Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Konwalia wrote:Dzisiaj o 10:17 przyszła na świat Lilka siłami natury. Waży 3160g i mierzy 53 cm. Dostała 10 pkt.
Jestem zakochana. Jest cudna!
Konwalia GRATULACJE :* :* :* Zdrówka dla Ciebie i Lilci
Konwalia lubi tę wiadomość
Bliźniaki są z nami :* -
O widzisz, a dzisiaj się zastanawiałam skąd na początku wiedzieć, że ruchy malucha, to właśnie ruchy, a nie niestrawność na przykładjusta1234 wrote:To takie uczucie pekajacej bańki mydlanej
mam nadzieję że to właśnie Zocha puka a nie moja wyobraźnia płata mi figle 

No i super, że już możesz to odczuwać
Ja nie mogę się doczekać.
justa1234, Konwalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczyli masz wiecej niz 34 lata? Ze Ci dali dwa zarodki?Biała wrote:Roletko i tutaj gratuluję i trzymam za kolejne przyrosty bety
U mnie też tak szalała i Dziewczyny od razu wywróżyły Dwa Szczęścia
Na początku to był szok i strach, a teraz nie wyobrażam sobie inaczej

Shooa będzie dobrze, trzymam kciuki za Ciebie i Groszka
Lelewela witaj.
Kciuki zaciskam.
Ale radocha
gratuulacje.
-
nick nieaktualny
-
Hej u mnie przeszła mega ulewa i jest po niej chłodniej. Oby jutro było. Rano wybieram się na badania z krwi i mocz. Oby dobrze wyszły. Dziś bardzo intensywnie bolał mnie brzuch, że aż się wystraszyłam. Ale dosyć krótko i potem tylko takie kłucia lekkie zostały. Mam nadzieję, ze jest wszystko ok.
-
Biała głowa do góry, kto nie da rady jak nie takie babki jak my, po przejściach
Jesteś bardzo dzielna 
Mi też marzyły się dwa, ale t.ylko za pierwszym razem udało sie mieć więcej niz jeden zarodek a potem już nieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 22:39
Biała lubi tę wiadomość
-
U mnie też się schłodziło:-)lelewela wrote:Hej u mnie przeszła mega ulewa i jest po niej chłodniej. Oby jutro było. Rano wybieram się na badania z krwi i mocz. Oby dobrze wyszły. Dziś bardzo intensywnie bolał mnie brzuch, że aż się wystraszyłam. Ale dosyć krótko i potem tylko takie kłucia lekkie zostały. Mam nadzieję, ze jest wszystko ok.
Jak Cię boli brzusio to możesz nospę sobie zapodać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya co Ty sie przejmujesz rozstepami, tez mam rozstepy ale mi to nie przeszkadza. Kto mnie bedzie ogladał na pupie, facet a jemu nie przeszkadzajusta1234 wrote:No też jestem tego zdania
tylko że ja już mam rozstępy które nie znikną po rzadnych kremach jedynie jakieś zabiegi na która mnie nie stać 
Konwalia lubi tę wiadomość

będę ciągle powtarzać mamom bliźniakmowym że im zazdroszczę z całego serducha ale tak pozytywnie