Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Antonelka wrote:Zaczelam plamic....boje sie, ze to koniec. Nie jest to zywa krew ale kawa z mlekiem.
Nie wiem co robic czy szukac na szybko jakiegos gina czy jechac na IP?
IP. Nie czekaj tylko jedz lepiej pojechać raz za dużo niż nie pojechać.
Trzymam kciuki -
mia6 wrote:Antonelka, to pewnie nic poważnego, ale lepiej sprawdzić. Trzymam kciuki. Daj znać.
Dziewczyny kiedy lekarz kazał Wam odstawić zastrzyki przeciwzakrzepowe, np. Fragmin? Bo chętnie bym już przestała
mi powiedział, że będę brać do 35 tyg ciąży.... też się cieszęale jak trza to trza
poza tym witam się ze Wami na fioletowejViki26, aszka, Konwalia, Pola7, mia6, justa1234, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
magic1 wrote:mi powiedział, że będę brać do 35 tyg ciąży.... też się cieszę
ale jak trza to trza
poza tym witam się ze Wami na fioletowejJestem strasznie ciekawa, jak wyglądają na usg jednojajowe
Siedzą sobie w jednym pęcherzyku czy dwóch?
-
nick nieaktualnyAntonelka wrote:Wiecie gdzene Warszawie na IP maja najlepszy sprzet - usg?
W bielanskim jest stary grat na IPWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 16:59
-
nick nieaktualnyAntonelka wrote:Odebralam wynik prpgesteronu z rana - spad z 37 na 28 wiec moze to efekt tego ale zle, ze spada.
Jade do klinki debskiego tam mnie lekarzy przyjmie i ewentulanie skieruje na IP.
Zeby to nie byl koniec... -
nick nieaktualny
-
Antonelka wrote:Odebralam wynik prpgesteronu z rana - spad z 37 na 28 wiec moze to efekt tego ale zle, ze spada.
Jade do klinki debskiego tam mnie lekarzy przyjmie i ewentulanie skieruje na IP.
Zeby to nie byl koniec...
Kilka z nas tutaj plamilo- kilka plamilo a ma dziś dzieci. Bądź spokojna choć wiem ze to trudne. Ja w 12tyg miałam żywa krew w sporych ilosciach, wiec myslalam tylko o jednym Wtedy - także rozumiem.
Ale strach pewnie ma wielkie oczy i jest ok. Podbij progesteron do 35 40ng i będzie spokój. Chyba ze masz jakiś krwiaczek torbiel, wiele rzeczy powoduje plamienia.
Trzymam kciuki i czekam na informacje.