Ciężarne '86
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi się tez podobaja te tako moonlight lub podobne np. Pajero Adamex, riko nano , CAMARELO CARERA.,BEBETTO itp.
Kurcze dużo tego jest i nie można się zdecydować. Mój R uparł sie na taki http://allegro.pl/wozek-3x3-pajero-adamex-fotel-k-pomp-alu-len-i5241015572.html
W kolorze szarym bo widzieliśmy go na żywo.
Wczoraj dostałam kasę za pobyt w szpitalu i szukaliśmy łóżeczka z pościelą i tez problem.
Kiedyś był jeden rodzaj i było dobrze a teraz wybór taki ze nie można się zdecydować.gosia86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny załamka...
Poszliśmy z Małym do lekarza, bo zaczął przeraźliwie kaszleć i... Karolek został zabrany karetką do szpitala klinicznego... Zapalenie płuc
A zaczęło się od tego, że kichał... Mój ojciec złapał katar i musiał go zarazić mimo tego, że nie wchodził do pokoju w którym byłam z Maluchem i ani razu go nie dotknął...
Jakby tego było mało, ja nie mogę przy nim siedzieć i odwiedziny są tylko przez 3h dziennie, bo takie są przepisy przy dzieciach zainfekowanych w tej placówce i wywieźli go do innego miasta, bo w naszym szpitalu nie było miejsc...
Już nie mam siły płakać... -
Eklerko, ciężko napisać coś co mogłoby Cię podnieść na duchu. Matczyna więź jest bardzo silna i dlatego tak ciężko jest przetrwać ten straszny dla Was okres. Ale trzeba żyć nadzieją, ze Karolek sobie poradzi z infekcją i niedługo znów będziecie razem. Najgorsza jest bezsilność i brak możliwości bycia przy nim... Wierzę, ze będzie dobrze i Karolek pokona chorobę.
-
Ja mam Riko Nano i bardzo dobrze się sprawdza. Mega lekko się prowadzi, gondola duża, jeszcze niedawno śmiałam się że dwóch takich Franków zmieściło by się do niej Torba na zakupy pojemna, ta przy wózku też duża.
Generalnie Riko, Expander i Pajero niczym się od siebie nie różnią, jedynie kolorystyką i ceną.
Eklerko, strasznie mi przykro że musisz przez to przechodzić. Nas bardzo uczulano na katar i kaszel dziecka, z tym nie ma żartów. Mam nadzieję że Karol szybko wyzdrowieje i wróci do domku.. -
Eklerka trzymam kciuki za Karolka, napewno sobie poradzi z choroba, nie ma innej opcji. Tylko 3 godzinne odwiedziny?! Przy noworodku mama powinna byc non stop. Ale to nie jest wazne, najwazniejsze ze jest juz pod opieka specjalistow i ze napewno dobrze sie nim zajma. Badz silna, napewno wszystk oskonczy sie dobrze.
Gosia juz myslalam ze urodzilas a tu dalej jestes w trakcie. Dajesz, dajesz! Rozwieraj sie i rodzisz! Cwekamy na rozwoj wydarzen -
Eklerka wszystko będzie dobrze. Karolek szybko wyzdrowieje bo jest pod dobrą opieka. Trzymam mocno kciuki i się modlę za WAS.
Gosiu kochana już bliżej niż dalej. Oby teraz poszło z górki i czekamy na wieści! -
Gosia urodziła i ma już Polusię przy sobie
Dziękuję Wam za wsparcie Mały znosi rozłąkę chyba lepiej niż ja i ponoć nauczył się odkrztuszać wydzielinę, więc wszystko na najlepszej drodze, ale w szpitalu spędzi przynajmniej 10 dni...
Ida, przy katarze chuchałam na niego i dmuchałam... Kąpiele co drugi dzień, zamykałam drzwi od pokoju żeby go broń Boże nie zawiało, błyskawicznie ubierałam, jak wychodził z domu to budka postawiona, szczelnie okryty kocem i pielucha na buźce, a wydzielinę z noska odciągałam za każdym razem jak mu coś zaczęło świszczeć w nosku, no ale odkurzacza w nocy nie uruchomię i wydzielina spłynęła do gardła a od tego tylko krok do zapalenia... -
Hej Kochane Ciocie
Pola przyszła na świat dzisiaj o 13:40 silami natury bez znieczulenia
Bolało bardzo, krzyczalam na męża że ma mnie nie dotykać ale wsparcie faceta przy porodzie jest nie ocenione
Pola wazy 3150 i mierzy 55 cm
Dostala 9 pkt bo miała sine stópki i była owinięta pepowinaagatka196, Eklerka, ewwiel, Anielle, szpilka lubią tę wiadomość
-
Gosia gratulacje! Swietnie sie spisalas a coreczka cudna! Duzo zdrowia dla Ciebie i Malej. Wracaj szybko do pelni sil i do domku z coreczka. Pierwsze dni sa trudne, jesli masz jakies pytania albo watpliwosci to wal smialo, chetnie pomozemy bo jestesmy z tym wszystkim na swiezo.
Witamy Polusie na swieciegosia86 lubi tę wiadomość