Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez dostalam dzisiaj ta ulotke z Asdy na bay event i jak sie ucieszylam i zdziwilam, ze ja dostalam, a zapisalam sie tylko do bounty klub. Beda fajne rzeczy do kupienia, nawet moses basket w dobrej cenie, tyle ze stand trzeba kupic osobno, ale i tak chyba sie skusze, fajny tez jest ten baby bouncer-swing i chyba najtanszy jaki widzialam, wiec to musze przemyslec zeby nie miec za duzo tych 'lezanek'. Poza tym beda rozne produkty do pielegnacji i jak mnie juz kusi cos kupic .. tylko nie wiem jakie te produkty maja terminy waznosci no i ten materacyk na przewijak tez super za £4 - jak sa takie deale to bede po malu sie przygotowywac i bynajmnie sie koszty rozloza
-
Ja tez zawsze placże okropńie na porodowce ale chyba bardziej jak ogladam program "in vitro". Jestem pelna podziwu, determinacji i wiary tych ludzi ktorzy przechodza cala ta procedure...
Jestem wdzieczna Bogu ze bylo mi dane miec synka naturalna metoda...
Carola dobrze sobie zakupy rozlozyc na dluzszy czas bo potem sie az tak tego nie odczowa...
Ja tak zrobilam i jestem mega zadowolona bo wszystko co kupilam bylo bardzo przemyslane, zaplanowane i zaoszczedzilam BARDZO duzo kasy mysle warto czekac na promocje i przeceny i pomalutku chomikowac. Wiekszosc rzeczy moze lezec i czekac na swoj moment
-
Carola w ASDA byl ten sam baby event moze 2 lub 3 miesiace temu, wiec spokojnie. Jest on dosc regularnie. Co do pieluszek to mozna sobie powolutku zbierac bo tego nigdy za wiele. A poza tym w kazdym markecie mozna znalezc na nie promocje co jakis czas. Ja tez mam bouncer z Asda ale moj kosztowal £20 i ma wibracje i melodyjki. Warto wiec przemyslec co sie chce. Tak jak Paula napisalam. Zebys zbyt szybko wszystkiego nie nakupowala a potem zalowala. Spokojnie kochana masz jeszcze kupe czasu. Czzytaj opinie, przemysl sprawe i jak juz bedziesz zdecydowana na 100% to dopiero kupuj.
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Haha dziewczyny ale mi wróżycie właśnie wróciliśmy z kina i siedze podłączona pod TENS bo nie daje rady na plecy. Przed wyjściem tez godzinę ponosilam, w kinie myślałam ze nie wysiedze. Jeszcze mógłby się jakieś skurcze cos bardziej rozkręcić. Zobaczymy... ;>
Ale macie racje - jak juz bede pewna ze cos się wyrabia to dam znać na bank odrazu i bede wam pisała cały czas co się dzieje.
Carola dziewczyny maja racje - nie ma co kupować odrazu wszystkiego naraz w jednym miejscu, bo czasami się wydaje ze to super promocja a tak wcale to się nie opłaca alba ta rzecz nie jest warta nawet tej promocyjnej ceny supermarkety co chwile maja takie eventy.
My prawie wszystko kupiliśmy przez internet cos mi się podobało w sklepie to zaraz na amazona czytać opinie i po necie szukałam gdzie najtaniej kupic. I często nie jest to w sklepie jedyna rzecz która kosztowała tyle samo w mothercare co na Amazonie to siedzonko do wanny, reszta taniej.
I naprawdę warto poczytać opinie bo po co tracić chociażby głupie £20 jak bedzie trzeba cos wyrzucić albo się nie przyda -
Dzien dobry:) witam sie z rana,
Widze ze Vixen nadal w dwupaku, a juz myslalam jak oczy otworzylam ze jakies extra newsy beda od niej, ze juz Karolek w jej ramionach:)
Carola dzieki za info odnosnie macierzynskiego. Tylko ciekawa jestem jak ja mam teraz poinformowac mojego pracodawce o powrocie, jak ja nie wiem jeszcze czy bede mogla wrocic no i czy w ogole chce:)No ale poczytam jeszcze o tym na necie
Paula oj widze ze i Twoje cialo powoli sie szykuje na ten dzien. Czyli to tylko potwierdza, ze 9 miesiac ciazy trzeba przesiedziec w spokoju w domciu. Trzymam kciuki za ten domek nowy, co go wczoraj ogladaliscie. Mam nadzieje ze teraz sie uda.
