Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedny Staś . Mamusia bardzo dzielna stawiła temu czoła. Tez bym sie pewnie poryczała. Rosna wam chlopaki az jestem w szoku ze tak szybko wyrastają z 0-3 ja naszczescie większość kupiłam używanych ciuszkow to nie bedzie mi szkoda jak raz ubiore małemu albo w cale. Tyger moze Stasiowi sie dzien z nocą pomylił . Nocny Marek z niego .
Limerikowo to jest Grander Tutek całkiem nie zle opinie miał w necie. No i oglądaliśmy go w polsce. Mam nadzieje ze bedziemy z niego zadowoleni .Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 13:17
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Malwinko wozek jest poprostu BOSKI!!!! Mega hiper wypas moj styl oczywiscie hehe. Mysle ze bedziecie zadowoleni a tutek to chyba polska produkcja prawda?? Nasz tez jest pl prod i sprawdza sie ekstra
Za to wiem ze te kolezanki co pokupily stokke, quinny i te inne wynalazki juz narzekaja po 2 mies urzytkowania
Tyger doskonale rozumiem co przezywaliscie bo my to samo na szczescie Tiago plakal nie za wiele. Ale powiem wam ze pierwszy raz slyszalam calkowocie inny placz mojego dziecka!! Serio! To było okropne. Tak plakal i patrzyl na mnie z wyrzutem w oczach: czemu pozwolilas zrobic mi krzywde??? Nie chce tego wiecej
Jejuu Tyger moze serio malemu sie cos pomyslilo :p u nas dzis bylo spanko od 21 wczoraj (a nawet przed) ciagiem ponad 4 h snu, cycek, ponad 3 h snu, cycek i spalismy do 9
W sumie widze ze nam sie juz dni unormowaly i kazdy wyglada podobnie chyba wiec mamy plan dnia jestem mega happy
No i w dzien drzemka kolo poludnia po ponad 3 h a potem do kapieli zabawa (chyba ze jedziemy gdzies samochodem jak wczoraj to jest dodatkowa drzemka)
Jejuu jaki Stanley dorodny chlopak i dlugi po tatusiu pewnie
Limerikowo wiadomo ze zawsze moze "zdarzyc" sie wypadek przy pracy przy dziecku wiadomo trzeba uwazac. Ale ja tak lubie jak on ewidentnie sie cieszy jak mnie moze podotykac po buzi :p jest taki zdziwiony wtedy. A dzis mu sie spodobalo jak miauczalam jak kot hahah tak sie smial
Malwina89 lubi tę wiadomość
-
Kurde Tyger to juz jest spooky... My mielismy taka samą noc oO i tak samo o 5 rano mały oczy jak 5zl, gadanie i śmiechy. Ja tak samo jak Ty, jednym okiem patrzyłam.
Pierwszy raz mi się tak w nocy obudził do zabawy. Dziwne bo w pokoju mamy black out zasłony.
Cos jest na rzeczy ale nie ma się co przejmować, zaraz wróci wszystko do normy.
Boze nie chce isc na to szczepienie jak czytam co piszecie i napewno zabieram Daniela ze sobą. Będziemy razem ryczeć...
A dzisiaj synek zrobił dwie nowe rzeczy leżąc na macie uderzał raczka w zabawke i mu się to podobało i będąc w pozycji półleżącej próbuje się podnosić chyba myśli ze jest starszy niż naprawdę jest haha.
Mam nadzieje ze nie zacznie chodzić za szybko bo wtedy trzeba wszystko chowaćMalwina89 lubi tę wiadomość
-
Tak Paula Tutek to chyba polska produkcja, a moze niemiecka, sama nie wiem .
Ale wam sie dzieciaki rozwijają, z dnia na dzien coraz to mądrzejsze . To pewnie zasługa dobrego mleczka .
Ja właśnie sprawdziłam ile mamy juz ciuszków 3-6. I musze wam powiedzieć ze nie wiem kiedy to sie uzbierało . Juz duzo nie musimy kupowac na 3-6 kilka bodów z dl rekawkami i kilka z krótkimi, kilka bluzeczek i sweterki. Mam juz sporo śpiochów spodni bucikow skarpetek haha -
Malwina twoj brzus jest the best ale sie usmialam macie talent bez kitu
U nas hitem na macie jest walenie w slonia bo najglosniej sie tlucze a z tym "siadaniem" mamy to samo dlatego ja go na polsiedzaco nie daje zeby pleckow nie obciazac zbyt wczesnie
Wogole to moj syn mnie tak dzis rozbawil... Dalam go na brzuszek na mate. Wkurzyl sie i bardzo dyskutowal bo nie chcial tak lezec. W pewnym momencie (w pol jego zdania) doslownie padl, zamarl.... Nie na zarty sie wystraszylam bo to sie w sek stalo, ja patrze a on spi hahahhaa, chyba stwierdzil co sie bedzie meczyl jak lepiej pospac
U nas nie ma haloween. Nie obchodze wogole tego "swieta". Za to jestem myslami przy moich zmarlych bliskich i smutno mi ze nie moge ich grobow odwiedzic. No ale taki los...
A tak z mniej optymistycznych wiesci to zalamalam sie!! Powaznie. Gdyby nie Tiago to juz bym lezala w lozku zabeczana ze spikami po pas i depresja...
