Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
Carola fajna ta kurtka i cena super!!'
Vix wiem ze sa ocieplane leginsy bo ja mam takie ale nie ciazowe hehe.
Co wam powiem- padlam.
Wiecie co moj syn wyczynil??? Kopnal mnie w cycka!!! <szok>.
Leze sobie a on tak sie kotluje tak sie rzuca ze tylko czuje jak prostuje ta mala girke i dup mnie z spod piersi!!!
Powiedzcie mi jak to mozliwe ze wlozyl noge tak jak by nad zebro???
Zawolalam mojego T i mowie mu a on sie smieje..,za chwile polozyl reke i az skoczyl...mowi ze to nie mozliwe
Kurde troche sie martwie bo on tak caly dzien wariuje... Ewidentnie czuje jego nogi a brzuch od srodka to chyba miazga juz...
P.s, nie mam cyckow po kolana zeby nie bylo haha. Sa w miare nieduze i sterczacetyger lubi tę wiadomość
-
Ja jeszcze zamowilam legginsy od razu na ciaze, ale jakis takich zimowych czy cieplejszych to nigdzie nie widzialam, a sprawdzam pare sklepow.
Paula, ale ci maly daje do wiwatu, jak on to zrobil?? To maly akrobata i pewnie juz szykuje sie do wyjscia Oby cie tylko nie poturbowal za bardzo przed tym porodem ... -
Ja nie wiem jak to jest fizycznie mozliwe ze tak sie wyprostowal?!!
Oby to tylko taki dzien bo zostane bez bebechow i poki co niech siedzi na dupie bo na babcie ma czekac a ja nie spakowana jestem
A w najgorszym wypadku kupisz te zwykle ocieplane leginsy ja takie nie ciazowe tez ubieram sa pod brzuszek i nie cisna a w dupke cieplo
Wiem ze na allegro byly ciazowe ocieplane wiec moze ew ktos by ci wyslal mi mama tak pizamke z Pl w kopercie wyslala
-
hej dziewczyny:)
Ja co prawda rodze za 3 miesiace, ale w ciuchy ciazowe nie zamierzam inwestowac. Co do spodni u mnie najlepiej spisuja sie dresowe na gumce pod brzuchem, nic mnie nie uwiera i w takich jak na razie mi najwygodniej. mam tez takie z gumka na pol brzucha, a i tak zwijam ja pod brzuch bo jakos mi inaczej dziwnie...
Paula moze Wasz Tiago bedzie cyrkowcem skoro takie fikolki wywija Ladniutki ten fotel wybraliscie. Pamietam z fotek ze Tyger i Vixen tez podobny maja. Ja nie planuje kupna fotelu. w tym mieszkaniu to nie mialabym go gdzie wstawic bo ciasno strasznie. Jezeli uda sie dostac wieksze to i tak planowalam zamiast fotelu sofe do dzieciecego kupic. Jak bedzie - zobaczymy.
Vixen dzis kolejny wtorek. Ciekawa jestem czy moze to juz ten czas...
-
Ja w dresiakach po domciu pociskalam i w sumie do teraz chodze
Najwygodniejsze ale na wyjscia juz cos bylo potrzebne tez nie inwestowalam duzo. Raczej kupowalam takie rzeczy w ktorych pochodze i po ciazy
Powiem ci Asia ze my tez nie mamy wiele miejsca ale gdzies karmic musze no i caly czas mysle ze ten dom w KONCU kupimy
No ciekawe jak tam nasza mamusia
-
Poszliśmy do nowo otwartej restauracji z prawdziwym tajskim żarciem. Normalnie myślałam ze się rozplyne mniam mniam mniam. Jak skończyliśmy jesc to juz patrzyliśmy co zjemy następnym razem wiec napewno tam wrócimy no ale nawet ostre jedzenie nie pomogło rozpocząć porodu haha
Ja w domu to tylko w dresach no ale wyjść to bym tak nie wyszła. No w Tesco byłam chyba w dresie dwa razy bo mąż powiedział ze jestem w ciazy i mi wszystko wolno haha
Ja zawsze chciałam mieć fotel bujany, takie moje marzenie z dzieciństwa wczoraj wieczorem siedziałam i się bujałam.
Tak kolejny wtorek... Juz tak bardzo bym chciała żeby się cos ruszyło, bo dostaje świra jutro zaczynamy 39tydzientyger lubi tę wiadomość
-
Jeju ale fajnie ze takie dobre zarelko tez musze poszukac u nas jakiejs dobrej knajpki i najesc sie na koniec haha
Ja dresy tez akceptuje tylko w domku
Ehh juz czekam az przywdzieje sexi ciuszka i szpileczke bedziemy sexi mamy dziewczyny
Ojj fotel tez byl zawsze moim marzeniem i zamawiamy go na przyszly tydz bo mis musi w weekend stol zlozyc bede sie bujac do porodu haha
Vixen bo to zawsze tak jest ze jak sie bardzo chce to nie wychodzi a jak sie olewa albo nie chce to bach!
Ja sie tego boje wlasnie bo ja nogi do 6.09 zaciskam
-
Hej dziewczyny ja juz na nozkach wlasnie porobilam zdjecia bo mam wczoraj nie mialam czasu
pieklam wkoncu "ta prawidlowa" karpatke:) i wyszla -piekla sie i pieeeekla ale wyszla ) jest pyszna jem juz 4kawalek i nie moge przestac , a mowie sobie NIE JEDZ JUZ ;p
zaraz wstawie zdjecia a u Mnie hmmm ... Moj zaczyna urlop w piatek i planujemy duzo zmian w naszym mieszkanku-ale wyjdzie w praniu bo z planami roznie bywa:)
a na niedziele mam gosci -siostra z rodzinka chca wpasc na najlepsze na swiecie prażone- niektorzy mowia smiesznie duszonki , lub pieczonki -wiec mam nadzieje ze wiecie o co cho;))
1. wygrana licytacja na ebay za cos 1.50 jak dobrze pamietam hihi -nowe bylo z fisher price . http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4b762bd36b0.jpg
2. kupilam w primark -co prawda meska ale z mysla o karmieniu jest fajna:) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d7c2e8dc2f34.jpg
3.dostalam od siostry -bo rodze w zimie- takie swiateczne )
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fbc047e68705.jpg
4.zamowione z bobas shop- jestem baaaardzo zadowolona
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a30c22b0b4f.jpg
5.reszta z bobas shop - supe , a najpiekniejszy rozek - pozniej bedzie idealny jako kouderka bo ten sztywny wzmacniacz ma wyciagany )
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0617dfab44e0.jpg
dodam ze te zapachy -typowe nowoscia - TAK MI SIE PODOBAJA w ciazy ze siedze i wacham- gluupolek
tyger, Carola55 lubią tę wiadomość
-
aaaa i pochwale sie wam jeszcze czyms )
1. Moje marzenie wkoncu zostalo upolowane ) za 2f - jestem zakochana
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/46c119a52fd3.jpg
2. A TU JA I MOJA KRUSZYŃCIA w 19tyg pozdrawiamy ;*
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e599a5d4153a.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4562cd7dd01b.jpg
na zdjeciu jest blad teraz widze - bo to jest tak ja po nocy sie buszuje po komp hihihi
-
a apropos spodni ciazowych bo widzialam ze cos tam pisalyscie na ten temat kupilam w primark za 3f ciazowki -10rozmiar i powiem Wam ze rewelacja , wkoncu moge normalnie chodzic ubrana )
bo na codzien tylko dresy albo leginsy mialam do wyboru )
planuje jeszcze zapupic ale to jak juz "urośniemy "
AAAA W NASTEPNYM tyg bede miala wizyte prywatna -tylko czekam na urlopik Mojego -juz sie doczekac nie mozemy -
Migotka super zakupy:) widze ze zadowolona z zamowienia z bobas shopu:) To ja chyba sie tez skusze u nich pare rzeczy zamowic jak urlop skoncza:) a napisz mi prosze jak dlugo czekalas na realizacje swojego zamowienia od momentu zlozenia do otrzymania przesylki? A kosmetyki dlugie maja daty?
