Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
Ehh odpicowalam sie na jutro prysznic, golenie, peeling, maska uhh az sie lepiej czlowiek czuje
Kurde jakos to do mnie nie dociera wszystko niby wiem ze juz nie ma odwrotu i bez malego juz nie wroce, ze cale zycie teraz sie zmieni ale... Wydaje mi sie to caly czas odległe
Vix udanego wieczoru i mokrego fotelatyger lubi tę wiadomość
-
Paula, wierze, ze to musi byc dziwne uczucie, od jutra wszystko sie naprawde zmieni. Do mnie to tez chyba dopiero dotrze to jak juz bede w szpitalu lub po prostu urodze.
Ja sobie probowalam ostatnio wyobrazic, ze wlasnie wracam z dzidzia do domku i kurcze co potem ... trzeba ja rozebrac - takie malenstwo, nakarmic, przewinac, ulozyc do spania, czy ja w ogole bede mogla zasnac ... bede sie pewnie martwic czy wszystko na pewno dobrze zrobilam i nie zapomnialam o czyms... Mam nadzieje, ze przez to ze juz teraz o tym pomyslalam bedzie mi potem jakos latwiej, na pewno poczytam o tym wiecej i jakos sie czlowiek caly czas bardziej nastawia psychicznie, ty juz pewnie to przemaglowalas ....
Jutro jestem z Toba myslami caly dzien ... a potem tylko podzielisz sie z nami dobra nowina i przeslesz fotki Tiago, juz tez nie moge sie doczekacWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 22:42
-
Carola mi sie wydaje ze teraz kazda z nas tak sobie wizualizuje, wyobraza bo mamy na to czas...maluszkow jeszcze na swiecie nie ma... Ale jak juz sie oojawia to czlowiek zacznie duzo rzeczy robic instynktownie, odruchowo.
Nie bedzie durzo czasu na myslenie tylko trżeba bedzie dzialac
No zobaczymy.wyjdzie w praniu
Kurcze musi mi odbierac net w tym szpitalu bo inaczej to sie wypisuje haha, musze miec z wami lacznosc
-
Paula jutro po 14 bede zaciskac kciuki. Mam nadzieje, ze noc przespisz I wstaniesz wypoczeta. Nie wiem co jeszcze ci moge napisac, tyle mam rzeczy w glowie, ale po co komu rady jak wszystko co bedzie sie dzialo moze cie calkiem zaskoczyc. Najwazniejsze chyba tylko to aby poszlo szybko i wszystko bylo ok. Sciskam cie mocno. Az mi sie plakac chce ze jutro to juz ten dzien. Zazdroszcze ci tego czego doswiadczysz juz juz. Tej eksplozji milosci
Carola55 lubi tę wiadomość
-
Dziekuje!!! Jestescie nie ocenione wszystkie :*'az czlowiekowi lzej jak wie ze tyle osob mysli, trzyma kciuki
Bede z wam w kontakcie do kad tylko bede mogla a potem odezwe sie jak tylko bede w stanie...
Dziekuje jeszcże raztyger, Carola55 lubią tę wiadomość
-
Wyśpij się kochana dzisiaj chociaż wyobrażam sobie Ciebie jak z mężem leżycie w łóżku z bananem na twarzy i kręcicie kółka stopami nie mogąc zasnąć... niech to bedzie najcudowniejsza noc w oczekiwaniu na najpiękniejszy dzien jutro :-*
Mnie tez serducho ściska jak sobie pomyśle o jutrze...
I jak dostaniesz synka na pierś *__*
Tyger tu jest z nami wiec wiadomo ze ból jest do przeżycia a na końcu bedzie czekał największy prezent wiec tym się nie przejmuj -
Dzien dobry kobietki
Ja mimo ze wczesnie wstalam to jestem wyspana. synek chyba czuje ze cos sie swieci bo spal jak aniolek
Nawet na siku nie wstawalam
T sie smial ze porzadnie go wczoraj wybujalismy haha
A teraz sniadanko, dopakowac i posprawdzac torbe potem obiadek i jedziemy
Troche sie denerwuje ale mysle ze jak juz bede w szpitalu to bedzie lepiej
Pozdrawiam was kochanie i odezwe sie jak tylko bede mogla :*tyger lubi tę wiadomość
-
Kochana życzę Ci dużo sił w szpitalu i powodzenia:-) pomysł że jak już zobaczysz Tiagusia to zapomnsz owszystkim nie przyjemnym ...
