X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Szkocji
Odpowiedz

Ciaza w Szkocji

Oceń ten wątek:
  • Malwina89 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedny Staś :(. Mamusia bardzo dzielna stawiła temu czoła. Tez bym sie pewnie poryczała. Rosna wam chlopaki az jestem w szoku ze tak szybko wyrastają z 0-3 :O ja naszczescie większość kupiłam używanych ciuszkow to nie bedzie mi szkoda jak raz ubiore małemu albo w cale. Tyger moze Stasiowi sie dzien z nocą pomylił :). Nocny Marek z niego :).

Limerikowo to jest Grander Tutek całkiem nie zle opinie miał w necie. No i oglądaliśmy go w polsce. Mam nadzieje ze bedziemy z niego zadowoleni ;).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 13:17

Limerikowo lubi tę wiadomość

3jvzj44jyq9rqa58.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwinko wozek jest poprostu BOSKI!!!! Mega hiper wypas :) moj styl oczywiscie hehe. Mysle ze bedziecie zadowoleni :) a tutek to chyba polska produkcja prawda?? Nasz tez jest pl prod i sprawdza sie ekstra :)
    Za to wiem ze te kolezanki co pokupily stokke, quinny i te inne wynalazki juz narzekaja po 2 mies urzytkowania ;)

Tyger doskonale rozumiem co przezywaliscie bo my to samo :( na szczescie Tiago plakal nie za wiele. Ale powiem wam ze pierwszy raz slyszalam calkowocie inny placz mojego dziecka!! Serio! To było okropne. Tak plakal i patrzyl na mnie z wyrzutem w oczach: czemu pozwolilas zrobic mi krzywde??? Nie chce tego wiecej :( :( :(

Jejuu Tyger moze serio malemu sie cos pomyslilo :p u nas dzis bylo spanko od 21 wczoraj (a nawet przed) ciagiem ponad 4 h snu, cycek, ponad 3 h snu, cycek i spalismy do 9 :)
    W sumie widze ze nam sie juz dni unormowaly i kazdy wyglada podobnie :) chyba wiec mamy plan dnia :) jestem mega happy :)
    No i w dzien drzemka kolo poludnia po ponad 3 h :) a potem do kapieli zabawa (chyba ze jedziemy gdzies samochodem jak wczoraj to jest dodatkowa drzemka) :)

Jejuu jaki Stanley dorodny chlopak :) i dlugi :) po tatusiu pewnie :)

Limerikowo wiadomo ze zawsze moze "zdarzyc" sie wypadek przy pracy przy dziecku :) wiadomo trzeba uwazac. Ale ja tak lubie jak on ewidentnie sie cieszy jak mnie moze podotykac po buzi :p jest taki zdziwiony wtedy. A dzis mu sie spodobalo jak miauczalam jak kot hahah :) tak sie smial :)

Malwina89 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Vixen Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde Tyger to juz jest spooky... My mielismy taka samą noc oO i tak samo o 5 rano mały oczy jak 5zl, gadanie i śmiechy. Ja tak samo jak Ty, jednym okiem patrzyłam.
    Pierwszy raz mi się tak w nocy obudził do zabawy. Dziwne bo w pokoju mamy black out zasłony.
    Cos jest na rzeczy :) ale nie ma się co przejmować, zaraz wróci wszystko do normy.

Boze nie chce isc na to szczepienie jak czytam co piszecie :( i napewno zabieram Daniela ze sobą. Będziemy razem ryczeć...

A dzisiaj synek zrobił dwie nowe rzeczy :) leżąc na macie uderzał raczka w zabawke i mu się to podobało i będąc w pozycji półleżącej próbuje się podnosić :O chyba myśli ze jest starszy niż naprawdę jest haha.
    Mam nadzieje ze nie zacznie chodzić za szybko bo wtedy trzeba wszystko chować :D

• Vixen Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwina super wozek :D i świetny kolorek.

Ja próbowałam wlasnie zrobic Charliemu zdjecia na haloween, ale łobuz nie chciał :P jeśli cos wyszło to wrzucę wieczorem ;)

• Malwina89 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Paula Tutek to chyba polska produkcja, a moze niemiecka, sama nie wiem :P.

