Ciężarne '86
-
WIADOMOŚĆ
-
Cos swiruje mi internet na wieczor nie laczy z zadna strona a z tel moge tylko czytac, bo nie moge sie zalogowac z niewiadomego powodu. We wt bylam na wizycie gumis mial 17 mm i bijące serduszko. Pozdrawiam Was Kochane. Dzis ziast sprzaatac gotowac itp postanowilam napisac. Ale ten czas leci
Aaaa Pawelek wczoraj zrobil pierwsze kroczki samodzielnieAnia_1986, agatka196, Ewik, ewwiel, vincaminor lubią tę wiadomość
-
U nas wszystko ok. Ala skonczyla 4 miesiące i z tej okazji przespala 2 noce po 8 godzin ciągiem. Dzisiaj bylo już tylko 5, ale i tak nie jest zle. Nie umiem ziębią nacieszyć, chyba przez to, ze byla tak wyczekiwana. Poza tym musze sie skupić na nauce Nadii, bo znow sie opuściła. Wystarczy lekko poluzować zasady i od razu negatywne efekty widać. Wdala sie w rodzinę tatusia z zapalem do nauki.
A co u reszty?szpilka lubi tę wiadomość
-
My mamy już ponad 5 miesięcy, Melcia próbuje nowych smaków, zssmakowała w rybkach co mnie bardzo cieszy. Zastanawiam się nad podanien jej kaszek, może spałaby trochę dłużej w nocy i dała mi trochę odespać. Chociaż narzekać nie mogę, budzi sie tylko raz na karmienie. Druga sprawa to taka, że bardzo nie chce mi już mleka pić, w ciagu dnia jak za każdym razem wypije ok 60ml to jest dobrze. Po 6 miesiacach zmienie jej mleko chybs na innej firmy też bo po Nan ma zaparcia.
szpilka lubi tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.