Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
Tyger u nas oczko ropieje!!!! doslownie przed samym wyjsciem do znajomych wyszlo.
Jutro za twoimi doswiadczeniami jedziemy po rumianek a poki co sol fizjologiczna w ruchu
Ehh ja mam nadzieje ze wrocimy do cyca. Zalamie sie jak nie... ale nie moge pozwolic zeby moje dziecko bylo glodne!!
Zrobie wszystko aby karmic piersia. A juz napewno moim mleczkiem bo to jest najwazniejsze a nie sposob podania...
-
Tyger jak reszta dnia? Lepiej się cos czujesz? Jak Stanley?
My mielismy ok noc bo spaliśmy z Charliem na 'kangurka'. Spał 3h, 1,5h, 1,5h bo się budził na cycka ale przez to ze było mu wygodnie to bez problemu zasypiał. Nie wydawał tych swoich odgłosów wiec i nam się lepiej spało.
Byliśmy na koleżanki baby shower i wszystkie babeczki się zachwycały jaki mały grzeczny cycał sobie, siedział i obserwował cała imprezę i na koniec zasnął.
Paula u nas Charlie tez się szarpie na cycku ale to zauważyłam ze wtedy kiedy mleko szybko leci. W ogole z prawej piersi mam takie ciśnienie ze się biedak aż krztusi xD wiec teraz jak wypluwa sutka bo za dużo leci to przykładam pieluchę i ściągam w nią troche mleka aż zacznie normalnie lecieć. I wtedy małemu się dużo lepiej pije.
Wiec moze Tiagusiowi np za szybko albo za wolno leci z cycka i mu to przeszkadza i z butelki mu lepiej? I nie przejmuj się tak kochana dzieciaczki to małe ludzie i tez maja swoje preferencje a jeśli mozesz swoje mleczko odciągać i mu dawać bo tak jest szczęśliwszy to nicMalwina89 lubi tę wiadomość
-
U nas przez ostatnie 2 dni na szczescie karmienie sie ustabilizowalo co 3 h a w nocy ciut zadziej
Vix on sie wkurza juz po jakiejs chwili jedzonka. Wiec pewnie jeslijuz to leci za wolno
Teraz karmie cycem i jest ok, zobaczymy jak bedzie dalej...
Uwazam ze nasze dzieci to aniolki jesli ich tylko nic nie boli. Tiago u znajomych na meczu pojadl, pogadal (ale sie z niego usmialismy) i sam zasnal. Mielismy byc tylko na 1 polowe ale byl taki kochany ze zostalismy do konca
A japierwszy raz od 5 mies prowadzilam samochod
Haha widze Vix ze Charlie tez uwielbia ta pozycje nasze kochane kurczaczki
Malwina89 lubi tę wiadomość
-
U nas znow lepsza nocka: 3.5+4+3.5h A wczoraj wieczorem chlopaki grali na x-box a ja usnelam na 2 godz. wiec dzis czuje sie jak nowonarodzona.
A teeraz jedziemy na zakupkiPaula55, Malwina89, Krysti lubią tę wiadomość
-
Jeee brawo
Moj T wczoraj gral z Tiagusiem na klacie na play'u :p i mowi: i niec ktos powie ze majac dziecko trzeba sobie czegos odmawiac
Cwaniak
U nas dzien dzis super poki co. Maly mega spokojny. Co 3 h je butle z mlesiem i jest zadowolony. Ja w miedzy czasie sciagam.
Powiem wam ze chyba zaczyna to lepiej niz cyc funkcjonowac
Wiem ile maly je. Wiem co ile bedzie jadl. Wiem ze nie placze z glodu. Ja mam czas na normalne zjedzenie sniadania, zrobienie obiadu, forum, zabawe z ńim, przytulaski. Nawet razem mielismy juz drzemke
Nie wiem czy sie cieszyc czy plakac....
W nocy dostawal cyca.
Udanych zakupow kochana moja
Do nas znajomi dzwonili zeby jechac do wesolego miasteczka sle przez to jego oczko nie chce go narazac i zostajemy dzis w domku
A gdzie jasze brzuszkowe mamy??? Carola, Malwinka i Kristi czasem zagladaja ale co z Asia???
-
Hej, ja was czytam regularnie tyle, ze u mnie spokoj i siedzimy w domu, a ja tak naprawde zamknelam sie w pokoju zeby sie juz troche pouczyc bo czas zaczyna mnie gonic;
Mielismy isc na jakis spacer bo ostatnio malo sie ruszam, ale moj A znalazl sobie zajecie, a ja znow czuje plecy wiec chyba nic z tego.
Vixen, super fotka i fajnie widziec ile masz radosci z Karolka.
-
No wlasnie gdzie jest Asia?
My wrocilismy szybciej bo znajomi zaraz wpadna, potem pozny obiadek i jedziemy w gosci do brata Kevina a ja potem do jego mamy obiecalam wpasc. Tak wiec bedziemy sie dzis goscic
Dziewczyny niesamowite jak mozna sie inaczej czuc po przespaniu paru godzin Dziekuje ze mnie tak wspieracie. Jestescie kochane
Paula moze to i lepiej. Wiesz nic na sile. jesli oboje z tiagusiem czujecie sie lepiej przy butli to chyba to najwazniejsze. Poza tym Misiu ma cycusia w nocy
Vixen a jak Ty i Karolek sie macie? -
Tyger, to udanego dnia na goscinie.
Fajnie, ze Kev zaczal ci tak pomagac przy kapielach i sie angazowac, ze masz wiecej czasu na spanie
Ja widzialm fajny filmik ostatnio, ze faktycznie maluszki lubia duzo wody przy kapieli i maja z tego frajde, moge podeslac filmik brzuchatkom bo tam sie fajnie babka obchodzi z niemowlaczkiem, a dzieciatki to juz pewnie nabraly wprawy
Pauala, mam nadzieje ze oczko Tigusia szybko sie zagoi ...Paula55, Krysti lubią tę wiadomość
-
Ojj Carola niek zazdroszcze nauki chyba by mi sie juz nie chcialo choc z drugiej strony oczy mi sie zaswiecily jak dostalam maila ostatnio z mojej uczelni ze otworzyli magisterke
Ooo to u was Tyger intensywny dzien widze. Super, ja poki co odpoczywam od natloku ludzi, odwiedzin itp.. Az do swiat haha
A i maly spokojniejszy jak nie ma tego szalenstwa.
Tyger po to tu jestesmy zeby sie wspierac!! Wal jak w dym z kazdym problemem
Dokladnie. Nic na sile poki co wszyscy sa zadowoleni
Carolcia to prawda ze maluchy lubia duuuzo wody. My w Pl mielismy wielka wanienke i duzo wody i synek w niebowziety.
Dzis mu tatus zafundowal nowa bez lezaczka i bedzie pluskankomwieczorem
-
Tyger ale Stanley miał super noc! Przez co Ty tez oby tak dalej.
My tez wyspani bo nocka była ok i rano tatuś zabrał Charliego a ja spałam dalej.
Ale się gościcie Tyger dzisiaj dobrze dla was!
Carola ja tez współczuje nauki bo tez by mi się juz nie chciało ale dasz radę kochana
Paula ale fajnie macie z tym jedzeniem. Super ze znaleźliście sposob który i Tobie i Tiagusiowi pasuje. -
My mielismy fajny dzien dzisiaj bo Charlie lepiej się czuł niż wczoraj chyba bo byl bardzo wesoły. Dużo się dzisiaj uśmiechał i gadał do mnie. Jakie to słodkie jak się śmieje i piszczy patrząc na mnie
Byliśmy w mieście i kupiłam kolejny smoczek i chyba ten się przyjmie bo to jedyny który mu nie wylatuje z buzi jak odejme dłoń zobaczymy moze się nauczy.
Dziewczyny jakie wy macie laktatory i butelki bo wlasnie patrzę zeby cos kupic?
Paula Twoj przyszły mąż ma racje
My tak dzisiaj spędziliśmy wieczor a mały spał jak zabity troche nam się przedłużyło i dopiero idziemy do kąpieli. Dobrze ze Charlie nie wie która jest godzina haha.
Dzisiaj pierwszy raz przeczytam mu bajkę na dobranoc i będziemy codziennie juz.
Spokojnej nocki dziewczyny i chłopaki.Krysti, Paula55, tyger lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Jeee brawo
Moj T wczoraj gral z Tiagusiem na klacie na play'u :p i mowi: i niec ktos powie ze majac dziecko trzeba sobie czegos odmawiac
Cwaniak
U nas dzien dzis super poki co. Maly mega spokojny. Co 3 h je butle z mlesiem i jest zadowolony. Ja w miedzy czasie sciagam.
Powiem wam ze chyba zaczyna to lepiej niz cyc funkcjonowac
Wiem ile maly je. Wiem co ile bedzie jadl. Wiem ze nie placze z glodu. Ja mam czas na normalne zjedzenie sniadania, zrobienie obiadu, forum, zabawe z ńim, przytulaski. Nawet razem mielismy juz drzemke
Nie wiem czy sie cieszyc czy plakac....
