Ciąża w Szwecji
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie mamuski. Nie odzywam się ostatnio bo mam za dużo na głowie. Nie dość ze dzidzia to jeszcze wymyśliłam sobie mały biznes który rozkręca, a mianowicie zaczęłam sprowadzać i sprzedawać bardzo fajne torebki ręcznie robione. Jutro natomiast lecimy juz do Polski na Święta. Z tego powodu chciałam wam życzyć spokojnych, zdrowych i radosnych Świąt dla was i waszych rodzin. Trzymajcie się cieplutko
Little Frog lubi tę wiadomość
-
Witam kochane, wszystkie już pojechałyście na święta? czy znajdzie się jakaś duszyczka która mi poradzi?
byłam dzisiaj u położnej, wg niej długość macicy mi się nie zmienia w ciągu miesiąca tylko 1 cm... Jak na następnej wizycie nie będzie poprawy to wyśle mnie na USG. Powiedzcie mi co to oznacza dla mnie? bo nie chciała się wypowiadać jak jej pytałam to mówila ze może będzie lepiej następnym razem wiec nie ma się czym przejmować.
Mam się martwić o córeczkę? co to oznacza dla nas? kurde nie rozumie tego, teraz muszę żyć w stresie do stycznia, całe święta do bani.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 14:43
-
Madzialena90 ja juz w Pl ale ci poradzę bo byłam w takiej sytuacji. Tylko różnica była taka ze mnie polozna od razu wysłała na usg. Zaproszenie jednak dostałam za.ok 1 tydzień ale ze się bardzo stresowalam to zadzwoniłam do szpitala i mi przesunęła na wcześniejszy termin. Na badaniu wszystko było ok.
Potem.jeszcze 1 raz się powtórzyła taka sytuacja i znowu miałam usg. Za drugim.razem juz się tak nie denerwowałam. Po prostu taka była moja uroda ze miałam mały brzuszek a Maja miała 3170g 10 dni przed terminem wiec wcale nie taka mala.
Wiem ze się denerwujesz bo miałam to samo ale napewno wszystko jest dobrze. Myślę że nie zaszkodzi zadzwonić do położnej i powiedzieć jej o swoich obawach i ze bardzo sie denerwujesz i ze chciałabyś usg kontrolne. Jeśli jest wporzadku babka to napewno ci da skierowanie. Powodzenia i głowa do goryWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 21:54
Madzialena90 lubi tę wiadomość
-
Wydaje mi się, że Frog też miała dodatkowe usg przez mniejszy pomiar brzucha. Wszystko było ok. Taka uroda małego brzucha.
Widać Ty masz tak samo jak Goniaq i Frog. Tylko się cieszyć z dodatkowego podglądania dzieciątkaNic się nie martw, na pewno wszystko jest ok
Little Frog, Madzialena90 lubią tę wiadomość
-
Tak Aisa, dobrze pamiętasz. Tylko ja nie wiem ile tej różnicy było, ale dostałam skierowanie na USG na wszelki wypadek. Ogólnie lepiej dmuchać na zimne. Wszystko było dobrze - widocznie taka uroda...
Dziewczyny, udanych pobytów w PolsceI również Wam życzę zdrowych, rodzinnych i spokojnych świąt!
aisa lubi tę wiadomość
-
Czesc kochane!
Daawno mnie tu nie bylo . Lia pochlania caly moj czas! Jest przeurocza w sobote skonczyla juz 5 miesiecy!! Matko jak ten czas szybko leci.
Kochane nie zdarze nadrobic wszystkie posty ale z okazji zblizajacych sie swiat chcialabym zlozyc Wam wszystkiego dobrego,duzo zdrowka i szczescia, a takze zdrowych dzieciaczkow i malo bolesnych nadchodzacych porodow ..hehe
Kochane pozdrawiam i sciskam mocno!!!
buziaczki
Madzialena90, aisa lubią tę wiadomość
-
hej hjärna u nas już choinka w tamtym tygodniu zakupiona, super bo żywa. Stoi już ubrana. Przygotowania powoli do przodu ale jakoś tych świąt w tym roku nie czuje, jednak bez rodzinki to nie to samo, ale za to w przyszłym roku bedzie cudownie.
Ciekawe kochana czy nie urodzisz w wigilie? świetny prezent, jak myślisz? trzymam za was kciuki bo to już na dniach u Was
WESOŁYCH ŚWIĄThjärna, aisa lubią tę wiadomość
-
Witaj Madzialena. Cały czas się zastanawiamy kiedy nasza malutka nas zaskoczy. Oj był by fajny prezencik na święta
Dziękuję za słowa otuchy
Życzę również Wesołych Świąt i nie martw się myśl pozytywnie. Napewno z dzidzia jest wszystko oki.
aisa, Madzialena90, dais lubią tę wiadomość