Ale wam sie dzieciaki rozwijają, z dnia na dzien coraz to mądrzejsze :). To pewnie zasługa dobrego mleczka :).

Ja właśnie sprawdziłam ile mamy juz ciuszków 3-6. I musze wam powiedzieć ze nie wiem kiedy to sie uzbierało :). Juz duzo nie musimy kupowac na 3-6 kilka bodów z dl rekawkami i kilka z krótkimi, kilka bluzeczek i sweterki. Mam juz sporo śpiochów spodni bucikow skarpetek haha :)

3jvzj44jyq9rqa58.png
  • Malwina89 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejne arcydzieło mojego mężusia :D

9zouvm.jpg

Wesołego HALLOWEEN!!! :)

Paula55, Limerikowo, Carola55, Krysti lubią tę wiadomość

3jvzj44jyq9rqa58.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwina twoj brzus jest the best :) ale sie usmialam :) macie talent bez kitu :)

U nas hitem na macie jest walenie w slonia bo najglosniej sie tlucze :P a z tym "siadaniem" mamy to samo :/ dlatego ja go na polsiedzaco nie daje zeby pleckow nie obciazac zbyt wczesnie :)
    Wogole to moj syn mnie tak dzis rozbawil... Dalam go na brzuszek na mate. Wkurzyl sie i bardzo dyskutowal bo nie chcial tak lezec. W pewnym momencie (w pol jego zdania) doslownie padl, zamarl.... Nie na zarty sie wystraszylam bo to sie w sek stalo, ja patrze a on spi hahahhaa, chyba stwierdzil co sie bedzie meczyl jak lepiej pospac :)

U nas nie ma haloween. Nie obchodze wogole tego "swieta". Za to jestem myslami przy moich zmarlych bliskich i smutno mi ze nie moge ich grobow odwiedzic. No ale taki los...

A tak z mniej optymistycznych wiesci to zalamalam sie!! Powaznie. Gdyby nie Tiago to juz bym lezala w lozku zabeczana ze spikami po pas i depresja...
    Chyba stracilismy dom :( dzwonil ten chu** bo inaczej nie moge napisac ze "pozmienialy" sie przepisy i OKAZALO(!) sie ze beda duze oroblemy z kredytem na ten dom!! No czaicie to? Kurwa jak to sie OKAZALO ja sie pytam?? Co on dzis sie urodzil czy jak?!
    W pon jedziemy do agencji (dzis T nie chce bo ja to bym juz jechala ale T nie chce sobie psuc weekendu) i powiemy im co o tym myslimy. Ja jak sie rozkrece to uslysza takie rzeczy ktore im chyba nawet przez mysl nie przeszly!!!
    Ehh lzy mi leca jak grochy :( tak mi zal tym bardziej ze jutro jedziemy ogladac cos co raczej juz nie bedzie nasze :(
    Mam ochote sie spakowac i wracac do Polski :(

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Vixen Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwina nie moge się doczekać zdjeć jak juz synek bedzie, co Twoj mąż bedzie wymyślał :D
    Ja strasznie Malwina nie moge się doczekać zdjeć jak juz synek bedzie, co Twoj mąż bedzie wymyślał :D
    Ja strasznie lubie przebieranki i się nie moge doczekać na Haloween jak synek bedzie starszy i jak cały dom przystroimy :D

Paula nie wierze normalnie... :O jak to w ogole mozliwe ze nagle takie rzeczy wychodzą?! Pogięło ich?! :/ mam nadzieje ze cos wskóracie :(

• Vixen Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyger jaki był Stasia due date? Dodam go w tej aplikacji Wonder weeks i Ci prześle co pisze :)

• tyger Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwinko toz todzielo sztuki na twoim brzusiu. Masz meza artyste niczym Da vinci ;)

My tez spimy w ciemnosciach. Troszke tylko lampa z ulicy swieci w okno i to sie malemu strasznie podoba :)

Niezle Charlie daje :) Ja wlasnie zapomnialam ci powiedziec, ze jak bylismy to zauwazylam ze on jest niesamowicie silny i stabilny w pleckach. A glowke tak pieknie trzyma ze az bylam pod wrazeniem.
    Stanley due date byl na 6 wrzesien.