W nocy dostawal cyca.
Udanych zakupow kochana moja
Do nas znajomi dzwonili zeby jechac do wesolego miasteczka sle przez to jego oczko nie chce go narazac i zostajemy dzis w domku
A gdzie jasze brzuszkowe mamy??? Carola, Malwinka i Kristi czasem zagladaja ale co z Asia???Paula55 lubi tę wiadomość
-
Laski serce rosnie jak sie czyta ze u was wszystko ok
Tiagus zalicza wlasnie pierwszego nocnego cycka
Vix my tez smokow musielismy szukac.... Na szczescie nie daleko bo przy 2 probie sie udalo i zostaly smoki firmy Lovi na szczescie zadko uzywane
Haha dokladnie tak oni Vix wygladaja!!! Kazde z nich jest z tego mega zadowolone
My mamy laktator elektryczny z firmy Canpol, easy start z allegro za 160zl z przesylka ( w sklepie 220zl).
Polecam. A butelki mam tylko 2 poki co. Jedna firmy nubby (bardzo fajna, zgrabna i podobna ksztaltem do piersi) a druga kupiona 2 dni temu z avent natural (jest niezla choc maly nie umial z niej pic i dosc czesto sie krztusi)...
Kristi fajnie ze sie odezwalas wspolczuje remontow a tym bardziej jak sie tak kurzy ja nienawidze jak tata robil gladzie w domu. Taki sam kurz byl i to wszedzie!!!
Ale grunt ze sie odsprzataliscie
Uwazaj na siebie kochana i odzywaj sie czasem bo sie martwimyKrysti lubi tę wiadomość
-
Wogole co wam napisze..
Kur*** ja sie wykoncze w tym mieszkaniu przez mies ...
siedzialam w moim bujanym fotelu i odciagalam mleczko i jak ńie jeblo cos za oknem... Zobaczylam tylko czerwona łune... Az skoczylam. Pierwsza mysl- samochod... Bo mamy tu pojebow co od jakiegos czasu uszkadzaja auta na ulicy, T podlecial do okna ale juz nic nie bylo...
T poszedl spr do sypialni i mowi ze chyba petarda bo tylko dym idzie...
Nie minely 3 min podjerzdza straz 2 wozami, 3 policje...
Strazacy wyciagaja sprzet i leca do nas do bloku.. Ja w placz bo maly spi, ja w pizamie mysle kurwa beda ewakulowac
T polciecial na dol gadac co sie dzieje.
Okazalo sie ze ktos z sasiadow slyszal ten huk petardy i zadzwonil po nich. Ehh... Cala sie trzese tak sie balam o synka
Posprawdzali wszystko i juz pojechali a malego nawet swiatla i syreny nie obudzilyKrysti lubi tę wiadomość
-
Super ze u wszystkich gra. My walsnie na pierwszym karmieniu, bo maly nie chcial spac do polnocy haha. Nocny Marek
Paula ale masz atrakcji z sasiadami My czasami tez mamy rozruby przez jednego glupka, ale zaraz Kev go na ziemie sprowadza i jest spokoj na miesiac.
Mama K byla teraz w Madrycie i kupila malemu swietne gatki. Musze cyknac fotke I wam pokazac. Boskie. Szkoda tylko ze nie wiekszy rozmiar.Krysti, Paula55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Wogole co wam napisze..
Kur*** ja sie wykoncze w tym mieszkaniu przez mies ...
siedzialam w moim bujanym fotelu i odciagalam mleczko i jak ńie jeblo cos za oknem... Zobaczylam tylko czerwona łune... Az skoczylam. Pierwsza mysl- samochod... Bo mamy tu pojebow co od jakiegos czasu uszkadzaja auta na ulicy, T podlecial do okna ale juz nic nie bylo...
T poszedl spr do sypialni i mowi ze chyba petarda bo tylko dym idzie...
Nie minely 3 min podjerzdza straz 2 wozami, 3 policje...
Strazacy wyciagaja sprzet i leca do nas do bloku.. Ja w placz bo maly spi, ja w pizamie mysle kurwa beda ewakulowac
T polciecial na dol gadac co sie dzieje.
Okazalo sie ze ktos z sasiadow slyszal ten huk petardy i zadzwonil po nich. Ehh... Cala sie trzese tak sie balam o synka
Posprawdzali wszystko i juz pojechali a malego nawet swiatla i syreny nie obudzily -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny