Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj to si smieje ze co by mu dala ta jedna czy dwie noce skoro tu sie zapowiada klkaset najblizszych nie przespanych haha
Ehh kochane te nasz Miski
Moj syn wlasnie testuje rozciagliwosc moich powlok brzusznych.
Najpiew po przekatnej w jednym kierunku sie wyciagnal i zaraz od razu w druga strone
Moze mu sie drogi ewakuacyjne po ylily hahhaha
-
Spokojnie, spokojnie okna umyte, zaraz bede odkurzac. Czuje sie swietnie. Nic sie u mnie nie rusza. Jak wyszlam myc okna to nagle wszyscy sasiedzi wylegli i kazdy sie dopytuje jak sie czuje
Kev nie omieszkal mi rano wyrzucic ze go odrzucilam ale wie, ze musze sie wysypiac bo inaczej zachowuje sie jak dupek do konca dnia. cos za cos
Vixen ja sama jestem ciekawa tego czopu i tez bym go ogladala. A tak wogole to czy twoje skurcze sa bolesne, regularne? co ile je masz? -
Paula dzis bedzie sie robic na bostwo a ja wczoraj wieczorem tak picowalam Victorka. Obcielam mu wloski, czyscilam uszka, obcinalam pazurki. Zrobilam mu babelkowa kapiel z cala wanna wody tak jak uwielbia A na koniec calego wysmarowalam oliwka. Zazwyczaj nie robie wszystkiego na raz bo on nie ma zbyt duzo cierpliwosci Dzis wieczorem bedzie moja kolej
-
Ja wyodkurzalam cale mieszkanko.
Pootwieralam wszystkie okna bo taka piekna pogoda ze szok!!! Takie cudne slonce akurat na rodzenie dzieci
Tyger jak bym tylko miala wanne haha zazdroszcze Victorkowi takiego spa
Laseczki powiedzcie mi... Czy moge paznokcie bezbarwnym pomalowac? Wsensie u rak. Bo u stop chyba moze byc lakier co?
-
Od dwóch godzin żadnego skurczu wiec dupka mam to gdzieś, nie czekam juz. Idziemy dzisiaj do kina i nawet niech mi tam wody odejdą będzie co ma być.
Ja na swój suwak nawet nie patrzę, bo jak ponad 40tyg idzie to juz nic przyjemnego przestaje liczyć dni.
Tyger ale Twój synuś miał spa, mmmm -
Haha Vix chyba spisze ksiazke o tw metodach wywolania porodu
Kurde u nog nie mozna miec??? Ja zawsze slyszalam ze u rak kurde to juz sama nie wiem moze tyger pomoze
Kurde ja tylko mam nadzieje ze te moje wody sie nie sacza bo cos czuje ze mnie zalewa... Grr byle do jutra i beda malego monitorowac bo sie troche boje
-
O widze laseczki ze cisza u Was. U mnie tez mieszkanko lsni, odkurzanie, scieranie kurzy, podlogi wszystko porobione. Lazieneczka tez sie blyszczy bo raz w tygodniu sprzatam ja tak w 100% kazdy zakamarek:) na obiad dzis beda u mnie kotleciki mielone, ziemniaczki z maselkiem i salata lodowa w smietanie. Wszystko juz naszykowane czeka na wstawienie, ale to blizej poworotu mojego mezusia z pracy;)
Widze Tyger ze u Ciebie tez salon pieknosci od wczoraj:) Super ze masz dobre samopoczucie. Tak trzymaj:)
Paula na ktorym programie leci one born? -
Z tego co piszą na internecie to lepiej nie mieć pomalowanych ani tu ani tu. U dłoni piszą ze jakby były jakieś problemy to zakładają na palec takie cos do mierzenia tlenu we krwi i jak są pomalowane to moze przeszkodzić w pomiarze. Ale nie wiem ile w tym prawdy bo mi to robili w pracy jak się źle czułam i doktor nic nie powiedział ze miałam pomalowane.
Babeczki jeszcze piszą ze jak musiały mieć cc to musiały zmyć u stóp.
Ja na wszelki wypadek zmyłam z rak i stóp i nie bede juz malować -
Na tlc.
Rycze jak bobr hehe. Nie wiem jak bede ryczec jak mi synka dadza haha
Kurde Vix nie jestem w stanie stwierdzic czy to wody bo nie odroznilam ich do momentu jak mi w szpitalu o tym nie powiedzieli
Ale tak sporo teraz polecialo... No nic. Obserwuje.
Jedna polozna mi napisala ze mam ruchow pilnowac i bedzie ok do jutra.
No no. Same gosposie u nas sprzatanko, obiadki nasi mezczyzni maja szczescie haha.
U mnie dzis fish fingers z ziemniaczkami i suroweczka
I krem brokulowy
-
O ja dwa dni temu miałam mielone tylko sałata normalna z pomidorkiem, cebula i śmietana. Bo lodowej sałaty nie znoszę
A my dzisiaj fajity robimy tak się pytam bo zbieram pomysły bo przez ostatnie kilka tygodni codziennie co innego robię i zaraz mi się skarbiec pomysłów skończy
No ja tez właśnie nie wiem jak wody rozpoznać ale chyba jak zaczynaja lecieć nawet powoli to chyba nie przestają tylko sobie cieknie i cieknie? Nie wiem dobrze ze jutro juz masz szpital w takim razie.