Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula ale brzuchol śliczny! pięknie wyglądacie.
Ja mam głowę zajetą pokoikiem dla synka dlatego mnie tu nie ma tak często wybraliśmy kolor ścian, panele i meble z ikei i będziemy zamawiać bo przed 20 czerwca musi byc zrobione juz bo przylatuja do nas znajomi i będą w tym pokoju spać. Nie moge się juz doczekać aż beda mebelki stały i wszystko
A tak to strasznie się męczę z bólem żeber umowilam się na poniedziałek na physiotherapy, moze cos poradzą bo nie moge wytrzymać już -
Jej Vixen jak ci zazdroszcze pokoiku oczywiscie mam nadzieje ze jak skonczycie to sie pochwalisz???
Oj wspolczuje bolu. Ża to ja teraz mecze soe z okropnym kaszlem. Dzis rano juz myslalam ze sie udusze normalnie
To czekam kochane na wasze fociaki
U nas sprawa kredytu znou rusza pelna para znalezlismy polaka (nie wiem czy pisalam) ktory sie naprawde zetelnie nami zajmuje nie chce sie cieszyc za wczesnie ale dobrze to wyglada
Czekamy tylko na MAT B 1 i wysyla papiery o dofinansowanie
Teraz czekamy na odp z banku w sprawie kredytu z niewielkim wkladem wlasnym
Trzymajcie kciuki myszkityger lubi tę wiadomość
-
No i niestety tak mnie zmulilo, że ledwo wykrzesalam w sobie tyle energi żeby do wanny wejść ale dzisiaj zrobie fotkę
Paula - pokoikiem się pochwale na pewno, juz się nie moge go doczekać. Dużo było wymyślania jak chcemy żeby wyglądał i tyle stron na necie przejrzelismy ze szok, ale mam nadzieje że bedzie wyglądało tak jak chcemy
Teraz szukam maty do przebierania i nie moge uwierzyć ile ma złych opini, że przeciekają i potem okropnie śmierdzą! No myślałam ze jak produkują cos na co często moze rozlać się zawartość pampersa to bedzie to zrobione tak żeby nie wchłonęło tych płynów oO wiec szukam dalej.
Moj synuś chyba siedzi do góry nogami bo widać kopniaki tak strasznie wysoko. Normalnie tam gdzie zaczyna się brzuch, pod samym mostkiem i jest juz taki silny! przynajmniej po pęcherzu juz nie kopie, ale o tak sikam dużo
Paula niech szybko wam to załatwia z tym domkiem i kredytem to tez pokoik bedziesz urządzała
A ja dzisiaj napisze plan porodu, hatyger lubi tę wiadomość
-
Kurcze ja tez przegladalam tyyle stron z pokojami i cos mi sie spodobalo ale coz z tego jak poki co to strefa marzen
Ale oby oby cos sie ruszalo
Moj dalej pewnie glowa w gorze bo jego ciosy czuje bardzo nisko caly czas. Na ostatnim usg w pl wlasnie byl glowa w gore...
Ale ma jeszcze duuzo czasu zeby sie obrocic
Mowisz jak rozumiem o przewijaku???
Kurde ja z lozeczkiem, przwijakiem i tego typu rzeczami jak posciel chyba wstrlzymam sie do konca bo jesli by sie udalo to pokoik chciala bym juz jednolicie urzadzic
My w czw mamy spotkanie z polozna i ciekwe co tym razem bedziemy omawiac. Wiem ze napewno scan ale co jeszvze...
Napewno jej powiem o tej pepowinie ktorej tu nie zauwazyli ciekawe co ona na to...
Milego dńia wam zycze kobietkityger lubi tę wiadomość
-
A ja wstawilam lozeczko do mojej sypialni. Jak maly bedzie juz na tyle duzy zeby spac sam w lozku to wtedy bede miala przemeblowanie w pokoiku Victorka. Braciszek sie do niego wprowadzi wiec chyba im wtedy kupimy lozko pietrowe. Na razie z braku miejsca nie mam co kombinowac.
-
Tyger jaki piękny brzuś! Rzeczywiście wyglada na spory, ale jaki cudowny kształt
Ja nie moge wyjść z zachwytu jaka ciaza jest cudowna
Ja wieczór spędziłam na oglądaniu karuzel nad łóżeczko i chce zrobić sama jutro pojedziemy do hobby craft i zobaczymy jak mi pójdzie
Dziewczyny ja juz nie moge się doczekać tego maleństwa! Dzisiaj byliśmy u znajomych na grillu i mają córeczkę, co prawda 4 letnią, ale przychodziła do mnie na kolana się przytulać i jak ją tak bujałam w ramionach to myślałam ze mi serce pęknie z nadmiaru uczuć, a co dopiero jak w moich rękach bedzie moj własny synuś! -
A to ja i Karol
A jeszcze miałam napisać - dzisiaj byłam odebrać kolejny bounty pack, mum to be się chyba nazywał i tak samo jak ten bump mozna go odebrać w Asdzie, bootsie, superdrug ale jak się pójdzie do asdy to dodatkowo jest cos od George. Ja mam takiego małego misia z kocykiem i jest nawet z metką £4 a poza tym to próbki proszków/płynów i kremy. Szkoda ze to juz chyba ostatnia paczka a moze dają cos jeszcze jak się bobas urodzi?Paula55 lubi tę wiadomość
-
Tyger ja mam to samo wrazenie jak na siebie patrze hahaha. Mimo ze waga wskazuje przyrost poki co tylko 2,5 kg
A czuje sie jak male sloniatko
Tez wczoraj bylismy u znajomych bo chlopcy ogladali fonal ligi mistrzow. Oni maja 3 mies coreczke. Co prawda nie podchodzilam do niej bo jestem chora ale tez nie moglam sie napatrzec i wyobrazalam soboe jak to bedzie jak juz Tiago bedzie z nami
A dopiero co tak czekalismy ja te dwie kreski... Ehh wzruszylam sie
Normalnie widze ze nastal czas na hand made haha u mnie na watku wrzesniowek dziewczyny zaczely wlasnoreczne produkcje literek z materialu do pokojow dzieciaczkow super sprawa
Vixen jaka ty sliczna jestes!!!! Rany. Masz cudne wloski i taka kochana buzke normalnie a brzuszek pierwsza klasa
Kurde a ja w tej paczce z bounty pack nie mialam tego kolejnego kuponu na paczke i dupa nic juz pewnie nie dostaniemy..
Jak dostaniesz swoja to bede meczyc o fotki tego co bylo w srodku hehe
Jestem maniaczka zdjec
Pozdrawiamy was serdecznie kochane milego dnia!!!
-
Ja dostałam na maila voucher do wydrukowania na tą drugą paczkę wygooglaj sobie 'bounty mum to be pack'
Paula dziękuje ślicznie! Ostatnio tyle komplementów dostaje od ludzi, że szok! Pierwsze miesiące ciazy nie wyglądałam najlepiej ale teraz chyba mam ten 'pregnancy glow'
2,5kg?! To tyle co nic przecież! ja mam jak narazie +5kg i się cieszę bardzo bo taki miałam 'plan' i tylko brzuch i cycki i boderka, uda i reszta normalnie. Ale jeszcze troche do końca wiec zobaczymy jak to bedzie
Ja jeszcze leżę w łóżku i mam ochotę na subwaya na śniadanie, a potem lody z McDonalda, muszę poinformować męża o tym tylko
Miłego dnia kochane :-*