Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe. My dostalismy duuzo na 0-3 mies. Czesc sobie zostawilismy a czesc wyslalismy jak u brata T rodzil sie synek bo nasz sam by wlasnie wszystkiego nie uzyl
Ale oprocz ubranek jest masa rzeczy do kupienia. Ja nawet nie podejrzewalam że az tyle
Aaa zapomnialam sie pochwalic... Zamowilismy fotel taki jak chcialam
Co prawda koles prowadzi przedsprzedaz bo bedzie mial je na wysylke 16.09 ale przepatrzylismy wszystkie str i nigdzie juz ich nie ma
Wiec wyjscia i tak nie mialam teraz tylko cźekac
-
Paula super ze fotel masz juz z glowy
Oj ciezko sie powstrzymac zeby nie kupowac ciuszkow i dupereli. Ale faktycznie jak sie ma duzo to w polowie rzeczy dziecko nawet nie bedzie wiec szkoda wydawac kase.
Ja sie powoli zbieram do snu i mam nadzieje ze jakos przespie o ile nic sie nie zacznie. Szkoda mi tylko wylaczac kompa bo moze jakies wiesci beda od Vixen -
super mi sie zawsze taki fotel marzyl zazdroszcze-jak narazie bede musiala sie uraczyc moim fotelem - podloze poduszke i bede miala idealnie do karmienia )
bo na taki typowy fotel nie mamy miejsca - bo szykujemy sie na wielkie zmainy i pol sypialni przenosimy do salonu zeby Stasiu mial miejsce na lozeczko i komode:)) i przewijak siostra mi chce dac -bo maly juz sie prawie nie miesci bo tak rosnie ) wanienke juz musieli kupowac nowa bo Jacob tak rosnie szybko ) nim sie obejrze a maly bedzie chodzil a ja urodze ;p -
Paula, Fajnie ze jednak znalazlas ten fotel i niedlugo ci go przywiaza
No ja tez mam czas a juz nie moge sie powstrzymac od kupowania roznych rzeczy, ale ja duzo pewnie nie dostane z praktycznych rzeczy, pewnie najwyzej ciuszki z pracy lub od kolezanek wiec sama musze sie o to zatroszczyc.
Zycze wam dziewczyny spokojnej i przespanej nocki -
Migotttka gratulacje! Kolejny chłopak do naszej paczki, jak super!
Ale się dzisiaj zagrałyśmy bo ja tez siedziałam i wcinałam lody jakaś pełnia księżyca czy co?
Ja juz w łóżku bo jak ma się cos rozkręcić to muszę się jeszcze przespać troche.
Bede pisała dziewczyny na bierzaco jakby co to rano sobie przeczytacie
Jak narazie to skurcze dalej są i wypada czop po kawaleczkach, na brązowo wciąż. -
Paula fajnie ze udało Ci się ten fotel kupic co chcialas nawet jak poczekasz troszkę na niego. Ja dzisiaj całe popołudnie się na nim bujałam.