Jejku ale to minęło dopiero co czytałam że masz iść a tu już dziś... Pomogło że nie znam Cię osobiście to przeżywam ta radosc Razem z Tobą .
Kochana weź sobie jakas książkę i coś żebyś miała do jedzenia,bo pamiętam jak siostra poszła i siedziała w szpitalu 3dni by urodziła naturalnie i mówiła że puszczali jej bajki dla dzieci na okrągło te same i że była głodna okropnie
Powodzenia! :-*Paula55 lubi tę wiadomość
-
Migotka dziekuje :*
Ksiazke mam na iPadzie bo czytam tracy hogg "jezyk niemowlat"
Wzielam ze soba picku i te zbozowe ciasteczka belvita czy cos w ten desen
Ale jedzenie chyba normalnie dostane co??
Jak cos to wysle T do mc po big maca hahatyger lubi tę wiadomość
-
Paula ciesze sie ze jestes wyspana. mi tez nocka minela spokojnie. Oczywiscie rano sprawdzilam formu i odwiozlam chlopcow do szkoly. A potem sie tylko na chwilke polozylam i zasnelam tak mocno ze nawet listonosza nie slyszalam. Takiej to dobrze obudzic sie o 11.00
Paula myslami bede z Toba Pamietaj zeby sie relaksowac miedzy skurczami. A jak juz nadejda to tak jak pisala kiedys Vixen, nie walcz z nimi. Nad bolem w malutkim stopniu da sie zapanowac Jak juz bedziesz przec to od samego poczatku skurczu do samego jego konca. Wtedy bedzie szybciej i maly nie bedzie sie cofal. Nie wiem co moge ci jeszcze poradzic. Z tych praktycznych rzeczy to chyba tyle co ja juz wiem Jak Tiago wyskoczy to caly bol zniknie w sekundzie i zostanie juz tylko czysta milosc.
Badz dzielna. Czekamy tu na wiadomosci i wasze zdjecieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 12:24
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Też mi się wydaje że jedzonko powinnaś dostać normalnie tam
Zazdroszczę Ci bo juz wiadomo ze dzisiaj albo jutro bedziesz miała synka ja się czuje jakbym nigdy miała nie urodzić
Jesteśmy wszystkie z Tobą myślami, ale pewnie gdybyśmy mógłby to i na porodówkę byśmy polazły Cie wspieraćtyger, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Moje kochane :* jestescie the best!!!!
Tyger dziekuje za rady bo takowe sie zawsze przydadza
Ja teraz obiadek robie. Zjem, ide pod prysznic i jedziemy.
Musimy sie dowiedziec jak to bedzie...czy t moze byc ze mna caly czas. Czy np jak nic nie ruszy to musi isc do domu. Jak z noca wogole... Mamy duuzo pytan
Smutno mi tylko bo jego szef sie nie zgodzil zeby od przyszlego tyg pracowal od 6-14 tylko musi isc 14-22 bardziej przydal by mi sie w ciagu dnia a tak bedziemy sami z synkiem no trudno... Damy rade
Jak sie zamontuje w szpitalu to dam znac
-
Eloo melduje sie z sali
Tak Vix my juz lezymy pod ktg ale nic sie nie dzieje
Wod mam naprawde malo bo jak polozna badala brzuch to az sie wystrasyla bo bylo widac caly zarys cialka Tiago.
Wieczorem chyba dostane porcje zelu. Potem badanko i co 6 h i kolejne porcje. Najwczesniej urodze pewnie jutro.
Bo po 3 probach z zelem jak szyjka ruszy to przebija pecherz.
Jestem na sali z dwiema szkotkami polozna mnie juz oprowadzila i pokazala co gdzie i jak
Poki co jestem bardzo zadowolona i czekamy na jakakolwiek akcjetyger lubi tę wiadomość
-
Paula to dobre wiesci. Najwazniejsze ze jestes zadowolona. Troche sie zdziwilam ze nie jestes na sali sama ale z innymi pacjentkami. No ale moze to i dobrze bo ci sie nie nudzi w tym oczekiwaniu. Jak sie zacznie akcja to na pewno bedziesz juz tylko z Tomkiem i polozna.