Chyba stracilismy dom dzwonil ten chu** bo inaczej nie moge napisac ze "pozmienialy" sie przepisy i OKAZALO(!) sie ze beda duze oroblemy z kredytem na ten dom!! No czaicie to? Kurwa jak to sie OKAZALO ja sie pytam?? Co on dzis sie urodzil czy jak?!
W pon jedziemy do agencji (dzis T nie chce bo ja to bym juz jechala ale T nie chce sobie psuc weekendu) i powiemy im co o tym myslimy. Ja jak sie rozkrece to uslysza takie rzeczy ktore im chyba nawet przez mysl nie przeszly!!!
Ehh lzy mi leca jak grochy tak mi zal tym bardziej ze jutro jedziemy ogladac cos co raczej juz nie bedzie nasze
Mam ochote sie spakowac i wracac do Polski
-
Malwina nie moge się doczekać zdjeć jak juz synek bedzie, co Twoj mąż bedzie wymyślał
Ja strasznie Malwina nie moge się doczekać zdjeć jak juz synek bedzie, co Twoj mąż bedzie wymyślał
Ja strasznie lubie przebieranki i się nie moge doczekać na Haloween jak synek bedzie starszy i jak cały dom przystroimy
Paula nie wierze normalnie... jak to w ogole mozliwe ze nagle takie rzeczy wychodzą?! Pogięło ich?! mam nadzieje ze cos wskóracie -
Malwinko toz todzielo sztuki na twoim brzusiu. Masz meza artyste niczym Da vinci
My tez spimy w ciemnosciach. Troszke tylko lampa z ulicy swieci w okno i to sie malemu strasznie podoba
Niezle Charlie daje Ja wlasnie zapomnialam ci powiedziec, ze jak bylismy to zauwazylam ze on jest niesamowicie silny i stabilny w pleckach. A glowke tak pieknie trzyma ze az bylam pod wrazeniem.
Stanley due date byl na 6 wrzesien.
Paula no to az mi cisnienie podskoczylo. To sobie pograli z wami Moja kolezanka kupila dom kilka miesiecy temu i pamietam jak mowila,ze dobry agent to podstawa. Kurcze mam nadzieje, ze jeszcze nie wszystko stracone.
A Tiagus to prawdziwy skarb. Musialo to niesamowicie wygladac jak tak padl haha
-
Ja tez sie zasmiewam z mojego lobuza. Dzis w nocy obudzil mnie nie jego placz ale ciapanie, mlaskanie i oczywiscie stekanie. Zagladam do lozeczka a tu moje dziecie cwiczy trafianie raczka do buzki i stad to stekanie a jak juz sie uda to wkladanie piastki do buzi i co za tym idzie dalsze smieszne odglosy
Zauwazylam tez ze bawi go grzechotanie zabawek zawieszonych na stelazu maty Nad nim wisi tez lusterko do ktorego Stas sie zasmiewa. Uwielbiam sie na niego wtedy patrzec. Jest tak tym zaabsorbowany ze nawet mnie nie zauwazaPaula55 lubi tę wiadomość
-
Lumerikowo i tak chyba zrobimy... Tylko nie wiem jakie koszta poniesiemy...
Poza tym juz 2 advisorow wczesniej przeszlismy i bylo jeszcze gorzej ja nie wiem czy my mamy takiego pecha czy ci wszyscy ludzie sa tak niekompetentni?!Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nasza kochana Asia dzis urodzila Milanka!!!! 4 tyg przed czasem ale podobno wszystko ok.
Witamy naswiecie kolejnego maluszka. Duzo zdrowka dla Asi i synka.
Wiecej opowie sama mamusia. Mam nadzieje ze sie nie gniewa ze wam napisalam :*tyger, Limerikowo, Carola55 lubią tę wiadomość
-
O jaaaa... najważniejsze ze wszystko dobrze z Milankiem i mamusią. Asia gratulacje!!! A dzis miala konczyc prace i zacząć macierzyński z tego co pamiętam. To teraz ja jestem w kolejce nastepna ... lepiej sie biore za pranie ciuszków jak najpredzej .
-
Ale numer a dzis o niej myslalam. Cudownie, ze wszystko ok.
Asiu jak bedziesz czytac to skladam najszczersze grarulacje Wracaj szybciutko do sil I wrzucaj fotke Milanka zebysmy mogly go poznac. Milanku wszystkiego najlepszego z okazji narodzinPaula55 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Lumerikowo i tak chyba zrobimy... Tylko nie wiem jakie koszta poniesiemy...
Poza tym juz 2 advisorow wczesniej przeszlismy i bylo jeszcze gorzej ja nie wiem czy my mamy takiego pecha czy ci wszyscy ludzie sa tak niekompetentni?!
ja diluje od wczoraj z firma kurierska co mi pol przesylki zagubli bo rozlaczyli kartony (poco , na co, why?!!), dzis 2x tel i nikt nic nie wie, zaginal kojec, kosmetyki dla malej i mleko 4puchy Enfamil 2 wiec raczej nie drobiazgi.wanienka doszla i gifty od mamy, komedia.. pl firma kurierska, potem irki przejely GSL i mess bo brzydko juz nie napisze