Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana a przez jaka str dodajesz tu zdjecia?? Jak przez tinypic to wybierz rozmiar messageboard
Widze ze paczki cos zmodyfikowane
Ja mialam ciut inne rzeczy
Choc wiekszosc tego co ty dostalas
A zakupiki super!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 20:44
-
Ja nie mialam persila I fairy.
Vixen miejmy madzieje, ze to podziala
Jesli chodzi o staniki to trzeba poczekac I najlepiej kupi dopiero po 36 tygodniu. Mi urosly od razu. Bajpierw miezylam rozne w mother care zani, zdecydowalam sie kupic. -
Dzieki, to mysle ze tez poporzymierzam w sklepie w ostatnim miesiacu ciazy i potem bede kupowac
Tyger, Twoje fotki dzisiaj sa super, jak sie kolega rozkreci ze swoim studiem to moze tez pomysle nad takia pamiatka jak juz bede miala ladny brzuszek, gdzie on ma to studio?tyger lubi tę wiadomość
-
witam sie i ja:)
Po pracy czas na relaks. Wpadlam Was podczytac i zaraz z mezusiem do filmu zasiadamy:)
Tyger pieknie wygladasz:) Widac ze ciaza Ci sluzy no i piekna bedziesz miala pamiatke. Kolega sie spisal:)
Vixen prosze chlop sie odblokowal to i zona zrelaksowana wstala:)
Carola super zakupy;)kombinezonik przeslodki, taki misiowy, bardzo mi sie podoba:) Ja w paczkach mialam doslowne to samo co Ty, tylko z emmas diary odebralam 3 paki na raz.
Paula kurcze widze ze co raz ciezsze te nocki dla Ciebie. Synus juz chyba powoli bedzie pchal sie na swiat:)Moj to w nocy tak buszuje, ze az sie boje ze po urodzeniu tez bedzie nam tak w nocy szalal:)Carola55, tyger lubią tę wiadomość
-
Te paki so podobno co jakis czas modyfikowane i zalezy jaka firma co daje w danym czasie i tak mysle, ze super ze wspieraja tak nowe mamy i mozemy sobie jakies produkty wyprobowac, nie wiem czy cos takiego dziala w Pl albo czy daja az tyle probek.
Malwina, to dali ci od razu 3 paki z Emmas, myslalam ze trzeba poczekac - drugi podobno w 27 tygodniu, ja poczekam i moze wtedy dwa odbiore -
Hej Asiu no ja mam nadzieje ze to tylko epizody byly bo kurde,,. Do 6.09 nie puszczam malego nigdzie
My wlasnie ogladamy kod da vinci ale ten pl i zaraz bedzie scena ktora byla krecona w domu babci T
Ja tez odebralam 3 paki naraz
Wiecie nad czym sie zastanawiam?? Nad bujanym fotelem... Musze miec miejsce gdzie bede mogla spokojnie usiasc z synkiem na karmienie. Nie chce go brac do lozka a taki fotel wydaje sie ok... Kolezanka ma i bardzo zachwalala...
A wy macie takie miejsce na nocne karmienia???
-
Ja mam bujany fotel w salonie, zeby sobie ogladac cas w trakcie. W sypialni mam maly wygodny fotelik miedzy lozkiem a lozeczkiem. Pewnie przez pierwsze nocki bede karmic w lozku jak mi Kev poda malego. Potem juz zamierzam sama wstawac i w foteliku zalatwic szybko sprawe I do wyrka. Haha, oby to tak wlasnie sprawnie przebiegalo.
Carola moj kolega jest w Kirkcaldy. Na razie bierze chyba £80. Ale juz ma coraz wiecej chetnych I nawet zrobil sesje na zamowienie do magazynu wiec niebawem ceny bedzie mial takie jak na rynku, czylu £130. Zaczal teraz tez wspolprace z makijazystka. Mozesz go znalezc na Facebook. RebelflameWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 21:46
Carola55 lubi tę wiadomość
-
Paula, no wiem, ze akurat 'Vinci' leci w TV, ale kiedys to widzialam i to chyba 2 razy, no niezle jaja, w domu u babci T, a ta scena juz byla ?
Odnosnie karmienia to ja sie caly czas jeszcze zastanawiam jak rozwiaze sprawe ze spaniem, i czy bedziemy razem wszyscy w sypialni. Nie wiem jeszcze czy dziecko da sie karmic jakos u siebie w lozku, ale pewnie wtedy to juz na pewno obudze mojego jak bede sie probowala z dzieckim ulozyc. Fotel bujany to super sprawa, no ale wtedy w nocy trzeba wstac i bedzie zimno - teraz tak sobie pomyslalam, wiec trzeba sie na to tez przygotowac i kupic cieply szlafroczek Ja mam takie krzeslo od biurka, co je mozna troche odchylic, moze na tym dalabym rade, fotela bujanego to juz raczej nigdzie nie upchne, ale kojarze jeszcze z dziecinstaw taki bujany wiklinowy .... choc nie wiem czy go ktos uzywal do karmienia niemowlat, nie wiem tez co sie z nim stalo .... I tak sobie jeszcze mysle, ze my lubimy zawsze miesc w sypialni okno otwarte w nocy, nawet w zimie - juz od lat, ciepla kolderka ale wtedy sie dobrze spi, a przy dzieciatku .... to bedzie zmiana... -
Ja chce taki
http://www.ebay.co.uk/itm/Serenity-White-Nursing-Glider-maternity-rocking-chair-SRP-249-/301240001580?pt=UK_Baby_Nursery_Furniture_ET&hash=item46234da42c
Koniecznie z blokada kolezanka mi na to uwage zwrocila
Ja nie chce malego do lozka brac bo mamy je niskie i poprostu bylo by mi nie wygodnie...
Poza tym nie chciala bym syncia do tego przyzwyczajac
U nas tez okno zawsze otwarte ale przy malym dziecku odpada. Bede wietrzyc przez dzien ale przed kapiela i snem zamkne.
Szlafroczek juz mam i cala zime byl nie zastapiony!!! Uwielbiam go. Taki milusi
Tak scena juz byla to byla ta gdzie ten zlodziej byl niby u matki na imieninach w tym bialym domku
Teraz tam mieszka taka starowinka siostra babci T
Carola55 lubi tę wiadomość
-
Paula, no fotelik rewelacja, oh zebym ja miala gdzie taki wstawic to bybloby super, jeszcze z oparciem na nogi. Nam sie przez lata tyle mebli nazbieralo, to jakies sprzety do cwiczen, to regalik, komodka, to biurko i jeszcze pianino chialam miec ... a teraz musze z czegos zrezygnowac, biurko idzie niedlugo do zlozenia .... ale jeszcze jakas dodatkowa komodke bym chciala dla dzidzi ..., oj bedziemy kombinowac i przestawiac
Bede miala na uwadze ten film i ta scenke jak go jeszcze beda puszczac w TV, a na pewno beda ... -
U nas tez jest wszystko w mieszkaniu
Czesc rzeczy juz jakis czas temu kazalam mojemu wywalic bo raz wpadl na pomysl kupic laweczke do cwiczen!!!!
Teraz jak przyleci mama z bratem to musimy stol jadalniany zlozyc bo tam na noc bedzie materac dla brata.
No i w dzien gdy materac bedzie oparty o sciane stal by fotel a w nocy u nas w sypialńi
Bylo by dopchane ale dla mnie wygodnie
A noz w koncu kupimy ten dom