Ciężarne '86
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie teraz jest już ok, ale faktycznie chyba odszedł mi czop śluzowy (a właściwie odchodził od dwóch dni), bo założyłam specjalnie ciemniejsze majtki i widać jak byk biały naciek.
Agatka, trzymamy kciuki!! Daj znać jak się ogarniesz!matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Hej.
Olivia przyszła na świat o 17.15 ma 53cm i 2950 gram.
Cc było w znieczuleniu ogólnym bo blokada poszła tylko w praw stronę a lewej nie znieczulilo. Boli jak cholera ale warto
Mała to cały Rafał i strasznie rozdartaewwiel, under_the_snow, Ewik, rah, Anielle, vincaminor, gosia86, Eklerka, szpilka lubią tę wiadomość
-
Agatka gratulacje. Pomalutku i przestanie bolec, juz jutro bedzie znacznie lepiej. Jeestescie dopiero co po wiec Ty dojdziesz do siebie i malutka sie przystosuje bo jakby nie bylo zostala brutalnie wyrwna mamie z brzuszka na swiat.
agatka196 lubi tę wiadomość
-
Agatka wielkie gratulacje i witamy na świecie Olivkę Niech nam żyje w zdrowiu i szczęściu minimum 100 lat
Agatka jakbyś miała jakieś pytania albo po prostu chciała się wygadać to wal śmiało, te pierwsze dni i tygodnie są bardzo dziwne ale w końcu się to wszystko stabilizuje. Jeśli masz jakieś wątpliwości to wsłuchaj się w intuicję, ona Ci podpowie co jest najlepsze dla Twojej córeczki
No to kto następny w kolejce?Ewik, agatka196 lubią tę wiadomość
-
Ja liczę, że się urodzimy jakoś w przyszłym tygodniu nawet. Wszystko gotowe, dzisiaj kupiliśmy pampersy, więc można się rodzić ;P
No i przegrałam bitwę o imię, zostaje Amelka. Trudno, jak się kiedyś mnie córeczka zapyta czemu dałam jej imię takie jak jej 7 koleżnek, to powiem, żeby spytała tatusia, dziadków, prababcie i chrzestnąEwik, rah, agatka196, gosia86 lubią tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
-
Anielle swiete slowa pomalutku dojdzieesz do siebie i nuczysz sie wszystkiego. Sluchaj siebie bo czasqmi polozne nic ciekawego nie poradza wrecz odwrotnie. Jak bedziesz miec gorsze chwile to sie nam wygadaj zawsze cos poradzimy.
W miare mozliwosci Agatka napisz jak laktacja czy daja Ci malutka do cyca i pomagaja.
Szykujcie sie kochane bo juz nieedlugo i wy zobaczycie Wasze dzieciaczki.
Przepraszam za brak polskich liter ale pisze z tel. -
Niech jeszcze poczeka ze 3 tygodnie ja bym juz tak chciala Melcie miec przy sobie. Najlepiej szybko, bezbolesnie, przez senmatko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
-
Hej.
Dochodzenie do siebie daruje sobie by opisywać ale jest ciężko.
Mała cyca, mleko jest ale się nie najada. I już dwa razy była dokarmianie. Do tego pogryzła jednego sutka do krwi wiec lecimy na jednym cyca. Jest silna i taka malutka.
Kryzys nadchodzi jak mała płacze a ja nie wiem co chce. Za to Rafał odnalazł się idealnie w roli tatusia.