Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
Hmmm to jutro mamy lekki przedszpitalny obiadek: fasolka szparagowa, kalafiorek, jajko sadzone i ziemniaczki polane bulka z maselkiem
No a potem szpitalne papu haha
Jenyy ja tez okropnie bez makijazu wygladam ale jak jestem w domku to sie nie maluje. Daje odetchnac cerze
A w szpitalu chyba wybacza nam brak make up'a haha
-
Oooo takiego obiadku dawno nie jadłam ale to przez męża bo nie lubi jajka ale jak mu zrobie takie nie lejące się to moze się zgodzi. A bułka na masełku to juz w ogole niebo w gębie... Jak nie urodzę to zgapie od Ciebie i jutro zrobie
Ja w domu się nie maluje cały dzien tylko zanim mąż wróci to się troche ogarniam żeby jakos wyglądać i zawsze lepiej się czuje jak mam twarz zrobiona.
Wkurza mnie to bo chciałabym wyglądać bez makijażu na tyle dobrze zeby wyjść z domu... zazdroszczę dziewczyną co maja gladka cerę :<Paula55 lubi tę wiadomość
-
Ja tez nie lubie takiego jajka z glutami wiec dobrze podsmazam od spodu ale tylko na tyle zeby zoltko bylo troszke plynne
Smacznego hihi
Ja tez sie ogarniam na tyle zeby jakos wygladac ale makijazu nie nakladam
Cery ńie mam idealnej i gladkiej jak niektore kobiety ale jakos strasznie tez nie wyglada
No ale na ludzki widok poza domem sie nie nadaje
-
Dziewczyny, Ja was dzisiaj czytam na bierzaco z telefonu w pracy bo jestem ciekawa a teraz na przerwie w koncu sie zalogowalam na kompie
Widze, ze dobrze sie czujecie I humorki dopisuja wiec tak trzymac. Odezwe sie wieczorme ale bede dalej sprawdzac co I jak
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Sluchajcie z tymi paznokciami to tez slyszalam, ze nie. Do normalnego porodu to spooko ale jak sa komplikacje albo trzeba sie sale op przeniesc to wtedy jest buu. Mnie sie polozna pytala o te u nog jak bylam usowac cyste. Zmarszczyla czolo bo mialam pomalowane. U rak tez widziala ze kolorek zrobiony ale pomiary wyszly dobrze wiec ok. Powiedziala ze zaraz zmyjemy przed wyjazdem na sale ale jej powiedzialam ze mam shelac
No i poszla sie pytac. Skonczylo sie tym ze zrobili mi to w tym pokoiku bez wyjazdu na sale op. Podejrzewam ze to przez pazurki.
Tak wiec Paula w razie "w" moze lepiej nie maluj. -
A ja za bardzo nie moge wymyslac z obiadem bo Victor nie zje wszystkiego, bron boze salatki wiec mu musze osobno robic dodatki do obiadku. Robi postepy I je coraz wiecej warzyw ale to strasznie dlugo trwa.
-
A z wodami plodowymi jest tak ze jesli wszystko jest ok z ciaza i dzidzia to wody powinny miec slodkawy zapach. Jak mi odeszly na toalecie to zorientowalam sie ze jak przestalam siusiac to dalej cos lecialo. No i dawaj do wachania. I to bylo to
-
Moj brat tez strasznie wybredny na jedzenie zawsze był co dziwne bo przeciez razem się wychowywalismy. Ja zjem wszystko i jadłam od malutkiego a on nic. Pamietam jak byliśmy mali to on na sniadanie tylko parówki... no ale każdy jest inny, dzieci tez.
Co się uśmiałam z tego Twojego wąchania wód plodowych! Eheheh fuuuj!
Ja posiedziałam w wannie i jak wyszłam do nie dałam rady się oprzeć polu przyciągania mojego łóżka i tak w gaciach się położyłam i spałam wstałam jak mąż przyszedł dopiero. Zjedliśmy obiadek. -
A ja mialam konferencje z mama i tesciowa obie jak na szpilkach i cos czuje ze jutro w nocy spac nie beda haha
Bylismy tez zamontowac kilka razy fotelik w aucie zeby wprawy nabrac
Vix ja jako dziecko bylam okropnym niejadkiem. Ilez sie mama ze mna po lekarzach nachodzila bo moglam nie jesc wcale
Robili wszystko w koncu z tego wyroslam i teraz jako duza dziewczynka jem prawie wszystko
-
No moj brat juz od kilku lat je w miarę normalnie ale co się z nim rodzice nameczyli. Tez po lekarzach jak był mały, dostawał jakieś tabletki na poprawę apetytu i co jeszcze jest normalny zdrowy chłopak i nic mu się nie stało. Tylko poprostu szkoda bo jest tyle pysznych rzeczy do jedzenia a on nic nigdy nie chciał spróbować ale teraz nadrabia.
Bym się nie zdziwiła gdyby babcie nie spały jutro beda czekały na wieści -
To identyko bylo u mnie
Do dzis pamietam jak mi dziadek kanapki z pasztetem na wagoniki kroil zebym za duzo do gryzienia nie miala haha
No tragedia ja tez teraz nadrabiam
Kurde spanie mnie cos lamie ide zaraz pod prysznic chyba...
Ehh jutro od rana sprawdzanie i dopakowanie toreb, prysznic, obiad i do szpitala...
Ciekawe czy dzis zasne
-
Dziewczymy, to odpoczywajcie sobie i sie relaksujcie jeszcze poki jest troche tego czasu.
Tyger widze, ze i ty dolaczasz do dziewczyn ... Ciekawe jak wody odejda to ile tak bez tych wod mozna, czy moze porod juz prawie nastepuje ....
No sprawdzam co chwile co u was ...