Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Konwalia wrote:Dzisiaj o 10:17 przyszła na świat Lilka siłami natury. Waży 3160g i mierzy 53 cm. Dostała 10 pkt.
Jestem zakochana. Jest cudna!
Konwalia GRATULACJE :* :* :* Zdrówka dla Ciebie i LilciKonwalia lubi tę wiadomość
Bliźniaki są z nami :* -
justa1234 wrote:To takie uczucie pekajacej bańki mydlanej mam nadzieję że to właśnie Zocha puka a nie moja wyobraźnia płata mi figle
No i super, że już możesz to odczuwać Ja nie mogę się doczekać.justa1234, Konwalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBiała wrote:Roletko i tutaj gratuluję i trzymam za kolejne przyrosty bety U mnie też tak szalała i Dziewczyny od razu wywróżyły Dwa Szczęścia Na początku to był szok i strach, a teraz nie wyobrażam sobie inaczej
Shooa będzie dobrze, trzymam kciuki za Ciebie i Groszka
Lelewela witaj. Kciuki zaciskam. -
nick nieaktualny
-
Hej u mnie przeszła mega ulewa i jest po niej chłodniej. Oby jutro było. Rano wybieram się na badania z krwi i mocz. Oby dobrze wyszły. Dziś bardzo intensywnie bolał mnie brzuch, że aż się wystraszyłam. Ale dosyć krótko i potem tylko takie kłucia lekkie zostały. Mam nadzieję, ze jest wszystko ok.
-
Biała głowa do góry, kto nie da rady jak nie takie babki jak my, po przejściach Jesteś bardzo dzielna
Mi też marzyły się dwa, ale t.ylko za pierwszym razem udało sie mieć więcej niz jeden zarodek a potem już nieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 22:39
Biała lubi tę wiadomość
-
lelewela wrote:Hej u mnie przeszła mega ulewa i jest po niej chłodniej. Oby jutro było. Rano wybieram się na badania z krwi i mocz. Oby dobrze wyszły. Dziś bardzo intensywnie bolał mnie brzuch, że aż się wystraszyłam. Ale dosyć krótko i potem tylko takie kłucia lekkie zostały. Mam nadzieję, ze jest wszystko ok.
Jak Cię boli brzusio to możesz nospę sobie zapodać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjusta1234 wrote:No też jestem tego zdania tylko że ja już mam rozstępy które nie znikną po rzadnych kremach jedynie jakieś zabiegi na która mnie nie stać
Konwalia lubi tę wiadomość