-
Paula no my korzystamy teraz na koniec i lazimy sobie po knajpach i do kina co tydzień bo to dwie rzeczy, których raczej z dzieckiem będzie cieżko tzn do restauracji tak ale juz przez długi czas nie zjemy sobie tak w spokoju
Ale raz w miesiącu przynajmniej zrobimy sobie date night i damy małego do dziadków.
Migotttka co to te pieczonki? Ja nie mam pojęcia
Ale zakupki no no widzę ze chyba wszystkie będziemy miały coś w te sówki ja tez mam ten rożek, a Paula kołderke chyba? Haha
I brzusio sie rozpycha powolutku, jak słodko :-*
To teraz będziecie juz wiedzieć jaka płeć?MigoTtTka lubi tę wiadomość
-
Tyger co to za cisza tu?! Halo halo jak sie czujesz kochana? Jak brzusio i nastrój ?
Ja siedzę podłączona pod TENS bo plecy bolą i brzuch :< nie mogę sobie znaleźć miejsca. Dobrze ze pomaga.
Tak w sumie to mógłby sie dzisiaj nie rodzic ani w nocy bo jutro chce zrobić sałatkę jarzynowa której nie jadłam taaak dawno! Pewnie od świat w zeszłym roku i mam taka ochotę *__* no a jak sie urodzi to chyba nie będę kroić warzyw haha
A tak w ogóle to nie mogę doczekać sie świat... juz widzę piękna, wielka, żywa choinkę u mojej babci cała na biało, a pod nią położę Karola i chyba umrę ze szczęściatyger lubi tę wiadomość
-
Melduje sie cala i zdrowa. Pranie robie, sprzatam, sprawdzam czy moje chlopaki maja wszystko gotowe na jutro do szkoly. Nie moglam dzis dospac bo mnie tak biodra bolaly. Ani na jednym ani na drugi nie moglam spac Ale teraz juz przeszlo.
Widze, ze szal zakupowy dalej trwa
Carola, kwestia ciuchow ciazowych jest sprawa bardzo indywidulana. Fajnie ze upolowalas ta kurteczke przeceniona. Zima moze byc przerabana, najwazniejsze zebys miala brzusio zakryte, wiec spodnie z gumka na brzuch dadza ci wiecej ciepla. Pamietaj tylko ze w ciazy bedzie ci cieplej niz normalnie wiec sie nie stresuj.
Ja tez biegam w dresach, leginsach. Ale jeansy juz mnie irytuja Spodnie, spodniczki czy legginsy z gumka na brzuch sa fajne ale jak brzusio jest juz calkiem spory.Carola55 lubi tę wiadomość
-
Paula, Tiago daje czadu. Ubawilas mnie tym tlumaczeniem sie z NIEobwislych cycuchow
Moj mnie kopie tak z boku czasami az zachodzi na plecy. Wczoraj ogladalma cos i trzymamlam reke na brzuszku i poczulam jego malutka stopke, taka delikatna ale jak patyczek. nie moge sie doczekac zeby te stopy wycalowac
Vixen sliczne masz to zdjecie na FB Porownywalam nas i mysle sobie ze moj brzuch jest chyba troszke nizej, ale moja siostra na skypie mnie obejrzala i mowi ze bredze i ze to jeszcze nie teraz. Powiedziala, ze jak bede w stanie sobie polozyc reke plasko pod brzuchem i wyczuc zebra to bedzie dopiero nisko i ready. Az mnie to zdziwilo. Ale potem sobie przypomnialam ze polozna mi mowila ze mam nisko ale nie za nisko , bo przeciez jestem mala i moj tors nie jest tak dlugi jak wyzszych dziewczyn. Ja mam 156cm wzrostu.
No coz, zacznie sie wtedy kiedy bedzie na to czas. Ide zaraz jesc ananaska
Seksik byl wczoraj po 100 latach swietlnch przerwy wiec moze cos sie ruszy. W pierwszej ciazy po 2 dniach po seksiku sie zaczelo. -
asiuchna wrote:Migotka super zakupy:) widze ze zadowolona z zamowienia z bobas shopu:) To ja chyba sie tez skusze u nich pare rzeczy zamowic jak urlop skoncza:) a napisz mi prosze jak dlugo czekalas na realizacje swojego zamowienia od momentu zlozenia do otrzymania przesylki? A kosmetyki dlugie maja daty?
Kochana Moja juz Sprawdzam datunie .... MAM DO CZERWCA 2015 ROKU a drugie jest do 2016 -ten aphtin - TYLKO ZE ON NA EBAY ZOSTAL upolowany -zapomnialam dopisac.
Powiem Ci ze baaaardzo jestem zadowolona -stwierdzilam ze jak narazie mam wszystko oprocz maty poporodowej(tych co daje sie na lozko zeby nie poplamic ) -MOZE JAKIES DORADZICIE ???
- bo to co na bobas zamowilam -pod ta sama nazwa to sa superanckie bardzo chlonne podpaski po porodowe -bardzo polecam - bo siostra mowila ze gdyby nie one to by chyba nigdzie sie nie ruszala ...- tylko lezala w lozku zeby nie bylo "ups"
-
Vixen wrote:
Migotttka co to te pieczonki? Ja nie mam pojęcia
Ale zakupki no no widzę ze chyba wszystkie będziemy miały coś w te sówki ja tez mam ten rożek, a Paula kołderke chyba? Haha
I brzusio sie rozpycha powolutku, jak słodko :-*
To teraz będziecie juz wiedzieć jaka płeć?
hmmm.. to sa ziemniaki pokrojone w "kolka" do tego dodaje sie marchewke tez w kolka , cebulki troszke -ja nie zawsze daje , kielbasa jakas -taka jak na grila sie bierze najlepsza, sol pieprz aaaa.. i na poczatek na 10min dac pokropione olejem i na spod troszke oleju , a po 10minutach -to zalezy jaki piekarnik - jak juz widac ze sie lekko zaczynaja podpiekac -dolewam wody zeby sie zagotowaly - i czesto mieszkam delikatnie ... i ja daje zawsze prze rozne przyprawy , i zapiekam w piekarniku , i uwielbiam jesc z jogutem/ maslanka -zalezy co mam )
wkleje dla przykladu zdjecie :tak wygladaja )
http://www.google.co.uk/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Falbums.zamba.pl%2F1%2Fc%2F9%2F1c9f109427.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.zamba.pl%2Fblog%2F36763&h=528&w=640&tbnid=W4D1o7ZusfOovM%3A&zoom=1&docid=9sHDqhh2XhhyBM&ei=YEHzU-CAFqLU0QXEv4CYCw&tbm=isch&ved=0CFIQMygrMCs&iact=rc&uact=3&dur=496&page=4&start=36&ndsp=15
a co do tych sówek -to ja sie zakochalam odkad u Was ujrzalam te sowy na kocykach , koluderkach czy co tam mialyscie ) -
Migotko swietne zakupy!!!! Powiedz mi czy tam na gorze to pieluszki flanelowe??? Ja mam tylko jedna i stwierdzilam ze przydaly by sie jeszcze ze 2 ale na ebayu nie moge znalezc bo wszedzie tylko tetra
Rozek mam ten sam i do tego posciel z ochraniaczem no i dwie pieluszki haha sowy rulezz
Wiesz ze ta koszule widzialam w Primarku i chcialam ja kupic ale rozmiarow jakos chyba nie bylo.nie mialam pojecia ze to meska haha
Asiu pamietasz o mnie przy zakupach w bobasshopie???
Vix kozystajcie na maxa jeszcze ty masz fajnie bo masz dziadkow a my nie mamy juz z kim malego zostwic chyba ze jakas dobra "ciocia" sie znajdzie ale w pl bedziemy sobie odbijac
A ja wiem co to pieczonki!!!! Aaaa uwielbiam takie z zapachem prawdziewgo ogniska ale na gazie robie czasem na obiadek
Tyger my wczoraj z Vix mialysmy dzien porzadkow to dzis tw kolej hehe
O prosze...wszystkie sie sexia hehe. No ciekawe czy podziala
Co do podkladow na lozko to ja mam z pl z seni ale tu tez jakies napewno sa..