X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Szkocji
Odpowiedz

Ciaza w Szkocji

Oceń ten wątek:
  • Carola55 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, porobilam fotki i oto co bylo w packach.
    W emma's diary:
    7k1.jpg

W packu z bounty:
    2nrupy.jpg

No i jeszcze moje dzisiejsze zakupy :)
    2cyrzwx.jpg

tyger lubi tę wiadomość

na9fxa5.png
  • Carola55 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos musze robic nie tak, ze mi prawa strone ucina, juz zrobilam dzis z innego aparatu z telefonu ale nie pomoglo do konca, no ale zdjecia pokazuja to co bylo w packach

na9fxa5.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana a przez jaka str dodajesz tu zdjecia?? Jak przez tinypic to wybierz rozmiar messageboard ;)

Widze ze paczki cos zmodyfikowane :)
    Ja mialam ciut inne rzeczy ;)
    Choc wiekszosc tego co ty dostalas :)

A zakupiki super!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 20:44

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• tyger Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mialam persila I fairy.

Vixen miejmy madzieje, ze to podziala :)

Jesli chodzi o staniki to trzeba poczekac I najlepiej kupi dopiero po 36 tygodniu. Mi urosly od razu. Bajpierw miezylam rozne w mother care zani, zdecydowalam sie kupic.

[link=https://www.suwaczki.com/]1kk0h371zoz0wcto.png[/link]

3jvzj44jkepasfzk.png
  • Carola55 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, ja tez dodaje przez ta sama stronke i tez wybieram 'IMG Code for Forums & Message Boards', nie wiem czy jeszcze gdzies to musze sformatowac ...

Podobno jak sie odbierze Bounty pack w Asdzie to walsnie dodaja ten reczniczek i skarpeteczki

na9fxa5.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mialam skarpetek, fairy, persila i tego z little angels :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Carola55 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odnosnie stanikow, to ja chyba tez zrobie jak Tyger, poprzymierzam w sklepie i zalezy jakie beda mieli ceny, jak cos to tez kupie na internecie

na9fxa5.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmto nie wiem :P
    Ja tam zawsze dodaje i jest ok :)
    Reczniczek tez mam. A zamiast skarpetek mialam niedrapki :)

Carola55 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja patrzylam w sklepach przeroznych... I zawsze byly po ok £30 :/ wiec to duzo. Poza tym byly takie jak na babcie :/
    Takie flaki z materialu :/
    Ale moze tobie uda sie cos wypatrzec :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• tyger Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carola jak pojdziesz mierzyc staniki do mother care to tam w przymierzalni maja ulotki informacyjne. I wlasnie w nich jest napisane ze nalezy poczekac.

3jvzj44jkepasfzk.png
  • Carola55 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki, to mysle ze tez poporzymierzam w sklepie w ostatnim miesiacu ciazy i potem bede kupowac :)

Tyger, Twoje fotki dzisiaj sa super, jak sie kolega rozkreci ze swoim studiem to moze tez pomysle nad takia pamiatka jak juz bede miala ladny brzuszek, gdzie on ma to studio?

tyger lubi tę wiadomość

na9fxa5.png
  • asiuchna Przyjaciółka

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie i ja:)

Po pracy czas na relaks. Wpadlam Was podczytac i zaraz z mezusiem do filmu zasiadamy:)

Tyger pieknie wygladasz:) Widac ze ciaza Ci sluzy no i piekna bedziesz miala pamiatke. Kolega sie spisal:)

Vixen prosze chlop sie odblokowal to i zona zrelaksowana wstala:)

Carola super zakupy;)kombinezonik przeslodki, taki misiowy, bardzo mi sie podoba:) Ja w paczkach mialam doslowne to samo co Ty, tylko z emmas diary odebralam 3 paki na raz.

Paula kurcze widze ze co raz ciezsze te nocki dla Ciebie. Synus juz chyba powoli bedzie pchal sie na swiat:)Moj to w nocy tak buszuje, ze az sie boje ze po urodzeniu tez bedzie nam tak w nocy szalal:)

Carola55, tyger lubią tę wiadomość

zem3anlife279ij4.png
  • Carola55 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te paki so podobno co jakis czas modyfikowane i zalezy jaka firma co daje w danym czasie :) i tak mysle, ze super ze wspieraja tak nowe mamy i mozemy sobie jakies produkty wyprobowac, nie wiem czy cos takiego dziala w Pl albo czy daja az tyle probek.

Malwina, to dali ci od razu 3 paki z Emmas, myslalam ze trzeba poczekac - drugi podobno w 27 tygodniu, ja poczekam i moze wtedy dwa odbiore :)

na9fxa5.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Asiu :) no ja mam nadzieje ze to tylko epizody byly bo kurde,,. Do 6.09 nie puszczam malego nigdzie :P
    My wlasnie ogladamy kod da vinci ale ten pl i zaraz bedzie scena ktora byla krecona w domu babci T :)

Ja tez odebralam 3 paki naraz :)

Wiecie nad czym sie zastanawiam?? Nad bujanym fotelem... Musze miec miejsce gdzie bede mogla spokojnie usiasc z synkiem na karmienie. Nie chce go brac do lozka a taki fotel wydaje sie ok... Kolezanka ma i bardzo zachwalala...
    A wy macie takie miejsce na nocne karmienia???

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• tyger Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam bujany fotel w salonie, zeby sobie ogladac cas w trakcie. W sypialni mam maly wygodny fotelik miedzy lozkiem a lozeczkiem. Pewnie przez pierwsze nocki bede karmic w lozku jak mi Kev poda malego. Potem juz zamierzam sama wstawac i w foteliku zalatwic szybko sprawe I do wyrka. Haha, oby to tak wlasnie sprawnie przebiegalo.

Carola moj kolega jest w Kirkcaldy. Na razie bierze chyba £80. Ale juz ma coraz wiecej chetnych I nawet zrobil sesje na zamowienie do magazynu wiec niebawem ceny bedzie mial takie jak na rynku, czylu £130. Zaczal teraz tez wspolprace z makijazystka. Mozesz go znalezc na Facebook. Rebelflame

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 21:46

3jvzj44jkepasfzk.png
  • Carola55 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, no wiem, ze akurat 'Vinci' leci w TV, ale kiedys to widzialam i to chyba 2 razy, no niezle jaja, w domu u babci T, a ta scena juz byla ?

Odnosnie karmienia to ja sie caly czas jeszcze zastanawiam jak rozwiaze sprawe ze spaniem, i czy bedziemy razem wszyscy w sypialni. Nie wiem jeszcze czy dziecko da sie karmic jakos u siebie w lozku, ale pewnie wtedy to juz na pewno obudze mojego jak bede sie probowala z dzieckim ulozyc. Fotel bujany to super sprawa, no ale wtedy w nocy trzeba wstac i bedzie zimno - teraz tak sobie pomyslalam, wiec trzeba sie na to tez przygotowac i kupic cieply szlafroczek :) Ja mam takie krzeslo od biurka, co je mozna troche odchylic, moze na tym dalabym rade, fotela bujanego to juz raczej nigdzie nie upchne, ale kojarze jeszcze z dziecinstaw taki bujany wiklinowy .... choc nie wiem czy go ktos uzywal do karmienia niemowlat, nie wiem tez co sie z nim stalo .... I tak sobie jeszcze mysle, ze my lubimy zawsze miesc w sypialni okno otwarte w nocy, nawet w zimie - juz od lat, ciepla kolderka ale wtedy sie dobrze spi, a przy dzieciatku .... to bedzie zmiana...

na9fxa5.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahh pamietam tw fotelik ze zdjec :)
    No jawlasnie na noc chce miec go w sypialni a w dzien w salonie :)
    Chyba sie skusze :P tym bardziej jak mi T proponuje :)
    Zawsze mi sie taki marzyl wiec jest okazja :P

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chce taki
    http://www.ebay.co.uk/itm/Serenity-White-Nursing-Glider-maternity-rocking-chair-SRP-249-/301240001580?pt=UK_Baby_Nursery_Furniture_ET&hash=item46234da42c

Koniecznie z blokada :) kolezanka mi na to uwage zwrocila :)
    Ja nie chce malego do lozka brac bo mamy je niskie i poprostu bylo by mi nie wygodnie...
    Poza tym nie chciala bym syncia do tego przyzwyczajac :)
    U nas tez okno zawsze otwarte ale przy malym dziecku odpada. Bede wietrzyc przez dzien ale przed kapiela i snem zamkne.
    Szlafroczek juz mam i cala zime byl nie zastapiony!!! Uwielbiam go. Taki milusi :)

Tak scena juz byla :) to byla ta gdzie ten zlodziej byl niby u matki na imieninach :) w tym bialym domku :)
    Teraz tam mieszka taka starowinka siostra babci T :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Carola55 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, no fotelik rewelacja, oh zebym ja miala gdzie taki wstawic to bybloby super, jeszcze z oparciem na nogi. Nam sie przez lata tyle mebli nazbieralo, to jakies sprzety do cwiczen, to regalik, komodka, to biurko i jeszcze pianino chialam miec ... a teraz musze z czegos zrezygnowac, biurko idzie niedlugo do zlozenia .... ale jeszcze jakas dodatkowa komodke bym chciala dla dzidzi ..., oj bedziemy kombinowac i przestawiac :)

Bede miala na uwadze ten film i ta scenke jak go jeszcze beda puszczac w TV, a na pewno beda ...

na9fxa5.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez jest wszystko w mieszkaniu :P
    Czesc rzeczy juz jakis czas temu kazalam mojemu wywalic bo raz wpadl na pomysl kupic laweczke do cwiczen!!!!
    Teraz jak przyleci mama z bratem to musimy stol jadalniany zlozyc bo tam na noc bedzie materac dla brata.
    No i w dzien gdy materac bedzie oparty o sciane stal by fotel a w nocy u nas w sypialńi :P
    Bylo by dopchane ale dla mnie wygodnie :P
    A noz w koncu kupimy ten dom :P

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

‹‹ 71 72 73 74 75 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