Ciężarne '86
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniaten watek jest kameralny ale od czasu do czasu dostaje mega ozywienia. Undermam nadzieje ze u Was kaszki sie sprawdza, bo moj kochany synus ma je w nosie tzn zje to co mu zrobie, dopije mlekiem mm i najpozniej za 2 h siei tak budzi na cyca a ja usilnie probuje go juz calkiem odstawic. Pawel nadal woli raczkowanie choc calkiem niezle mu idzie przejscie kilku krokow
Rah, Vinca i cala reszta, ktora sie nie zameldowala prosze cos napisać -
Szpilka właśnie miałam pytać jak Wam idzie odstawianie od piersi.
Pola ma skazę białkową i u nas będzie problem z podaniem mm ale będę się martwić jak trzeba będzie odstawić.
Pola nie raczkuje ale czołga się lepiej niż niejeden żołnierz
Noce u nas trochę się pogoryszly ale nie będę narzekać chcialam to mam -
U nas niby skszy nie ma, twarog, jogurt je normalnie za to po mleku krowim ma plamy na karku, po mm nie. Moze czesc z objawow niemowlecych tez miala cos ze skaza wspolnego, ale mimo nie jedzenia nabialu nie bylo poprawy. Nie wiem jak silna skaze ma Pola, ale w miare dorastania mozecie zavzac probowac z podaniem jogurtu itp w malych ilosciach.
Aa kolezanki synek mial niby silna skaze, ale srednia poprawa byla po tym specjalistycznym mleku na recepte, wiec byli przez chyba 3 dni w szpitalu na bafaniu pod katem alergii i wyszlo ze ma skaze ale wcale nie tak silna jak wskazywaly objawy za to ma bardzo silna alergie na psy, kurz, roztocza czyli to co jest ciezkie do wyeliminowania. Wiec czasami przyczyna problemow lezy gdzie indziej.
Poki masz sile i chec karm piersia, na pewno latwiej Ci to ogarnac niz kupowanie mleka na recepte -
U nas w sobotę będzie 6 miesięcy.
My mamy skaze białkowa od 7tż i jest różnie. Na pewno nie jest strasznie silna bo jadam nabiał ale mleka, sera białego, śmietany, jogurtow nie tykam bo po tym najbardziej była wysypana.
Jeżeli chodzi o Bebilon pepti jest nismaczny i moja Olivia nie chce go pić. Zresztą u nas nadal problem z piciem butelki bo nawet mojego nie pije. Już wszystkiego wypróbowałam. Doidy , niekapki i wszystkie smoczki do butelek możliwe a i tak nie chce pić.
Po za tym jadamy obiadki które Sama gotuje i super wszystko Wcina A wręcz się zajada.
Noce od stycznia są coraz gorsze i w sumie od kilku dni śpię z nią bo już siły nie am wstawać po 15 razy a tak dystrybutor na wierzchu i jakoś śpimy. Tata trochę cierpi przez to ale wszystko jest do przeżycia.
Po za tym jest cudowna i juz nie mogę się doczekać kiedy będzie mówićWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:25
gosia86, szpilka lubią tę wiadomość
-
gosia86 wrote:Agatka czekaj aż zacznie piszczeć ale takie piski to sama słodyczy
Robiłaś jej jakies badania w związku z tą skazą?
Gosia już piszczy
Nie robiłam jej żadnych badań.
W marcu mamy alergolog wiec zobaczymy co zadecyduje. -
Zaraz znow spadniemy na druga strone
U nas Melcia ma biegunke lekka od wczoraj. Nie goraczkuje, nie wymiotuje tylko kilka rzadkich kupek zrobila. Dostala orsalit i enterol. Mam problem z podaniem orsalitu, bo wypluwa. Dzisiaj juz strzykawka dawalam, inaczej nie idzie -_-matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Lekarz powiedzial, ze to wirusowka jakas. Podajemy jej probiotyk, juz dzisiaj troche lepiej kupki wygladaja, wiec mam nadzieje,ze przejdzie szybko.matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Gosiu mysle, ze dziewczynka, ale wiadomo jak z takimi przeczuciami jest. Maz mowi do brzucha coreczko a Pawlowi, ze w brzuszku siostra a ja im mowie zeby sie jeszcze powztrzymali, bo co jak w brzuszku drugi synus. Mysle ze gin mi na najblizszej wizycie nie powie nic, 12 tc to jeszcze spore ryzyko bledu, ale na nastepnej wizycie juz pewie cos powie jesli bedzie cos widac
-
gosia86 wrote:Czy nasza Magdalenka juz urodziła?
Szpilka wywołuje no to się melduję strasznie szybko czas leci, Synuś już ma ponad 6 tygodni - codziennie czymś nowym zaskakuje chociaż wciąż mi się wydaje, że dopiero co się urodził i taki malutki jest zwraca już uwagę na zabawki na karuzelce, jak leży na brzuszku to coraz wyżej głowę zadziera no i mam wrażenie, że robi pierwsze podchody do świadomych uśmiechówgrudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*