I niech dzisiejsza nocka bedzie lżejsza :-*
I Ty Tyger się dzisiaj wyśpij kochanaPaula55 lubi tę wiadomość
-
Carola ja tez myślałam ze dużo nie dostaniemy bo przeciez praktycznie nikogo tu nie mamy, z rodziny itd a koniec końców to ledwo mam miejsce zeby wszystko pochować nawet od ludzi co się nie spodziewałam dostawaliśmy. Wy tez tak będziecie mieli pewnie
Ale to większość ciuszki, resztę wszystko sami kupiliśmy, tak jak mówisz. Nie ma po kim odziedziczyć
Ciekawe co Ty Carola bedziesz miała, jakaś przeczucia na synka czy córę? ;> -
Ojj dzien dobry. Ja dzis mialam lepsza nocke zdecydowanie syn dal mi pospac chyba czuje ze jutro wielki dzien haha
No i tatus go ladnie poprosil wieczorem zeby odpuscil mamuńi i dal sie wyspac- chyba posluchal
Vix jak bylam pewna ze powitamy dzies Karolka ale spokojnie spokojnie. Teaz odwrotu nie ma i moze na koniec dnia nas zaskoczysz
My mamy dzis kilka rzeczy do zrobienia jeszcze. Mam nadzieje ze i przewijak nam dzis przyjdzie
Zycze milego dnia i bede zagladac czesto
-
Nie no wątpię zeby tak szybko poszło żebys urodziła jeszcze w czwartek, szczególnie ze dopiero na 14 tam idziecie, a zanim się ogarną te położne i lekarze to tez nie wiadomo ile zajmie. Ale noc z czwartku na piątek to juz jak najbardziej
Wysyłaj kochana do mnie skurczowe myśli bo juz mąż też się niecierpliwi -
Dzien dobry
Vixen sprawdzalam o 6 rano czy cos napisalas ale nic nie bylo wiec znow zasnelam. Wstalam i znow nic Odwiazlam chlopcow do szkoly i znow sparawdzam Pociecha jest ze spalas i jestes gotowa na ciag dalszy akcji. Juz nie moze byc dlugo, tym bardziej ze masz duzo skurczy. Trzymam kciuki kochana.
Paula ciesze sie ze mialas lepsza nocke. Ja spalam jak dziecko i tylko 2 razy na siusiu Wieczorem poprosilam K zeby spal w innym lozku bo jak tylko sie poruszy to mnie budzi i malego. Obdarowal mnie takim spojrzeniem ze az mi go szkoda bylo. Musze niestety byc teraz troszke egoistka.
A teraz dziewczyny ide myc te cholerne okna Bede zagladac co chwilke. -
Dzien dobry
Widze ze przez noc zadna sie nie rozpakowala.
Vixen Ty to chyba masz na dzis termin jesli sie nie myle...oby skurczy przybywalo i akcja sie zaczela:)
No Paula rzeczywiscie to juz jutro. Relaksuj sie, upiekszaj zebys jutro czula sie komfortowo. Bede za Was strasznie trzymac kciuki, a po pracy pierwsza rzecza jaka zrobie w domu bedzie wizyta na forum:)
Migotka strasznie Wam gratuluje Synka:) Widze ze mamy juz dwoch Stanleyow na forum, bo przeciez synek Tyger tez tak sie bedzie nazywal:) Ciekawa jestem czy Carola nam dzieczynke dorzuci do meskiego grona.
Ja dzis na popoludniowa zmiane wiec dzis mam czas na gotowanie i sprzatanie. Bede w miedzy czasie zagladac czy cos sie ruszylo;)
Milego dnia Kobitki:) -
Tak ja mam dzisiaj termin dlatego tak chciałam żeby w nocy sie zaczęło i żeby urodził sie dzisiaj no ale nie mamy nad tym kontroli niestety.
A tak w ogóle to czop dalej odchodzi i muszę przyznać ze jakoś tam mnie zdziwiła jego konsystencja wczoraj były takie małe kawałeczki a dzisiaj taki większy wyleciał i mu sie przyjrzałam (obrzydliwstwo, wiem ) i tak jakos inaczej sobie to wyobrażałam haha.
Tyger tylko sie przesadz z tym myciem bo jeszcze Ty urodzisz przede mną i wtedy do Ciebie i Pauli sie juz nie odezwę, bo cos czuje ze zostanę na końcu! Heehee -
Tyger a ja mam w druga str... Caly czas mowilam T ze moze osobno bedzie lepiej spac bo ja non stop sie krece, stekam w nocy, wstaje... Ale on absolutnie sie nie zgodzil mimo ze biedny wstaje po 5 szkoda mi go.
Ja zaraz odkurzam cale mieszkanko pranie wstawione.
Potem obiadek
Wieczorem czeka nas jeszcze konferencja na skypie z tesciowa (mam nadzieje ze ryczec nie bedzie haha) i z mama bo musimy jej juz odprawy porobic..
Asiu o ile da sie zrelaksowac przed takim wydarzeniem to sie postaram haha