Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadzia, gratulacje
Stars, ja sie zdam na opinie lekarza co do porodu
Co do mowienia o IVF to jak bedzie(beda?) starsze w sensie jak bedzie pytac skad sie wzielo
Plus zamierzam pamietnik prowadzic, a tam mozna wpisac takie rzeczystars2345 lubi tę wiadomość
-
justa1234 wrote:Hahah u mnie cellulit był będzie i zostanie
nawet chodakowska mi nie pomogła na tą cholerną skórke pomarańczową
ale uwielbiam z nią ćwiczyć i,nawet mam jej dwie płyty i,książkę
oczywiście po urodzeniu biorę się z chodakowska do roboty
Madzia82 gratulujeaszka lubi tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Viki to byś lekarza musiała zapytać
ale z tego co wiem to dziewczyny chodzą na aqua aerobik u nas aquaparku może takie coś bedzie to jak wszystko będzie ok to bym się może skusiła
dziewczyny jak to jest z tym 1000 co miesiąc na dziecko przez pierwszy rok, komu ono przysługuje? bo wszędzie piszą że dla bezrobotnych, studentek, rolników i dla tych co maja śmieciowe umowy ale np jak ja jestem bezrobotna to mi tak po prostu to przysługuje czy muszę być zgłoszona w UP? a jak muszę to jak teraz się zapiszę to nie będzie za późno? może wie któraś z was jak to ma funkcjonować o ile w ogóle to wejdzieViki26 lubi tę wiadomość
-
Agniesia ja znów czytałam że to kobieta musi być bezrobotna i nie ma znaczenia jakie są zarobki gospodarstwa domowego a o umowie partnera nie było żadnej wzmianki, jejku trzeba by wziąć ustawę do ręki i przeczytać bo jest tyle różnych wersji że hej
-
Zasięgnęłam info u mojego źródła i wychodzi na to że mąż, partner może mieć umowę o pracę, a tak jak ja jestem bezrobotna to mi to przysługuje tylko muszę być zarejestrowana w UP, gdzie zamierzam pojechać w piątek
-
http://www.portalsamorzadowy.pl/prawo-i-finanse/tysiac-zlotych-przez-rok-od-urodzenia-dziecka-dla-wszystkich-nieetatowych,69205.html
"Ze świadczenia rodzicielskiego nie będą mogły skorzystać osoby uprawnione do zasiłku macierzyńskiego, a także osoby, które mają prawo skorzystania z tego typu świadczeń z tytułu urodzeniu dziecka w innych systemach niż powszechny system ubezpieczeniowy (m.in. funkcjonariusze służb mundurowych). Jeżeli jeden z rodziców będzie uprawniony do zasiłku macierzyńskiego, drugiemu z rodziców nie będzie przysługiwało świadczenie rodzicielskie."
-
roletka wrote:Anko nie pomogę bo na razie niedoczynność u mnie
Dziewczyny koło 40 spokojnie moja mama miała 44 lata jak mnie urodziła i jakoś dała radę
Nom a moja mama chodzila w ciazy z wlasna matka.. tzn w sumie na odwrot bo to babka zaszalałaAsiaPoli lubi tę wiadomość
-
Kis moja mama mnie w kwietniu urodziła a moja siostra rodziła w grudniu i jestem z siostrzenicą ten sam rocznik
ale mam też siostrzeńca 5 lat starszego ode mnie
AsiaPoli, Konwalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKis, to tak jak i ja... Przed ciaza (a po stymulacjach) 79 kg (przed hormonami okolo 65 kg)... A ile przytyje, oto jest pytanie hehe
Roletka, moja siostrzenica mlodsza ode mnie o 3 lataWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 13:41
kis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, moja beta z dzis 25dpt 3500, z soboty 21dpt 2100.
Juz nie wiem co myslec i co robic. Chca mnie jutro wypisac ze szpitala ale myslicie, ze jest jakakolwiek szansa ze z tego cos bedzie..? Czy powinnam odstawic leki i czekac na poronienie?
Podlamalam sie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshooa wrote:Dziewczyny, moja beta z dzis 25dpt 3500, z soboty 21dpt 2100.
Juz nie wiem co myslec i co robic. Chca mnie jutro wypisac ze szpitala ale myslicie, ze jest jakakolwiek szansa ze z tego cos bedzie..? Czy powinnam odstawic leki i czekac na poronienie?
Podlamalam sie. -
nick nieaktualnyLekarze mowia "trzeba czekac" i robia usg na odczep sie bo przez powiekszone jajniki i plyn w macicy to obraz jest "niejasny".
Ale dziewczynki, nie bede zasmiecac watku.
jak sie wszystko wyjasni to wroce tu albo na nasz IVFowy watek na ovu.
Zycze wszystkim spokojnych ciaz -
nick nieaktualny