic na lezaco i maly spal dzis z nami w lozku :p
    Obudzil sie na papu tylko raz :) potem dopiero nad ranem :)
    Ale w domku wracamy do starego systemu: rodzice u siebie a synek u siebie,
    Tym bardziej ze jesli po wizycie u lekarza bedzie ok to wracamy do przytulanek ;) :P

Malwina89, tyger, Krysti lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Malwina89 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwego powrotu Paulinka :)

3jvzj44jyq9rqa58.png
  • tyger Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula pewnie juz jestes w UK. Mam nadzieje, ze podroz przebiegla bez zastrzezen.

[link=https://www.suwaczki.com/]1kk0h371zoz0wcto.png[/link]

3jvzj44jkepasfzk.png
  • tyger Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas wieczor byl meczacy bo synus nie mogl zrobic kupki i plakal :( Poszlo przed polnoca i po przebraniu i karmieniu usnal na 3godz :D Potem obudzil sie juz rano :) Po karmieniu, przebralam go z pizamki i szybko sie ogarnelam bo jechalismy zrobic Victorkowi zdjecie rentgenowskie uzebienia. Victor ma extra jedynke ktora musi byc usunieta :( A na Stanley'a dziala chyba poranne powietrze, bo spal 4 godziny :)
    A tak wogole to zaczal sie tak do mnie usmiechac. Patrzy na mnie tymi swoimi slepkami i reaguje jak do niego mowie. Uwielbiam to <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 14:15

Carola55, Krysti lubią tę wiadomość

3jvzj44jkepasfzk.png
  • tyger Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyslali mi juz zaproszenie na cytologie i post-natal check. Musze tylko ta wizyte przyspieszyc bo nie wiedzac czemu wyznaczyli mi ja na koniec listopada czyli po 10 tygodniach :/

3jvzj44jkepasfzk.png
  • tyger Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Tyger ja z Aberdeen też jestem kochana:) hihi także zapraszam na duże lody :)jak byś była to napisz kochana czas zorganizuje :) dobrze ze juz u ciebie super i tak trzymaj :) buziole :)*********

No to trzeba bedzie sie blizej terminu zorganizowac :)

Krysti lubi tę wiadomość

3jvzj44jkepasfzk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie :) miło bedzie zobaczyć ciebie na żywo i małego choć ja wózka nie mam ale brzuch juz mam :D a w maju ja ciebie odwiedzę kochana z moją dzidzią , auto juz miec bede :) także bede zwiedzać Szkocję ;)ja tu. Od marca jestem w Aberdeen nieznam nikogo tu .Obce miejsce dla mnie. W Irlandi 8 lat byłam ,tu w Szkocji fajniej jest

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 19:44

tyger lubi tę wiadomość

• Carola55 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda, ze wszystkie nie mieszkamy blizej, ale moze cos na wiosne sie da wykombnowoac, jak juz wszystkie bedziemy mialy nasze dzieciaczki :)

tyger, Krysti lubią tę wiadomość

na9fxa5.png
  • tyger Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do Glasgow tez sie planuje wybrac :) Oczywiscie na grila w nowym domku Pauli :D ale jeszcze poza tym marzy mi sie jechac do Kalvingrove zobaczyc obraz Dali na zywo.

Krysti, Paula55 lubią tę wiadomość

3jvzj44jkepasfzk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak się wszystkie juz rozpakujemy to napewno się spotkamy :)z dziećmi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 21:26

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie juz z domku :) moj syn jest stworzony do latania :) znow przespal cala podroz. Wystarczylo go zatankowac na full i spal jak zabity :) nawet turbulencje mu nie straszne :P
    Meega wkurzylam sie tylko na lotnisku w .katowicach. Czemu zawsze w Pl maja ze wszystkim problemy?? :/
    Kazali mi spiace dziecko z wozka wyciagac, wozek rozebrac na 2 czesci i jak koles zapytal mnie czy mleko ma wiecej niz 100 ml to wybuchlam... (Kuoilismy aptamila w butelce na wszelki wypadek).T mnie musial uspakajac bo pewnie by nas na zlosc przetrzepali :/ debile!!!

Tyger widze kochana ze u was duuzo lepiej. Nastawienie optymistyczne ;) super. Byle tak dalej. Nasze dzieciaki wkraczaja juz w ten etap ze pomalu zaczna sie usmieszki :) i to te swiadome :) moj bak tak zacieszal na lotnisku ze ludzie sie smiali z niego razem z nami :p

Tyger ja tez dostalam list z data wizyty moja i malego, mamy na 23... Do tego 15 mamy usg bioderek. A tak sie balam ze kaza czekac 6 tyg bo musielismy przelozyc wizyte.

