Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Kobietki wczoraj pierwsze usg
i mamy dwa Bąbelki
za tydzień w czwartek kolejna wizyta czy wszystko wporzadku bicie serduszek itp. Jupii !!!!!!! Jestem przeszczesliwaa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 08:00
aszka, duza, Biała, justa1234, Danae, agniesia2569, AsiaPoli, zai2014, Moniaa, Viki26, Konwalia, Agi83 lubią tę wiadomość
Mała Mi -
nick nieaktualny
-
aszka wrote:a co Ty sie przejmujesz rozstepami, tez mam rozstepy ale mi to nie przeszkadza. Kto mnie bedzie ogladał na pupie, facet a jemu nie przeszkadza
bo świeże rozstępy to jeszcze coś da się zrobić ale nie ze starymi które mam od dziecka
mój najdroższy muwi że dla niego jestem ładna i jeszcze bardziej za mną teraz wodzi wzrokiem hihihi
aszka, aszka lubią tę wiadomość
-
Mała Mi gratuluje dwóch bąbelków
aszka ja mam 25 lat i mam podane dwa zarodki, dużo też zależy od lekarza, ja nawet tematu podania dwóch nie poruszyłam sam lekarz się zapytał ile podajemy
Duża ja na razie kupiłam tylko ten vaseline innych kosmetyków na razie nie zakupię, myślę żeby później oliwką się smarować
Ja wiem że rozstępy będę mieć bo mam tendencje i chcąc nie chcąc i tak wyskoczą w końcu ale tym się nie przejmuje już, bardziej się przejmowała jak miałam 19-20 lataszka lubi tę wiadomość
-
roletka wrote:Mała Mi gratuluje dwóch bąbelków
aszka ja mam 25 lat i mam podane dwa zarodki, dużo też zależy od lekarza, ja nawet tematu podania dwóch nie poruszyłam sam lekarz się zapytał ile podajemy
Duża ja na razie kupiłam tylko ten vaseline innych kosmetyków na razie nie zakupię, myślę żeby później oliwką się smarować
Ja wiem że rozstępy będę mieć bo mam tendencje i chcąc nie chcąc i tak wyskoczą w końcu ale tym się nie przejmuje już, bardziej się przejmowała jak miałam 19-20 lat -
Justa ja jestem w GynCentrum w Katowicach, z ego co zaobserwowałam to mój dr często podaje dwa nawet jak nie ma wskazania
justa1234 lubi tę wiadomość
-
Mała Mi 1 wrote:Kobietki wczoraj pierwsze usg
i mamy dwa Bąbelki
za tydzień w czwartek kolejna wizyta czy wszystko wporzadku bicie serduszek itp. Jupii !!!!!!! Jestem przeszczesliwaa
No to powoli witam wśród dubeltowych mamGratuluję
justa1234, Konwalia lubią tę wiadomość
Bliźniaki są z nami :* -
Vioris z tego co wiem środki są a ja chodzę do dr Mercika ale nie wiem czy podaje on dwa zarodki każdemu bo ja leczę się u niego juz 3 lata, musiałabyś zapytać na forum IVF tam wypowiedzą się dziewczyny które do dr M chodziły
-
Biała wrote:Niestety 39
Boję się, że nie wystarczy mi sił...
,wiem ze ciaza mnoga to wieksze obciazenie u mnie jeden bobas,ale napewno wszystkie damy rade,choc pewnie lekko nieraz nie bedzie.ja teraz w Anglii niemam nikogo oprocz starszej corki,ale ona ma juz swoja rodzine i malucha,wiec nie bedzie pomocy jak 20 lat temu,gdy babcie sie klocily ktora ma wziac ja na weekend oraz inne ciocie i wujki
.Ja juz nawet musialam sie wybrac do zlobka i zabukowac miejsce bo tu marny macierzynski i gdy bedzie miala 5 miesiecy musze wrocic do pracy.ja uzywam maslo kakaowe Palmers do smarowania prawie od poczatku,wiem ze oliwka uzaleznia skore i potem jak sie skonczy stosowac to bardzo sucha sie robi skora,wiec odradzam,przerabialam to kiedy .u nas od poczatku mowili ze jak jeden zarodek bedzie bardzo dobry to podaja jeden,a jak beda wszystkie rowne ze nie bedzie z czego wybrac ktory najlepszy to podadza dwa,no i dostalismy jeden,ale moze tu jest inaczej,dwa mrozaki zostaly jeszcze.Justa wspomnialas o tym ze teraz jeszcze bardziej sie mezowi podobasz,chyba cos w tym jest bo moj tez,wciaz wodzi wzrokiem,mowi ze jestem sexy non stop i nago spokojnie nie moge kolo niego przejsc
ale mi sie to bardzo podoba,hehe.
