Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
oj będzie się działo
ja boje się że dużo za wcześnie urodzę a luty to moje marzenieno ale nie zostaje nic tylko być dobrej myśli
Viki26, aszka, Libra lubią tę wiadomość
-
Ja dziś byłam na wizycie u gina na nfz,i to już ostatnia wizyta była,bo badania mam porobione wszystkie i tylk dwa tyg przed terminem pojadę do niego prywatnie
stwierdził że wróży mi poród po czasie i że wystawi mi taki papierek że jak będę chciała to bez problemu zrobią mi cc,choć ja narazie jestem nastawiona naturalnie
badania wszystkie ok,przy porodzi podadzą antybiotyk że względu na tego paciorkowca. Przedemna była kobieta w ciąży jeny jakzesz smierdzialo od niej potem ja pierdzielę!!! Jak weszłam po niej do gabinetu to doktorek wietrzył cały gabinet i niestety ale zwrócił jej uwagę!
aszka, Kava, AsiaPoli lubią tę wiadomość
-
Justa ja mam znajomą która tak potem śmierdzi, tylko że ona nie z zaniedbania tylko niestety taka jej uroda, nawet jak byliśmy cały dzień w aqua parku to wystarczyło 15min i znów było od niej czuć a wymoczyła się cały dzień przecież do tego sauna i jacuzzi i to i tak nic nie dało
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa, ale może Wy mi pomożecie, bo już od zmysłów odchodzę. Pokrótce o mnie : endometrioza IV stopień, kilka laparotomii i lapaskopii, endoskopie, histeroskopie. Ostatecznie zarośnięte jelita, przyrosniete do macicy, duży guz na jelicie grubym i marka nerka ponieważ endo narosla na moczowód. 4 nieudane pełne procedury in vitro i cudem po 9 latach 5ąte in vitro udane. Dziś kończę 9 tc no i zaczęły się problemy:-( od wczoraj krwawienie (ciemno brązowe). Byłam w szpitalu juz 2 razy i twierdzą, że z maluchem wszystko jest dobrze i najgorzej, że nie widać przyczyny krwawienia. Podobno nie ma aktywnego krwawienia. Skoro nie ma to skąd to leci? Jutro idę na kolejne usg. Boję się o maleństwo
-
nick nieaktualnyKarzur a progesteron badałas? Bierzesz luteine, badz dhupaston? Lezysz, nie przemeczasz sie? Jak ja byłam w szpitalu to lekarz wyraznie powiedział do babki ktora w domu dziecko podniosła, ze absolutnie na jedna reke 1,5 kg max nie schylac sie ani nic nie robic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 18:17
-
nick nieaktualny
-
Biorę luteine 3×1 (100mg), encoron, clexane i parę innych. Badalam 2 tygodnie temu i był baaardzo wysoki poziom progesteronu, więc wątpię aby to było to. Nie mam krwiaka a maluch trzyma się dobrze. Nie wiem co to. Zaczynam podejrzewać, że to od endometriozy.Na wszelki wypadek gdyby jednak spadł progesteron to biorę od wczoraj jeszcze duphaston.
-
nick nieaktualny
-
Karzur81 wrote:Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa, ale może Wy mi pomożecie, bo już od zmysłów odchodzę. Pokrótce o mnie : endometrioza IV stopień, kilka laparotomii i lapaskopii, endoskopie, histeroskopie. Ostatecznie zarośnięte jelita, przyrosniete do macicy, duży guz na jelicie grubym i marka nerka ponieważ endo narosla na moczowód. 4 nieudane pełne procedury in vitro i cudem po 9 latach 5ąte in vitro udane. Dziś kończę 9 tc no i zaczęły się problemy:-( od wczoraj krwawienie (ciemno brązowe). Byłam w szpitalu juz 2 razy i twierdzą, że z maluchem wszystko jest dobrze i najgorzej, że nie widać przyczyny krwawienia. Podobno nie ma aktywnego krwawienia. Skoro nie ma to skąd to leci? Jutro idę na kolejne usg. Boję się o maleństwo
Ja miałam identycznie. Żadnego krwiaka, podrażnienia szyjki, prg wysoki a plamienia do 13 tc.
Nikt nie był w stanie powiedzieć skąd sie one brały.
Duże leż i wypoczywaj - tak na wszelki wypadek.aszka lubi tę wiadomość
-
Ja też jestem po wizycie
byłam dziś w klinice w której chce rodzic. Lekarz mi bardzo przypadł do gustu.
Konkretny, rzeczowy, usg mega dokładnie zrobił (Moniaa - to ten u którego Ty ostatnio byłaś).
No i zrobił nam 2 fotki Malucha z profilu.
Strasznie sie z Mężem uśmialismy bo mina Syna nie tęga. Delikatnie mówiąc miał taki wyraz twarzy jakby był strasznie zły, ze mu przeszkadzamyUsta zacięte i zmarszczki miedzy brwiami.
Łobuz mały!
Aaaa i waga naszego kolosa to ponad 2 kg. Wyprzedza termin porodu o 12 dni...
Moniaa, justa1234, aszka, Konwalia, Anko:-), mia6, Marta1986, Viki26, AsiaPoli, Libra lubią tę wiadomość
-
Kava wrote:Ja też jestem po wizycie
byłam dziś w klinice w której chce rodzic. Lekarz mi bardzo przypadł do gustu.
Konkretny, rzeczowy, usg mega dokładnie zrobił (Moniaa - to ten u którego Ty ostatnio byłaś).
No i zrobił nam 2 fotki Malucha z profilu.
Strasznie sie z Mężem uśmialismy bo mina Syna nie tęga. Delikatnie mówiąc miał taki wyraz twarzy jakby był strasznie zły, ze mu przeszkadzamyUsta zacięte i zmarszczki miedzy brwiami.
Łobuz mały!
Aaaa i waga naszego kolosa to ponad 2 kg. Wyprzedza termin porodu o 12 dni...synu się wkurzył że urządzacie sobie jakieś podglądanko bez jego zgody hihiihih
ale wagowo wymiata
dobrze niech rośnie zdrowiusio
Kava lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny