Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Mycha jak masz możliwość to zadzwoń do gina
Ja w chwilach wątpliwości tak robiłam. A miałam ich dużo.
Jeśli chodzi o ból brzucha to ja miałam całą ciążę i brzuch bardzo ciągnęło i właśnie takie uczucie jakby skóry brakowało. Wszystko było ok mój organizm tak reagował na rozrastanie wszystkiego i dopiero teraz w 9mc jest lepiej i mogłam odstawić nospe i resztę leków. Już po prostu chyba wszystko urosło tak jak miało urosnąć.
Ale dla twojej spokojnosci zadzwoń do gina.mycha28, agulas lubią tę wiadomość
-
Mycha28 weź 2 nospy i 2 magnezy. Minie.
Mi też zaczął twardniec kolo 18 19 tygodnia.
Przywykniesz.
Staraj się tez odpoczywać więcej w tych okresach. A pachwiny i ciągnięcie-tak pracują mięśnie macicy które się rozciągają. Teraz dziecko rusza z wzrostem jak z kopyta.
To normalne:-*mycha28 lubi tę wiadomość
-
Dzieki Anko :*
No wlasnie chyba troche za malo odpoczywam. Do tego jeszcze pracuje niby praca biurowa ale zawsze. Od czwartku ide na l4 i bede lezakowac z moimi szkrabkamiAnko:-), agulas, aszka, agniesia2569 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja mam dziś do Was kolejne pytanie
Po porodzie mamy wskazania do szybkich starań naturalnych, a jeśli nie wyjdzie to szybko kolejne ivf, żeby endomenda się nie rozszalała na nowo..
Oprócz endometriozy na tą chwilę nie mamy innych przeszkód, o których byśmy wiedzieli... Prawdopodobnie mam słabej jakości komórki jajowe. Chcę zacząć brać DHEA, koenzym, natomiast wit D biorę cały czas.
Pytanie brzmi.. Kiedy mogę zacząć? Oczywiście dopytam lekarza. Ale wątpie bym mogła brać w ciąży DHEA i koenzym. Macie jakieś doświadczenia? -
nick nieaktualny
-
aneczka2015 wrote:Kochane beta 2800 powoli do was dolaczam
. Bylo usg i malutki pecherzyk
)
Mówiłam, ze przez kolano trzeba
Super!! Bardzo się cieszymy i czekamy na coraz większego kropusiaaneczka2015 lubi tę wiadomość