Co do prania, ja co prawda jeszcze nie zaczynam, ale na pewno bede prala w fairy tych zelowych kapsulkach, a do plukania comfort lub fairy:)
No i mi tez przyslali ta ksiazeczke z Asdy;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 09:40
-
Tyger mam pytanko do Ciebie. Ty zamawialas przez allegro kocyk minky z dostawa do uk. napisz mi prosze czy sprzedajacy sam Ci kuriera zorganizowal czy jak to wygladalo? No i jesli mozna zapytac jaki byl koszt przesylki.
Z gory dziekuje:)tyger lubi tę wiadomość
-
Uhh ja tez myslalam ze Vix nam tu siesci z pierwszej reki z porodowki zapoda hehe kochama my tak z toba czekamy ze kazda tu jak na szpilkach siedzi
Ale najwazniejsze zeby Charle sam czul ze to juz to bedzie jego dzien
Ja tez kupilam chyba z 80-90% rzeczy na internecie. Albo na ebay albo na allegro roznica w cenie- czasem kosmiczna
Asiu ja w domku nie zamierzam siedziec haha. Moze wczoraj byl gorszy dzien ale mnie to nie powstrzyma (no chyba ze padne z bolu juz) od normalnego funkcjonowania
Zaraz nastawiam nowe pranie i biore sie za prasowanie wczorajszego
Oczekuje tez z niecierpliwoscia na kuriera z wozkiem :p i minky w srodku
-
Ja znalazlam pania Agnieszke, ktorej firma nazywa sie NiniAntonini( albo jakos podobnie)i wyslalam je emaila z masa pytan. Napisalam co chce a ona mi cene. Ona ma dosc duzy wybor. Potem na poczcie sie zorientowala ile to bedzie kosztowac. Moj kocyk jest letni i podusia tez taka malutka dla noworodka a sensorek prawie nic nie wazy. Poprosilam zeby bylo jak najtaniej i wyszlo 11zl za sama przesylke. Za wszystko zaplacilam 80zl i doszlo w kilka dni.
Paula55 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny wlasnie sie zorientowalam ze oprocz probek, ktore dostalam nie mam nic do mycia Stasia. I mam zagwozdke. Nie wiem co mam kupic. Mam tu w pl sklepie mydelko bambino i zastanawialam sie czy to bedzie dobre. co wy polecacie?
-
Tyger dzieki za info:) a co do plynow to ja tez na razie same probki mam. Zastanawialam sie na johnson baby albo wlasnie bamibino z pl, bo podobno johnson czesto uczula...Decyzji jeszcze nie podjelam, no ale ja mam troszke wiecej czasu niz Ty kochana.
Wiem ze chyba Paula ma cos z Hippa i tej serii z rossmana, zreszta mam nadzieje ze odezwie sie sama w tym temacie. Nie wiem jak pozostale dziewczyny
-
Tyger o krwi odp ci na watku ciaza w wb
Jesli chcesz jeszcze tu moge napisac to co wiem troszke sie tym interesowalam w maju.
Kurcze to super cenowo cie minky wyszedl!!! Mnie wyszedl ok 70 zl ale ja wzielam wersje zima
Kochana do mycia jak wy mam pelno probek a poza tym mam rewelacyne (chodzi o sklad) melczko do cialka z hippa. Oliwke to przy okazji. A tak mam niezastapiony cenowo i skladowo babydream z rossmana ale tu tego nie ma szkoda bo to tanie i swietne niemeckie kosmetyki... Mam od nich tez krem na chlod i wiatr.
Ale mysle ze zwykle mdelko na poczatek wystarczy, kupila bym to bambino bo ono i nas wymylo haha
Powiem wam ze musze se przyjzec serii z johnsona ale tej nowej - bialej od 1 dnia zycia. Mam tylko szampin ktorym ja i moj T myjemy wlosy i sklad ma bardzo dobry jak na ta firme
Musze sie zorientowac co jeszcze maja z tej serii i jaki sklad. Jak cos dam cynk
-
Wogole to musze sie pochwalic ze moj Misiak kupil mi tel hahaha. Taka mi zrobil niespodzianke
Dzis przyszedl
Bylam w szoku bo ja nie chcialam nowgo
Mam swojego starego grata sprzed 2 lat w ktorym w 2 dniu po kupnie rozwalilam szybke i tak z nim funkcjonuje ale jest prosty w obsludze
A tu taki zonk
Kochany ten moj wariat mowi ze nie moge zdjec naszemu synowi robic starym telefonem hahaha.
-
Ale cie rozpieszcze ten twoj narzeczony No to teraz kochana do kuchni i gotujesz jego ulubiony obiadek
Widzialam wlasnie ta reklame nowego Johnsona i tez sie zastanawialam. Musze poszukac i poczytac sklad.