Paula no to az mi cisnienie podskoczylo. To sobie pograli z wami :( Moja kolezanka kupila dom kilka miesiecy temu i pamietam jak mowila,ze dobry agent to podstawa. Kurcze mam nadzieje, ze jeszcze nie wszystko stracone.
    A Tiagus to prawdziwy skarb. Musialo to niesamowicie wygladac jak tak padl haha :)

[link=https://www.suwaczki.com/]1kk0h371zoz0wcto.png[/link]

3jvzj44jkepasfzk.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak wlasnie Vix jest... Ni z tad ńi z owad takie cyrki.
    Totalny brak konpetencji z ich strony :/

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• tyger Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie zasmiewam z mojego lobuza. Dzis w nocy obudzil mnie nie jego placz ale ciapanie, mlaskanie i oczywiscie stekanie. Zagladam do lozeczka a tu moje dziecie cwiczy trafianie raczka do buzki i stad to stekanie a jak juz sie uda to wkladanie piastki do buzi i co za tym idzie dalsze smieszne odglosy :P
    Zauwazylam tez ze bawi go grzechotanie zabawek zawieszonych na stelazu maty :) Nad nim wisi tez lusterko do ktorego Stas sie zasmiewa. Uwielbiam sie na niego wtedy patrzec. Jest tak tym zaabsorbowany ze nawet mnie nie zauwaza :)

Paula55 lubi tę wiadomość

3jvzj44jkepasfzk.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulla chyba czeka Was wycieczka do innej agencji
    na ta to szkoda juz czasu i sily

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lumerikowo i tak chyba zrobimy... Tylko nie wiem jakie koszta poniesiemy...
    Poza tym juz 2 advisorow wczesniej przeszlismy i bylo jeszcze gorzej :( ja nie wiem czy my mamy takiego pecha czy ci wszyscy ludzie sa tak niekompetentni?!

Limerikowo lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Malwina89 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję wam Paula bardzo :(. Aż brak słów na to co sie dzieję.

3jvzj44jyq9rqa58.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nasza kochana Asia dzis urodzila Milanka!!!! 4 tyg przed czasem ale podobno wszystko ok.
    Witamy naswiecie kolejnego maluszka. Duzo zdrowka dla Asi i synka.

Wiecej opowie sama mamusia. Mam nadzieje ze sie nie gniewa ze wam napisalam :*

tyger, Limerikowo, Carola55 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Malwina89 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jaaaa... najważniejsze ze wszystko dobrze z Milankiem i mamusią. Asia gratulacje!!! A dzis miala konczyc prace :) i zacząć macierzyński z tego co pamiętam. To teraz ja jestem w kolejce nastepna :O... :D lepiej sie biore za pranie ciuszków jak najpredzej :).

3jvzj44jyq9rqa58.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie dzis mial byc jej ost dzien w pracy :) no i byl wczoraj (chyba). :P
    Pracowala do samego konca dzielna!!! :)

Teraz tw kolej Malwinko ;)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• tyger Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale numer a dzis o niej myslalam. Cudownie, ze wszystko ok.
    Asiu jak bedziesz czytac to skladam najszczersze grarulacje :) Wracaj szybciutko do sil I wrzucaj fotke Milanka zebysmy mogly go poznac. Milanku wszystkiego najlepszego z okazji narodzin <3

Paula55 lubi tę wiadomość

3jvzj44jkepasfzk.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Lumerikowo i tak chyba zrobimy... Tylko nie wiem jakie koszta poniesiemy...
    Poza tym juz 2 advisorow wczesniej przeszlismy i bylo jeszcze gorzej :( ja nie wiem czy my mamy takiego pecha czy ci wszyscy ludzie sa tak niekompetentni?!
    raczej to ostatnie totalna niekompetencja, w usa toby dostali paper box i wyjazd w 1h z joba
    ja diluje od wczoraj z firma kurierska co mi pol przesylki zagubli bo rozlaczyli kartony (poco , na co, why?!!), dzis 2x tel i nikt nic nie wie, zaginal kojec, kosmetyki dla malej i mleko 4puchy Enfamil 2 wiec raczej nie drobiazgi.wanienka doszla i gifty od mamy, komedia.. pl firma kurierska, potem irki przejely GSL i mess bo brzydko juz nie napisze

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
‹‹ 168 169 170 171 172 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