Hahaha Tyger no grill koniecznie musi byc :) w koncu po to kupujemy dom z ogrodem :p

Ehh wogole to zlapalo mnie przeziebienie :( wczoraj. Mam katar i gardlo cos boli :/ chyba cos czulam nosem bo kupilam w pl leki z serii prenalen spacjalnie dla mam karmiacych. Oby pomoglo. Do tego tesc kochany dal wielki sloj miodu (swojskiego) i soczek malinowy z jego malin :) musze sie kurowac zeby synek nie zachorowal.

Dobrej nocki :)

Limerikowo lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• tyger Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 02:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pl na lotniskaxh zawsze maja problem barany. Cale szczescie masz to juz za saba. Tiago spisal sie na medal. A teraz kuruj sie kochana tymi pysznymi lekarstwami i miejmy nadzieje ze synus ci sie nie rozchoruje. Nie powinien przy karmieniu piersia.

3jvzj44jkepasfzk.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Notez czytalam ze nie powinien a tu na forum byly przypadki gdzie malenstwa cos podlapaly :( mam nadzieje ze Tiagus bedziezdrowy!!
    U nas wlasnie trwa drugiekarmienie. ;) moj syn jest w nocy taki grzeczny i kochany! Wczesniej jadl o 2 a na noc o 21.30 :) wiec sie wyspalam :)

Tyger a jak tam uwas??

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulla wspolczuje bramek w Katowicach, takie sa procedury ze i niemowleciu nie przepuszcza dziady

w Poz i Bydgoszczy tez nie jest wesolo
    raz w Bydgoszczy po bramkach przed wejsciem "mily pan z obslugi" kazal jeszcze raz wazyc sie i przepakowac rodzinie z 2jka dzieci bo przyuwazyl ze w bezclowce zrobili zakupy a ze mna bil sie o 400gr az mi inny pasazer wzial gazety/ksiazki i tyle i pan nic nie mogl na to poradzic he he
    w Poz z kolei tez wiadomo wozek na czesci , baby na rece i macanki
    na szczescie pani zdjela rekawiczki bo pewnie tez by byla awantura o bakterie
    a dzwonily mi metalowe guziki od sukienki ehh

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerikowo paranoja co?? ;)
    Dziwne ze tyyle razy latalam i jak jest problem to zawsze w Pl :)

U nas boska noc :) maly tylko raz wolal cyca :)
    Jak wstalismy to lezal w wozku i gadal do budki i smial sie :p
    Potem polezal na brzuszku i w bujaczku a ja sie rozpakowalam.
    Ehh odlozylam dzis pol szuflady za malych ubranek... Troche szkoda ze synek tak szybko rosnie :P
    Dobrze ze w Pl dostalismy duzo wiekszych ubranek :)

Limerikowo lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• tyger Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie niedowiary co oni wyprawiaja.
    Paula Tiago to taki grzeczny chlopczyk i jak szybko robi postepy :) Mnie tez czeka segregacja ubranek ale odkladam to na weekend.
    U nas jest ok. Nocka troche gorsza bo wieczorem byla kolka i brak kupki. ale za to rano poszlo kupsko i humorek dopisuje malemu. wlasnie sie obudzil po 3 godzinach i sie smieje :)

Paula55 lubi tę wiadomość

3jvzj44jkepasfzk.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyger powiem ci ze chyba znalazlam sposob na kupy i baki :)
    Nie dalam dzis kropelek... Za to konsekwentnie kladziemy malego na brzuszku po kilka min choc :) to raz...
    A dwa???
    Bujaczek jest fenomenalny!!! Dopiero teraz w domu na spokojnie widze ze to co pisali w necie to prawda.
    Klade Tiagusia w bujaczek, wlaczam wibracje i ida takie baki i kupy ze szok!!! A dziecko mam dzis tak spokojne jak dawno nie mialam :)
    Zrobilam obiad i teraz siedze ogladam z t serial a maly spi :) polecam :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• tyger Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja wlasnie wczoraj zaczelam malego klasc na brzuszku ale on tak glowe trzyma wysoko i sie szybko meczy i placze ale glowy nie chce polozyc ;)
    bujaczek tez juz rozlozylam. musze tylko zaczac go czesciej do niego wkladac i wlaczac wibracje. Dzieki za cynk kochana <3

Paula55 lubi tę wiadomość

3jvzj44jkepasfzk.png
‹‹ 138 139 140 141 142 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