pozdrawiam dziewczynki z deszczowej dzis Anglii
aaaa09, justa1234, Biała lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyroletka wrote:Vioris z tego co wiem środki są a ja chodzę do dr Mercika ale nie wiem czy podaje on dwa zarodki każdemu bo ja leczę się u niego juz 3 lata, musiałabyś zapytać na forum IVF tam wypowiedzą się dziewczyny które do dr M chodziły
-
nick nieaktualnyAsiaPoli wrote:,dziwczynki nie chce sie licytowac ale ja za miesiac koncze 40
,wiem ze ciaza mnoga to wieksze obciazenie u mnie jeden bobas,ale napewno wszystkie damy rade,choc pewnie lekko nieraz nie bedzie.ja teraz w Anglii niemam nikogo oprocz starszej corki,ale ona ma juz swoja rodzine i malucha,wiec nie bedzie pomocy jak 20 lat temu,gdy babcie sie klocily ktora ma wziac ja na weekend oraz inne ciocie i wujki
.Ja juz nawet musialam sie wybrac do zlobka i zabukowac miejsce bo tu marny macierzynski i gdy bedzie miala 5 miesiecy musze wrocic do pracy.ja uzywam maslo kakaowe Palmers do smarowania prawie od poczatku,wiem ze oliwka uzaleznia skore i potem jak sie skonczy stosowac to bardzo sucha sie robi skora,wiec odradzam,przerabialam to kiedy .u nas od poczatku mowili ze jak jeden zarodek bedzie bardzo dobry to podaja jeden,a jak beda wszystkie rowne ze nie bedzie z czego wybrac ktory najlepszy to podadza dwa,no i dostalismy jeden,ale moze tu jest inaczej,dwa mrozaki zostaly jeszcze.Justa wspomnialas o tym ze teraz jeszcze bardziej sie mezowi podobasz,chyba cos w tym jest bo moj tez,wciaz wodzi wzrokiem,mowi ze jestem sexy non stop i nago spokojnie nie moge kolo niego przejsc
pozdrawiam dziewczynki z deszczowej dzis AngliiBez przesady to zadna starosc, oczywiscie ze człowiek moze i ma mniej checi, ale dziecko to dziecko, a matki w wieku lat 20 tez nie sa idealne, wiec tak naprawde jak sie chce to mozna
aaaa09, AsiaPoli, Karolina1111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AsiaPoli wrote:,dziwczynki nie chce sie licytowac ale ja za miesiac koncze 40
pozdrawiam dziewczynki z deszczowej dzis Angliiagga1984, AsiaPoli lubią tę wiadomość
-
Hej.
Dziewczyny czy któraś z was miała tak ze tsh z niedoczynnosci przeszło w nadczynność?
U mnie na lekach wynosiło zwykle kolo 2.5, 3 tygodnie temu 2.0 a dziś 0.4....
Myślę że przed urlopem nie dostane się do endo wiec może obniżenie dawki eutoryxu? -
Anko nie pomogę bo na razie niedoczynność u mnie
Dziewczyny koło 40 spokojnie moja mama miała 44 lata jak mnie urodziła i jakoś dała radęBiała, kis, Konwalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRoletka, moja w tym samym wieku byla co Twoja jak mnie urodzila hehe
Za to moj tato mial 52 lata... Chodzil dumny jak paw
Anko, nie pomoge. Miesiac temu mialam tsh 1.47, a ile teraz to (jeszcze) nie mam pojecia...
Maz za miesiac konczy 40 lat, a ja mu nawet jeszcze nic nie kupilam heh...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 15:33
-
agga1984 wrote:Roletka, moja w tym samym wieku byla co Twoja jak mnie urodzila hehe
Za to moj tato mial 52 lata... Chodzil dumny jak paw :lol:
Maz za miesiac konczy 40 lat, a ja mu nawet jeszcze nic nie kupilam heh...jest 16 lat starszy odemnie i wcale nam to nie przeszkadza
-
Witajcie.
Ja też z Gyncentrum od dr Mercika. Mam 31 lat. W drugim i trzecim transferze miałam podane dwa zarodki. Nie było z tym najmniejszego problemu.
U mnie rozstępów nie ma póki co. Przy pierwszej ciąży tez nie miałam wiec mam nadzieję że i teraz się nie pojawia. Jedynie co to zaczyna się problem z cellulitem:/ smaruje się kremami na rozstępy na brzuszku, cellulit na udach i ujędrniający na piersi z lirene. Jestem zadowolona z tych kremów.
Mała mi ggratuluje dwóch fasolek;)