Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
hej hej.
u mnie zajęcie- teściowa przyleciaławięc dzisiaj był pyszny domowy obiadek- w końcu
Paula tak wcześnie to spróbują najpierw przez brzuch a jak nie będą zadowoleni to wtedy dowcipne. wypij duzo wody bo to polepsza widoczność
żancia 40 pieluch!!!! to ty nie będziesz uzywac pampersów? ja juz kiedyś pisałam- kupiłam pieluchy z bootsa i są genialne. a kupiłam białe z mothercare i szmaty masakra. już sie rozłażą a te z bootsa jak nowe.aaa i wyprasowane pieluchy z mothercare to już w ogóle nic nie wchłaniały- jak wylałaś coś to tak kropla zostawała,że można było strzepaćmychowe, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
a i teraz doczytałam o tym spaniu na plecach i jestem tego samego zdania co xcarplinex.
spokojnie nic wam sie nie stanie. gorzej jak ciągle o tym myślicie i sie nie wysypiacie niz jak tak sie obudzisz. ja spałam w każdej pozycji- na lewym, na prawym i na plecach. czasami tylko w pozycji na plecach mi ból przechodził. dziewczyny wszytko można tylko z umiarem. nie lezycie na plecach cały boży dzeń,żeby tam uciskać. aa i we śnie nie jesteś w stanie kontrolować ciała wiec lepiej to zaakceptować niż się nakręcaćmychowe, Kropka, Plumb80, onka79, tyger, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
no właśnie na tych zdjęciach z ebaya wyglądaja tak jakby materiał był dość kiepski ale czasami to wina aparatu itp dlatego też spytałam , u nas niestety boots jest bardzo mały z resztą tak jak i większość marketów więc i wybór jest baaardzo ograniczony . wiec jak będziemy robić zakupy to pewnie pojedziemy gdzieś do większego miasta .
ula ale ci zazdroszczę jak ja bym sobie zjadła rodzinny obiadek a szczególnie uwielbiam kuchnie mojego taty . jak był u nas 2 mies to gotował praktycznie codzienniecóż trzeba było korzystać z okazji
Zancia28, Ulala lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, zeszlej nocy miałam bóle i trafiłam na porodowke, ale nie rodzilam na szczęście..
Nie miałam skurczow, ale bóle gorsze od okresu, zwiekszaly i się zmniejszalyni to trwało chyba z 5 godzin. Kazali mi przyjechać na izbę przyjęć, później na odział pomocniczy trafiłam, na szczęście wszystko dobrze się skończyło i nie znaleźli przyczyny tych boli, ale minął później, chyba z całego wrażenia. Nad ranem wie pojawil, ale mniejszy na szczęście i po pol godzinie zniknął. Wiec na szczęście ciągle w dwupaku jestemLimerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMychowe,oby to były tylko te przepowiadające bóle. Oszczędzaj się i pochodź z brzuszkiem jak najdłużej.
Ulala - korzystaj z dobrodziejstw teściowej
Ja mam dziś beznadziejny dzień, źle się czuję, osłabiona jestem i do tego taka rozdrażniona, że lepiej nie podchodzićEhhh hormony...
Pozdrawiam dziewczynymychowe lubi tę wiadomość
-
No... powiedzieli, że mogę wziąć, mimo, że wzięłam magnez i nospe. Ale powiedzieli, że jak będzie gorzej to mam do nich wrócić..
No i z mężem doszliśmy do wniosku, że chyba fajnie by było rodzic w nocy, spokoj na ulicach, spokoj w szpitalu..przynajmniej był zeszlej nocy.Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Ja rodziłam w nocy i powiem ci,ze porodówki to nie dotyczy
w szpitalu ok, na drogach ok, na przedporodowym ok ale porodówka pełna parą
mychowe, Plumb80, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Mychowe trwajcie w dwupaku jak najdłużej
Nas przenieśli na porodówkę dopiero o 3 rano w piatek choć w szpitalu byliśmy od czwartku 8:30am, bo dopiero wtedy zwolniło sie miejsce a do szpitala przyszłam z 3cm
Ja wczoraj miałam zabieg na obu stopach i dzis mnie cholernie bolą a tata w pracy na cały dzień i kurczę nic odpocząć nie mogłamZ lepszych rzeczy to już jemy solid food
był kleik, jabłuszko, mango, zupka jarzynowa i dzis gruszka
zjada ok 1/3 słoiczka czy saszetki
Ulala, Plumb80, mychowe, alkak12 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kropka jeszcze miesiac i nam się zaczną kaszki, papki i miazgi
mi się w pl akurat zacznie
-
No jadę 13 marca a wracam 23 kwietnia wiec troche bede
Kropka, Zancia28 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja tak z innej beczki: startujemy w konkursie wiec jak możecie to lajkujcie
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=583415048417279&set=a.577332972358820.1073741917.228452930580161&type=1&theater
Kropka, onka79 lubią tę wiadomość
-
Martusia wrote:Dziewczyny czy któraś miała szczepionkę przeciwko grypie w ciąży? Mnie położna umówiła do gp na ta szczepionkę, ale szczerze mówiąc po przeczytaniu różnych opinii boje się jej poddać
Ja się szczepilam w około 13 tygodniu, nie przeszłam grypy, ale dwa dluzsze i uciążliwe przeziębienia jak dotąd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 23:02