Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja odpoczywam po wczorajszych zakupach jeszcze. Mam chyba wszystko co trzeba.
mina pani przy kasie bezcenna. Ale jak wyskoczyło że to już 6 miesiąc się zaczyna to stwierdziliśmy, że nie ma na co czekać
Anko:-), Anna255, aszka, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Pięknie tygodnie i miesiące nam mijają
Aż miło się patrzy.
Ja w weekend kupiłam kolderke materacyk, ręczniki, pościele kocyki koszyczki rożki i ozdobki juz się szyja na zamówienie.
Wybrałam komplet szary z mietowym minki oraz szary z pudrowo różowym minki.
Będzie tak słodko - ze sama się po sobie tego nie spodziewałam hahahaMoniaa, Marta1986, justa1234, aszka, kmb lubią tę wiadomość
-
agulas wrote:hej, mam pytanko odnośnie Pappa. w jaki sposób był opisany Wasz wynik z krwi?
U mnie jest wynik 2,94 mlU/ml. Nie mam pojęcia co to znaczy. Dziś będę wysyłać wynik lekarzowi, ale już się stresuję...
u mnie było
PAPP-A = 0,800 IU/I odpowiada 0,326 MoM
ale ja badałam również wolne beta-hCG = 23,7 IU/I odpowiada 0,748 MoM
wtedy coś tam wyliczają i porównują z obrazem usg i dają opis
Nie robiłam tego oddzielnie, tylko wszystko kompleksowo i to był koszt 400 zł.
Biorąc pod uwagę że takie szczegółowe USG to koszt 220zł. to te badania wraz z opisem wyszły jeszcze po bożemu. -
Właśnie chyba mam zrobione wyniki "nie do końca". Nie mam wolnej bety hcg.
Zastanawia mnie wynik w jednostce mIu/ml.
Na usg było wszystko ok. Już żałuję, że robiłam cały ten test Pappa.. Teraz będę się strasznie stresować do jutra przez jednostkę... -
Ja też obejrzałam mecz gdzie zazwyczaj nie oglądam ale to przez to ze nie było Master Chefa nie było
Co do trojaczków to ogromny cud ale i ciąża wysokiego ryzyka..Chyba bym mimo to nie chciała być w potrójnej ciąży..aszka lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
Ja tez juz zaczelam zakupy dla chlopakow. Musialam w glowie przestawic sie na kupowanie dla mezczyzn, a nie dla dziewczynki. I tak oto zamowilam wielki dwie paczki na ktore czekam z niecierpliwoscia:kocyki, rozki, okrycia kapielowe, posciele itd. Wszystko w neutralnych kolorach:bez, zielen. Nic niebieskiego. Nigdy go nie lublilam i nie lubie chlopcow w niebieskim. Sporo juz mamt=y, ale czesc zostala.
Marta, moj plan to 35 tygodni, wiec u ciebie wielkimi krokami sie zblizaaszka lubi tę wiadomość
-
Marta szykuj się kochana
Anko ja też lubię takie słodkie rzeczy dla dziewczyneku mnie róż róż i jeszcze raz róż
a co raz się żyje
Chłopaki dali radę wczorajjestem dumna że wygrali i się nie poddali
walczyli do końca
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgulas powinno byc przeliczenie na MOM, ale z tego co kojarze to u mnie przeliczał to H. Tez mialam dwa wyniki jak pisze moniaaa. A gdzie Ty to robilas ten test?
agulas wrote:lekarz mi nie powiedział.. kazał zrobić tylko pappę i tak zrobiłam.. eh.. Dzięki MoniaaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 11:47
-
nick nieaktualnyJa dla dziewczynki troche kupiłam ale mało, tez głownie kupuje roze, nie przepadam za szarym, dla mnie musza byc wesołe kolory
Mam głownie rozowe, białe, i inne kolory np zołte. Zrobie fotke to pokaze
Marta szykuj sie pooowolijusta1234 lubi tę wiadomość
-
aszka wrote:Agulas powinno byc przeliczenie na MOM, ale z tego co kojarze to u mnie przeliczał to H. Tez mialam dwa wyniki jak pisze moniaaa. A gdzie Ty to robilas ten test?
Pappa robiłam w mojej przychodni na Woli. Przedzwonię jeszcze do nich. Możliwe, że dostałam część wyniku. Ale to dziwne, bo krew oddałam 2 tyg temu. Nie chciało mi się jechać do Invicty do centrum i teraz żałuję. No nic. Zobaczę co powie jutro mój lekarz.
Marta cieszę się razem z Tobąniedługo już utulisz w ramionach swoje dzieciątko
Od jutra idę na zwolnienie. I też zacznę powoli oglądać się za wyprawkę. Zacznę od zrobienia listy
Nie wiem czy wiecie, ale w SUperpharm jest teraz promocja. Należy się zapisać do programu Mamy dzieci. Na wstępie otrzymuje się 3% zniżki na artykuły dla dzieci.
Jeżeli w ciągu miesiąca albo dwóch (nie pamiętam) zrobimy dwukrotnie zakupy za minimum 35 zł na art dla dzieci otrzymujemy 7% zniżki