Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
Przepraszam za ta nieobecnosc moje kochane. Bylam z victorkiem na przyjeciu urodzinowym. nikt nie mogl uwierzyc ze za tydzien mam termin. Hahah! Czytalam was ukradkiem na bierzaco
Paula to niesamowite ze ty tak szybko bylas na chodzie. Wczoraj wieczorem sie zamartwialam ze po cesarce to pewnie bedziesz do lozka przykluta a Tomek musi wrocic do pracy. I juz tak myslalam ze gdybym byla miesiac przed porodem a nie tydzien do bym tam do ciebie pojechala chociaz zeby ci gotowac, przewijac malego i podawac ci go do karmienia. A tu prosze Zadziwiasz mnie kobieto To bardzo dobrze dla was obojga ze Tiago tak szybciutko zalapal cyca. mowie ci kobieto ze po tych dobrych wiadomosciach to jakby cisnienie ze mnie zeszlo. Bylam tak zdenerwowana jakby mi mlodsza siostra rodzila. A tu teraz bedzie powtorka z Vixen
Carola55 lubi tę wiadomość
-
Vixen jak ty zaczniesz rodzic to ja otwieram butelke wina. Bede potrzebowala chociaz jedna lampke bo przeciez moje slabe serce moze nie wytrzymac tym razem
Mam tylko nadzieje, ze po Pauli, Vixen i po moim porodzie bede juz tak zaprawiona ze zachowam zimniejsza krew przy kibicowaniu Malwince, Caroli, Asi i Migotce -
No wlasnie Paula, mowili juz kiedy was puszcza do domku? Mam nadzieje, ze nie szybko, bo zawsze to lepiej miec polozna na zawolanie Korzystaj jak mozesz,bo jak pojdziesz do domku to juz bedziesz pelno-etatowa mamusia na 100%.
-
Nie wiem kochane kiedy wychodzimy bo musza mnie troche dluzej poobserwowac bo przy skurczach stracilam kolo litra krwi.
I cos z lozyskiem bylo nie tak. Mam nadzieje ze w niedziele bedziemy w domku bo nie ma to jak u siebie.
Jejuu teraz ja czekam nawas z niecierpliwoscia za wasze zdrowie i porody laski lykam bobofruta hehe
Ehh mam wrazenie ze teraz sie jeszcze bardziej ze soba zzywamy zaraz sie bedziemy wymieniac radami moje piekne
Tak na szybko zrobione u tatusia
tyger, Carola55 lubią tę wiadomość
-
Boze jakie slodkie szczescie. Takie do zacalowania. Normalnie nie wierze ze to on. Sliczny i taki grzeczniutki
Paula wiem, ze w domku najlepiej ale lepiej jest huchac i dmuchac. Niech cie obserwuja a ty odpoczywaj. -
Ojejku jaki slodziutki;) Paula on jest przesliczny;) Wlasnie Patrykowi krzyknelam ze Paula zdjecie dodala to odrazu przylecial (bo robi obiad wlasnie) i oboje stwierdzilismy ze do Tomka podobny jak nic:) Maly okruszek, normalnie do schrupania. Super ze tak szybko stanelas na nogi po cesarce - twarda z Ciebie sztuka:) Lepiej zebyscie posiedzieli w szpitalu tyle ile trzeba. Zawsze lepiej dzien dluzej, niech Was obserwuja no i plus jest taki jak pisala Tyger ze masz zawsze pod reka polozna. Wracaj szybko do sil:)
Tyger, Vixen niech i sie u Was zaczyna bo takie kibicowanie mi sie bardzo podoba. Tyle emocji, a potem tyle radosci:)
-
Aaaaaa! jaka cudowna niespodzianka tu na mnie czeka po pobudce z drzemki! Paula on jest cudowny! No jaka przesłodka mała mordeczka! Jejku, jejku! Zaraz mi się serce rozplynie chyba! *__* kochana jeszcze raz gratuluje pięknego synusia :-*
Mam nadzieje ze was wypuszcza ze szpitala jak najszybciej beda mogli i zaczniecie w domku prawdziwe rodzinne życie :-* szkoda ze T bedzie musiał pracowac ale dasz sobie radę napewno a za tydzien Twoja mamusia do pomocy juz bedzie, a Ty akurat przez tydzien się troszkę z synkiem zapoznasz.
No teraz się zacznie wymiana radami... Kupki, krosteczki, bóle brzuszka, spanie, karmienie itd zanim się obejrzymy to wszystkie tu z forum będziemy mamami i tylko pieluchy w głowie haha
Tyger żeby Ci serducho nie padło bo to do Ciebie bedzie trzeba przyjechać!
Moj mąż ma juz przykazane wam napisać tutaj jakaś wiadomość gdyby się cos stało i ja bym nie mogła ale mam nadzieje ze wszystko gładko pójdzie i jeszcze wam napisze 'właśnie wychodzi główka!' Heheh
-
No to Vixen patrz na Tiagusia i sie rozczulaj to moze w koncu sie zacznie na dobre. Moze u ciebie oxytocynka wlasnie od tego podskoczy
A ja bylam na spacerze w parku z moim synusiem. On na rowerku a ja obok niego i powiem wam ze az sie zdziwilam jak ja dzis szybko szlam I nawet mnie nic nie bolalo Ale za to od bycia na czworakach w domu juz mnie kolana bola A do tego jeszcze mojemu K glupie mysli do glowy przychodza jak mnie w tej pozycji widzi Wariat! Mam dzis taki dobry humor ze chyba bede dzis wieczorem znow wywolywacWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 18:55
-
Palua, ale masz pieknego synka, w koncu!! Jest sliczny i taki malutki. No i w koncu mamy pierwsze zdjecie! Gratuluej wam jeszcze raz.
