Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Viki ja pierwsze takie plumpanie poczułam w 19t5d bodajże jak dobrze pamiętam
z początku to takie trzepotanko skrzydełkami
a takie kopniaczki to chyba w 22tyg ale muszę dokładnie sprawdzić w pamiętniku żeby poprostu głupoty nie palnąć
Edit:sprawdzialam takie kopniaki poczułam w 21 tygale u każdej kobietki jest raczej inaczej bo zależy do od łożyska i czy jest pierworodką bo podobno pierworódki czują później
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 18:42
-
aszka wrote:Ja mam poduszkę ponton z super mami i jest super.odciaza krgoslup i podpierać mi całe ciało bo jest takiej długości jak mój wzrost.2014 ISCI1
cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Agi83 wrote:Dziewczyny mam jeszcze jedno pyt do Was, zamrozili nam zarodki w parach, czy wasi lekarze mowili wam jak duze jest prawdopodobienstwo ciazy bliznaczej... Kurcze jestem ciagle w szoku, bo liczylam na pojedyncze zarodki I nie wiem jak do tego podejsc, czytalam ze rozmrazanie I zamrazanie nie jest zbyt dobre... Jestem w gyncentrum I mam wrazenie ze u nich prawdopodobienstwo jest OGROMNE I lekarz ma bardzo wprawiona reke do transferow
przepraszam ze zakłócam Wasz spokoj
Ale aga właśnie crio daje najlepsze efekty. Czego się boisz? -
Anko:-) wrote:Ale aga właśnie crio daje najlepsze efekty. Czego się boisz?W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Agi, czy my sie nie znamy z kafe??? A co do bliźniat to na spore forum na kafee z gyncentrum jest nas dwie z bliźnietami. {Pytalam o to ostatnio dr M, bo o nim moiwsz i sam powiedzial, ze jest to baaaardzo niewielki procent z ciaz uzyskanych w gyncentrum. Trzeba miec naprawde duzo szczescia, zeby tak sie stalo. Znam bardzo wiele przypadkow, gdzie przyjal sie tylko jeden zarodek, wiekszosc dziewczyn miala podawane do crio dwa zarodki, a z blizniakami jest nas tylko dwie
Agi83 lubi tę wiadomość
-
Agi, ja osobiście miałam dwa crio z dwoma zarodkami. Za każdym razem ciąża była - ale pojedyncza. Co prawda nie w Gyncentrum.
Nie często udaje się "mieć" bliźnięta co nie znaczy, że to nie realne..
Fistaszek
Czekamy w takim razie do jutra. Oby sie udało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 23:22
Agi83 lubi tę wiadomość
-
Agi ja mialam dwa zarodki ale nie crio. Dr mowila ze jest 25% szans ze po ich podaniu bedzie ciaza blizniacza. My ogolnie w zyciu oboje z mezem mielismy zawsze pod gorke i malo zczescia w zyciu a tu...25% sie sprawdzilo
Wiadomo dwoje dzieci naraz ...SZOK ...jak damy rade, jak pogodzimy wszystko logistycznie i finaansowo ..ale mysle ze jak sie chce to mozna to jakos ogarnac.
Teraz dla nas wazne jest aby sie szczesliwie urodzily i byly zdrowe a reszt jakos sie ulozy.
Wychodze teraz z zalozenia ze lepiej jak jest dwoje naraz niz jakbysmy nie mieli wcaleAgi83, Kava lubią tę wiadomość