Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
agga1984 wrote:Justa, moj starszy ode mnie skromne osiem lat hehe
Ginger, cellulit mowisz? To ja i wczesniej mialam hihi
Też miałam wcześniej ale nie był tak widoczny a teraz to już jest masakra;/ po porodzie mam zamiar ćwiczyć znów żeby się tego cholerstwa pozbyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 17:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCynniaja tez starania o ciaze kilka lat wiec sie przesuneło,ale sadze ze w zyciu wszystko ma swoj czas. Ja na pewno wczesniej nie byłam gotowa na dziecko, pod takim wzgledem ze byłam pracoholiczka itd.
A z kolei moj maz ode mnie młodszy 3 latajusta1234 lubi tę wiadomość
-
roletka wrote:Vioris z tego co wiem środki są a ja chodzę do dr Mercika ale nie wiem czy podaje on dwa zarodki każdemu bo ja leczę się u niego juz 3 lata, musiałabyś zapytać na forum IVF tam wypowiedzą się dziewczyny które do dr M chodziły
Dziękuję No ja już tam nie chcę za bardzo pisać, bo dziewczyny tam mają swoje problemy i omijają moje pytania ostatnio Chyba mają mnie dość hihi
Cały czas myślę, żeby się wybrać do dr Mercika w sprawie kwalifikacji już teraz, ale w razie kwalifikacji nie chcielibyśmy podchodzić w wakacje ze względu na ślub na koniec sierpnia. I tak myślę i myślę aż w końcu środki się skończa -
nick nieaktualnyA ja mialam 23/24 lata jak zaczynalismy. Pelna bylam werwy i zapalu, uwazalam ze wszystko da sie pogodzic, byle zdrowie i milosc byly. A w efekcie zlecialo blisko 8 lat...
Vioris, nie zastanawiaj sie dlugo, dzialajWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 18:27
aszka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny podobno zadne kremy i inne cuda nie pomoga na rozstepy:( jedne maja sklonnosc do rozstepow inne nie, ja niestety mam:/ trudno, jedynie nad celulitem da sie zapanowac ale to dopiero za 8mcy;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 19:26
aszka lubi tę wiadomość
2014 ISCI1 cp 2015 crio 05.2015 ISCI2 2017 ISCI3 02.2018 ISCI4 2018 ...?i co teraz? -
Dziewczyny wrzucam wam fotki ciuszków które koleżanka chce sprzedać. Dla dziewczynki rozm 0-3mc w stanie idealnym kolekcja f&f całość z kosztami wysyłki 45zł. Może któras będzie chciała skorzystać jeśli już wie ze to dziewczynka;)
justa1234 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa zawsze byłam szczupła i zgrabna. Szczupłość mi została (w 8 miesiącu mam +5 kg...), ale rozstępy i cellulit to u mnie makabra. Aż mi głupio na siebie patrzeć, bo wygląda to okropnie
Zabrałam się dzisiaj w końcu za pranie ubranek, bo meble skręcone i jest gdzie układaćaszka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny gratulacje tym, które już się rozpakowały U mnie niestety zalecenia są takie, że muszę głownie leżeć więc dostepu do komputera nie mam za bardzo. Ale jest dobrze Cieszę się, że jest nas duzo, w grupie zawsze raźniej. Do nastepnego postu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 21:42
aszka, agga1984, Viki26, Konwalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybasiurka wrote:Dziewczyny gratulacje tym, które już się rozpakowały U mnie niestety zalecenia są takie, że muszę głownie leżeć więc dostepu do komputera nie mam za bardzo. Ale jest dobrze Cieszę się, że jest nas duzo, w grupie zawsze raźniej. Do nastepnego postu
-
nick nieaktualnyDanae wrote:Ja zawsze byłam szczupła i zgrabna. Szczupłość mi została (w 8 miesiącu mam +5 kg...), ale rozstępy i cellulit to u mnie makabra. Aż mi głupio na siebie patrzeć, bo wygląda to okropnie
Zabrałam się dzisiaj w końcu za pranie ubranek, bo meble skręcone i jest gdzie układać -
Ginger84 wrote:Dziewczyny wrzucam wam fotki ciuszków które koleżanka chce sprzedać. Dla dziewczynki rozm 0-3mc w stanie idealnym kolekcja f&f całość z kosztami wysyłki 45zł. Może któras będzie chciała skorzystać jeśli już wie ze to dziewczynka;)
-
agga1984 wrote:Justa, moj starszy ode mnie skromne osiem lat hehe
Ginger, cellulit mowisz? To ja i wczesniej mialam hihiViki26 lubi tę wiadomość
-
stars2345 wrote:Mam takie pytanie, moze za wczesnie. Zastanwialyscie sie kiedy i w jakis posob powiecie dziecku ze jest z in vitro? Bo mnie ostatnio teść sie o to zapytal i sie teraz zastanawiam jak to zrobic zeby bylo dobrze. I czy ktoras z Was bedzie chciala cesraskie ciecie na "zyczenie" ?
agga1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaszka wrote:naprawde tylko 5 kg przytyłas? Pytam bo ja tez chudzielec i sie troche martwie tym.
Niestety tak. Co wizytę dostaję ochrzan, ale mój organizm nie chce tyć. A najlepsze jest to, że brzuch mam mały, a dziecko duże... Nie wiem gdzie on się mieści.
Ja również zamierzam rodzić naturalnie i wierzę, że się uda!agga1984 lubi tę wiadomość
-
stars2345 wrote:hej, a rodzilas naturalnie czy przez cc i ile trzeba odczekac zanim zajdzie sie w druga ciaze? bo ja wlasnie chcialabym jedno dziecko i zaraz kolejne
Mój mały jest skrajnym wcześniakiem dlatego miałam cc. Ja gotowa na kolejną ciąże byłam już po pół roku, lecz lekarz w klinice odmówił mi wtedy zrobienia procedury. Po roku od porodu już nie było żadnego sprzeciwu. Mi też marzyła się jak najmniejsza różnica wieku.stars2345 lubi tę wiadomość