Poki mozesz odpoczywaj w szpitalu, biedna nameczylas sie troche wiec korzystaj teraz z opieki. Zycze ci szybkiego powrotu do dobrej kondycji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 18:56
-
Palua, ale masz pieknego synka, w koncu!! Jest sliczny i taki malutki. No i w koncu mamy pierwsze zdjecie! Gratuluej was jeszcze raz.
Poki mozesz odpoczywaj w szpitalu, biedna nameczylas sie troche wiec korzystaj teraz z opieki. Zycze ci szybkiego powrotu do dobrej kondycji.
-
No jest malutki nie wiem ile ma dl ale ciuszki tiny baby byly za duze
W szpitalu sie nim zachwycaja
Wogole to odwiedzil mnie anastezjolog ktory podal mi epidural i wtedy podobno zostal moim przyjacielem ale sie smial ze mnie
Jak dobrze pojdzie i maly za duzo nie spadl z wagi to moze wieczorem bedziemy w domu oby!!!
Kochane ja tylko jak moge to do was zerkam ale w szpitalu gorzej z netem,
A jak sie okaze ze Tiago tez taki grzeczny bedzie w domu to bede miala duzo czasu
-
Ojejku jak tiny baby za duże to jaki malusi musi byc! oooj kruszynka malusia!
Paula kochanie a Ty jak się czujesz ogólnie jako mamusia?
Tyger nie dziwie się ze Kev ma nieprzyzwoite myśli jak machasz mu tyleczkiem przed nosem! Haha i jak najbardziej korzystaj z tego ze masz dobry, przytulankowy humor i wywołujcie!
Mnie chyba zarazilaś bo tez mam ochotę ale juz ostatnim razem normalnie czułam takie 'uderzanie' wiec nie wiem czy teraz jest tam w ogole miejsca... haha. Ale chyba musimy spróbować bo kosę to byc ostatni raz przed porodem a potem nie wiadomo jak się bedzie goiło...
My właśnie wróciliśmy z restauracji, najadłam się pysznego żarełka. To było ostatnie wyjście nasze i jestem gotowa na rodzenie! dawaj Karol! -
Vix czuje sie cudownie!!!
Nie mogę sie na niego napatrzec. Caluje co chwile! Moj (nasz) maly wielki skarb. Chciala bym byc juz w domu.
Kurde zjadla bym cos dobrego. Mmm.
Powiem wam ze zostalam jedyna cycowa mamaw okolicy
Wszystkie szkotki ktore spotkalam albo nie sprobowaly albo sie poddaly po dniu. Ja walcze:)
-
Czyli jednak dzisiaj jeszcze zostajecie?
Ja tez bym go wycalowala :-* jest taki sliczniutki, nie moge się napatrzeć! I nie moge się doczekać kolejnych zdjeć!
Walcz kochana o cycusia, walcz to jest najlepsze i dla mamy i dla maluszka. Wiadomo ze z rożnych powodów nieraz trzeba przestać ale wydaje mi się ze zawsze warto chociaż spróbować
A jak Tiaguś sobie z cycem radzi? Łapie bez problemow? -
Ja sie tez nie moge napatrzec na Tiagusia, jaki jest malutki a zarazem wszystko jest ok, i ze jeszcze niedawno byl u mamusi w brzuszku a teraz juz z nami na tym swiecie! To musi byc niesamowite uczucie, miec juz swoje dzieciatko.
Ja dzisiaj wieczor spedzilam u kolezanki z bylej pracy i z paroma innymi osobami z tej pracy, wiec fajnie zlecialo i oczywiscie wszyscy podziwiali zdjecia USG, a kolezanka, ktora to organizowala, a sama nie ma dzieci, juz deklarowala sie na wszelka pomoc ... -
Dzien dobry mamusie. U mnie za oknem tez piekne slonce ale w domu burza. Czytalam wczoraj o tej pozycji plecy do plecow i wpedzilam sie w taki podly nastroj ze az mi sie wyc chce. Pierwsza polowa nocy ok ale druga koszmarna. Tak mnie wszystko bolalo ze nie moglam sie przekrecic na bok ani wstac do toalety. Oczywiscie dzis rano humor wisielczy
Plan na dzis to wyjsc z domu i nie wracac zbyt szybko. Odezwe sie wieczorem.
Paula jesli dzis wracacie do domku to zycze ci kolejnego najpiekniejszego dnia w twoim, Waszym nowym zyciu
Vixen a ty jak sie czujesz? Jakie masz plany na dzis?
Carola super ze twoja ciaza jest juz oficjalna i teraz mozesz sie tymcieszyc rowniez z innymi. Zaczal sie nowy etap chyba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 14:27