Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
Plumb to masz ciałka do kochania
nasza kaja wazy ok 6 kg . Na początku tez przybierała ok 220 gr na tydz a od ok 3 mca mniej , ale na siatce idzie w gore wiec jest ok . Więcej ruchu wiec i większe spalanie .
Ja tez lubię martini , ale na wesele chciałam jakieś korkowane próbowaliśmy kilku ale d.. Nie urywały . Najwyżej kupimy martini bo dobre i sprawdzone
Limerkowo- dziękuje jeszcze raz
Dziewczyny a wy co tak cichutko ?
Ap jak sie czujesz rusza coś w końcu?
Plumb80, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Plumb
masz Ty tego mężczyzny
ano dwupaczki coś cichutko, tu to tak na zmianę
ja dziś wiele nowych odczuć
kłucia, bóle w pachwinach, parcie na tyły, bóle krzyża, jajników, oraz jak na miesiączke i napinanie brzucha
mogłabym narzekać w nieskończoność w sumie więc lepiej już zakończę
mnie się wydawało, że sztucznie karmione dzieci większe są,
może dlatego, że mi się piersią tak słabo kojarzy, mój młody nie najadał się
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
może i spokojnie bym czekała, wiadomo termin to tylko jest tak mniej więcej, liczę się z tym, że może złapac tydzien po, ale nastraszyli mnie, że ta rana może pęknąć, tu te masaże już we wtorek, gdzie jeszcze nie bedzie przenoszona, wiec jakos tam spieszą
mam juz takie przeswiadczenie, że się te dzieci we mnie wczepiają, wyjść nie chcą, a lekarze nie bacząc na nic sprawiają cierpienie byle naturalnie do konca samego, reaguja z cesarą dopiero jak się już zaczyna przeć, to po kiego ja mam tyle wycierpiec -
Ap oj bidulko nameczysz sie . A jeśli byś sie uparła ze jesteś po cc i chcesz mieć cesarkę ? I na każde ich ale może naturalnie spróbujemy odpowiadać nie ja chce cc ! Może by sie ugięli ?
W ogóle ostatnio ululkalam Kaję po południu i sama położyłam sie na pół godzinki , a mój m poszedł akurat do sklepu . Co najlepsze budzę sie i taka zaspana patrzę na to łóżko i myśle a gdzie jest kaja ?! Serce to myślałam ze gardłem mi wyskoczy , z przerażeniem zaczęłam jej szukać bo myślałam ze może ja kołdra przykryłam albo sie skulnela , wyskoczyłam z tego łóżka kołdra do góry szukam jej gdzieś po bokach a jej nigdzie nie ma . Dopiero po chwili uświadomiłam sobie ze ona smacznie śpi w łóżeczku . Tak wystraszona to jeszcze nigdy nie byłam . Mało co to chyba zawału nie dostałam he heLimerikowo lubi tę wiadomość
-
o haha Kambel, no zawał
miewałam podobne akcje
przymierzam się do tego zestawu, koniecznie chcę avent ALE czy wg was jest to tani zestaw? można gdzieś dostać taniej? bo boots jednak przy innych produktach to słabo wypadał cenowo, wolałam kupić w savers albo morrisons, ale teraz latać mi się za tym nie chce po tylu sklepach
http://www.boots.com/en/Philips-AVENT-Newborn-Starter-Set_998939/
albo jakiś inny,
na sztuki chyba drożej
zależy mi głównie na małej butelce i na tych smoczkach
jutro "masaż" boję się
oby się ruszyło
choć nie wierzę, że mi go wykona, bo musiałaby mnie tam dotknąć haha
mamy jutro z M 8 rocznicę związku
Ania u was też przerwa ze szkołą? jak się trzymasz?
Penelope? a Ty?
kulacie się?Penelope lubi tę wiadomość
-
U nas często są w promocji butelki tomme tippee i ostatnimi ( chyba nawet pisałam ) była promocja 6 za 10f
A mała miałam wraz z laktatorem . Szczotki tanio tez można znaleść ja dałam chyba ze 2 f .
U nas dzieciaki teraz tydz wolnego maja .
Jeju 8 latkuupaczasu gratulacje i kolejnych szczęśliwych wam życzę
ap1526 lubi tę wiadomość
-
ja już po,
znośnie było
mam 1,5cm i jestem na dobrej drodze
inna połozna była, Thanks God
tzn chodziło mi o to:
czy uważacie, że warto jechać do boots i kupić, bo to tani zestaw
czy lepiej zobaczyć w morrisons albo savers albo gdzieś tam może jakaś promocja
bo ja koniecznie chcę avent, po synku się zakochałam w tej firmie
poza tym on ciuciał wyłącznie ich smoczki, one są takie płaskie i nie mają takiego wpływu na uzębienie
tzn nie orientuję się ile powinno coś kosztować, ech może online sobie porównam jakoś, argos widzę drogo ma
nie wiem co jest normalną ceną, a co dupe urywa
a z karta w boots jest jakoś taniej, czy to tylko punkty się nabijają?
mnie przyszła karta boots do domu, ale zwykła raczej, a do tego klubu rodzica zapisałam się online i teraz nie wiem czy powinnam mieć jakąś kartę dla rodzica czy ta co ją mam jest połączona, czy to w ogóle coś daje
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Ja do bootsa. Tez mam ta zwykła kartę . Oni naliczają punkty i można na bon je wymienić bądź na dany produkt . Nie wiem dokładnie bo jeszcze nigdy nie wymieniałam. W Tesco i morissonie raczej nie ma aktualnie promocji na aventa . Jestem codziennie przy polkach dla dzieci i nic mi sie w oczy nie rzuciło
No to ap dużo już nie zostałopewnie na dniach ci ruszy
My widziałyśmy sie dziś z health visitor i tak jak myślałam kaja wAzy 5,77 kg niby mało ale odczuć można
Zrobiłam jej dziś obiadek z kurczaka ziemniaka i marchewki a jej minka cóż ... Mamo co to do cholery jest ? "
ap1526 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja szybko daję znać że żyję, mam się w miarę. Siostrę z 3 letnią córką mam u siebie na urlopie i póki co shopping uskuteczniają a ja dopiero zauważyłam od trzech dni jak mi się ciężko chodzi, jak mi zaraz stopy Puchna, że jak idę to jakby na boki się bujam!!!!! Zaczynam się czuć jak słonica. Jesteśmy
ap1526, kambel, Plumb80, aniafk, Zancia28 lubią tę wiadomość
-
CD. Jesteśmy ciągle na chodzie a ja marzę żeby znów poleżeć. Męczę się a trzylatka nie pomaga, ma takie akcje w sklepach że rozniosłabym ale zaciskam zęby. Chcę się znowu wyspać!!!!!!!!!!!!
Ap. Ty jeszcze tu???? Zbieraj się jużap1526, kambel, Zancia28, Limerikowo lubią tę wiadomość