Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
W klinice, w której my się leczyliśmy też jakoś z wizyt nie zdzierali. Za wizytę w ciąży płaciliśmy 140 zł. Badania mogliśmy robić gdzie nam się podoba. Raz powiedziałam, że badania będziemy robić u siebie w mieście i już dr pamięta i tylko zapisuje na druku co zrobić. Mimo to ciągle się zastanawiam czy nie zmienić lekarza prowadzącego ciążę. Biję się z myślami od kilku dni..
-
ja chodzę do mojego gina z kliniki do prywatnego gabinetu i za wizyte z usg bierze 80zł, jak musiałam mieć pilną wizytę a go nie było to pojechałam na wizyte do kliniki i też płaciłam 80zł z usg
-
Anko, Moniaa - wysłałam do Was maila odnoście komórek macierzystych.
Ku podzieleniu się spostrzeżeniami.
Piszcie co myślicie na ten temat
Basiurka - zestawik śliczny. Masz go już w domu, prawda? Mówisz, ze jest gruby dosyć?
Chyba sobie zakupię, bo te kolory są czadowe.
A do wózka sporo dziewczyn już dzieciatych poleca na zimę śpiworki do wózka.
Pewnie i to i to się przydaAnko:-), Moniaa lubią tę wiadomość
-
Ja już dziewczyna dzieciata polecam śpiworki.
Lilka śpi w śpiworku nie tylko na spacerach w wózeczku, ale również w domu. Jak były ciepłe noce to otulałam ją kocykiem i zawiązywałam jak rożek, a ostatnio jak noce są chłodniejsze śpi w śpiworku. Najważniejsza zaleta to, że się nie rozkopuje i nie nałoży sobie go na główkę.
justa1234, Madzia82, aszka, Kava, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny;)
Leżę i umieram Rozłożyło mnie na koniec jeszcze choróbsko:(
A wieści z dzisiejszej wizyty takie:
Mały waży 2600 czyli przybiera książkowe 200g na tydz. Jeśli dotrwam do terminu to waga powinna być taka jak u Patryka.
Główka jest bardzo nisko bo wyczuł przy badaniu ręcznym. Ale napiera na ścianę macicy a nie na szyjkę.
Z leków został magnez i żelazo.
L4 na 3tyg ale powiedział ze raczej się spotkamy na porodowce.
Za 10dni mam już zielone światło:)
Moniaa, agulas, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Ponad to niepokojące jest gdyby dziecko np nie przybrało przez 3tyg nic. Lepiej ze miarowo przybiera. I druga rzecz gdyby glowka wskazywała ze jest mniejsza większą o ponad 2 tyg w stosunku to brzuszka czy nogi. Nie tyle rozmiar a rownomiernosc jest ważna.
-
Justa to jest taki etap ze każdy maluszek przybiera indywidualnie nie ma co porównywac. Jeszcze nadgoni zobaczysz;)
Anko spokojnie jeszcze troszkę ale fakt jestem juz trochę spokojniejsza teraz się martwię żeby wszystko podczas porodu było ok. Chyba już zawsze czymś będziemy się martwić.
justa1234, Anko:-) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny a czytacie jakieś poradniki? bo ja przez te leżenie już nie wiem co robić z nudów
-
Ginger84 wrote:Hej dziewczyny;)
Leżę i umieram Rozłożyło mnie na koniec jeszcze choróbsko:(
A wieści z dzisiejszej wizyty takie:
Mały waży 2600 czyli przybiera książkowe 200g na tydz. Jeśli dotrwam do terminu to waga powinna być taka jak u Patryka.
Główka jest bardzo nisko bo wyczuł przy badaniu ręcznym. Ale napiera na ścianę macicy a nie na szyjkę.
Z leków został magnez i żelazo.
L4 na 3tyg ale powiedział ze raczej się spotkamy na porodowce.
Za 10dni mam już zielone światło:)
Aż mnie ciary przeszły, ze to już.
Dopiero co beta była pozytywna...
Ale czas goni
Roletka - ja tak jak Anko - przy poradnikach mi nudno. Nie umiem ich czytać
Wolę dobry kryminał. Tak więc nic nie polecę -
Dziewczynki pomozcie....jakos mnie bardziej brzuch zaczyna pobolewac i takie ciagniecie w prawej pachwinie czasami. Do tego czuje jakby skora na brzuchu sie napinala jakby jej tam brakowalo
Troche sie martwie czy to cos niepokojacego.
Brac nospe?
Wizyte mam w czwartek mam nadzieje ze nic zlego sie moim kruszynkom nie dzieje