Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
Uff, co za ulga
Paula jak tylko tu zajrzysz to wiedz ze jestesmy z ciebie bardzo dumne. Bylas bardzo dzielna!
Bardzo serdecznie ci gratuluje i witam w gronie MAMUSIOW. Ogromne gratulacje rowniez dla tatusia
Niech Tiagus rosnie zdrowo i grzecznie pije mleczko mamusi -
Sprawdzialam sobie tez wrzesniowki, to zesmy sie wszyscy naczekali.
Bardzo sie ciesze, ze Paula jest juz po, ale wyobrazacie ja sobie jak lezy po tej cesarce i juz tez o nas mysli i mowi swojemu T, zeby juz cos napisal, a ledwo udzodzilakochana jest!
-
No ja tez czekam na fotki
A o racuchach tez mialam pisactakiego smaka mi Tyger zrobilas, ja w ogole myszlalam dzisiaj juz predzej o nalesnikach albo racuszkach i jak bylam dzis w sklepie to specjalanie kupilama drzem truskawkowy, bo lubie je z drzemem, moze zrobie w niedziele, bo na jutro mamy rybke.
-
Tyle si napisalam i wszystko sie Skasowalo
Buuu wszystko ok a szczegóły moje kochAne jAk bede w domku bo na tel mi ciężko.
Dziekuje za wszystko bo wiem ze kibicowalyscie mi w tej dlugiej i ciezkiej drodze :*
Jestescid wspaniałe! !!
Vix teraz twoja kolej. Obys miala lzej kochana i wy laseczki wszystkie.tyger lubi tę wiadomość
-
Paula jak dobrze ze sie odezwalas:) Jak sie czujesz kochana? jestes juz na chodzie? Jak Tiagus? Caly zdrowy? Do kogo podobny? Wiadomo juz kiedy wrocicie do domku. Kurcze wczoraj caly dzien o Tobie myslalam. Rozmawialam wczoraj z Domi i w szoku byla jak jej powiedzialam ze jestes na wywolaniu i pewnie dzis urodzisz. Mowi do mnie jak? tak szybko? Przeciez mialo byc 10 wrzesnia...
Kurcze najbaardziej mi szkoda Ciebie ze skonczylo sie cc. No ale najwyrazniej nie bylo juz szans na sn, a Wasze zdrowko najwazniejsze;) Jeszcze raz gratuluje Szczesliwym Rodzicom i gorace buziaczki dla maluszka:)
P.S
W ogole bardzo pozytywnie jestem zaskoczona reakcja dziewczyn na forum i na naszym watku i na Twoich wrzesniowkach. Niunka wszystkie Wam kibicowalysmy. Kazdy sie martwil brakiem informacji no i kazdy przezywal na swoj sposob Twoj porod:) Normalnie jak jedna wielka rodzina:) Brawo
Vixen cos ucichla, a widzialam ze lubi czasem pisac w poznych godzinach. Czyzby sie zaczelo??? -
Paula czekamy na relacje juz z domku wtedy :-* odpoczywajcie obydwoje. My teraz spokojnie możemy czekac wiedząc że jesteście cali i zdrowi!
Asia kochanie miło że mi wróżysz poródmoja szyjka chyba wczoraj ostro pracowała bo wieczorem takie bóle mnie złapały. Siedziałam cały wieczór podpięta pod TENS. A mały co wyrabiał to szok. Myślałam ze mi głową zrobi 10cm rozwarcie bez żadnej akcji porodowej
Obudziliśmy się wciąż w dwupaku ale z bólem pleców i okresowym wiec cos się dzieje. Tylko ze u mnie tak się dzieje od 2tyg wiec na nic nie liczę
Zreszta dzisiaj idziemy z moimi rodzicami do restauracji wiec nie moge urodzić przed bo bardzo mam ochotę na to żarełko -
Pozwolę sobie skopiować tu nam wiadomość od Pauli z wrzesniowek
"Hej miski. Ja dzisiaj tylko na chwile.
Tak jak tomek napisał mialam cc. Po ponad 22 h boli mialo byc tak pieknie. Mial byc naturalny final i niestety malemu tak spadło tetno ze pojechalismy od razu na sale op. Szyjka miala tylko 6 cm rozwarcia a nie mozna bylo czekac.
Jak wiecie bolalo okropnie nie bede czrowac. Ale teraz majac synka zapomniLam o tym co przezylam
Po cc jesten teraz na zwykej sali a synek obok. Chyba dzisiaj nie zazne a nie spie od dwóch dni.
Szczegoly i fotki jak tylko będziemy w domu bo z tel lipa.
Poki nie spieto cos nadrobie bo tiago lula.
Wogole od razu zalapal cyca :)zobaczymy jak dalej." -
Vixe, A ty jak sie trzymasz? Jezeli masz tez skurcze to moze jednak sie cos dzieje?? Pamietaj dobrze sie nastaw i pomysl, ze niedlugo sie wszystko zacznie (tzn po obiadku z rodzinka
), a potem na pewno wszystko szybko pojdzie, czasami mowi ze nastawienie wlasnie tez duzo pomaga - to tak probuje cie pocieszyc.
-
Vix dzięki za wrzucenie info bo tyle do was wczoraj napisalam i sie skasowalo az mi sie ryczec chcialo.
Tiago bardzo grzeczny. Prawie nie placze jak iine dzieci tu tylko pokwili i cisza.
Mnie rana ciagnie ale to norma. Na chodzie bylam szybko bo o 19 bylam na pooperacyjnej i tam puscilo znieczulenie a w nocy już sama przy Tiago wszystko robilam.
Teraz tylko chodze jak babcia hehe. Ale rana ciagnie.
Vix teraz ty dajesz z porodem!! No chyba ze tyger chetna pierwsza.
Oj kibicowaly mi na wrzesniowkach! Wspaniale bylo to czytac. Zreszta u nas to samoCarola55 lubi tę wiadomość
-
Paula, Boze jak dobrze, ze Tigus taki grzeczny i cyca zalapal i ze juz sama dalas rade go ogarnac. No naprawde podziwiam i zycze aby rana jak naszybciej sie goila i przestala rwac!
My tez ci kibicowalysmy i cieszymy sie na dobre wiadomosciWczoraj zachodzilysmy w glowe co sie dzieje ...
Ciekawe kiedy cie wypuszcza?Paula55 lubi tę wiadomość
-
Super ze szybko na nogach juz byłaś bo z tego co słyszałam to bardzo dobry znak. Szybko się wylizesz
i Tiaguś taki grzeczny! Idealny synek
Właśnie kiedy wychodzicie do domku?
Ja następna! Ja! Ja!
Carola dopóki nie odejdą mi wody a skurcze nie beda co kilka minut to się nie nastawiam ze cos się dziejeza dużo miałam fałszywych alarmów i się rozczarowałam
Jestem ogólnie pozytywnie nastawiona - wciąż w myślach mowię do swojego organizmu zeby wreszcie wypuścił ten hormon porodowy i macicy zeby zaczęła wreszcie cos na poważnie robicCarola55 lubi tę wiadomość