Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
justa1234 wrote:Narazie jestem w fazie myślenia hihihi
pewnie nawet jak i tak będę chciała rodzic nturals to lekarze z tego szpitala co będę się pruła zrobią mi cc bo ppdejrzewam że mają stracha w oczach na widok ciąży z ivf
tak mi lekko dał do zrozumienia mój doktorek
Mój prowadzący powiedział, żebym się nie stresowała cesarką bo to zależy od szpitala. Powiedział dosłownie tak "niech się Pani nie boi. nikt od razu nie będzie biegł do Pani z nożem"i tak zachęcił mnie do rodzenia w szpitalu, w którym pracuje
justa1234, aszka, mia6 lubią tę wiadomość
-
Moja beta z dzisiaj 1580. W sob ok 10:00 bylo 382, dzisiaj badanie po 08:00.
Przyrasta wiec ok 100% co 48h. Chyba dobrze choc ja juz analizuje, ze pomiedzy pierwszym i drugim badaniem przyrost byl wiekszy.
Oby bylo dobrze.Anko:-), Kava, Eliz, mycha28, justa1234, Madzia82, agulas, mia6 lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
szałwia wrote:Antonelka jeśli dobrze liczę, to w następną sobotę powinnaś mieć betkę na serce już koło 50 tysi :*
Zobaczymy. Trzymajcie kciukaski7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Hejka dziewczynki
Nie bylo mnie tu dawno...ale to przez ta moja sennosc..
chcialam sie zapytac kiedy odlozyc estrofem? Zaczyna mi sie 7 tydzien...to moze juz starczy? Zrobic najpierw badanie czy najpierw odlozyc i dopiero badanie czy nie spadnie za nisko...? Pomóżcie
-
Antonelka wrote:Jesli bedzie dynamika przyrostu o 100% to tak wychodzi. W czwartek przyszly moze dojsc do 48 tys.
Zobaczymy. Trzymajcie kciukaski
Kochana ale mi beta zwolniła powyżej 1000 tak ze rosla 100% co 3 doby, a powyżej 10 tysięcy podwajala się dopiero co 4 a może 5 dobę?
Juz nie pamiętam ale nie ma żadnej reguły ze ma rosnąć po 100%cały czas.
A dziś mam zdrowe - według wszystkich badan-i duże dziecko w brzuchu:)aszka lubi tę wiadomość
-
NIE WYTRZYMAM!!!! MUSZĘ!!!!
Właśnie widziałam na fb, że Marta urodziła
Resztą niech się sama chwali bo to ich dzień.
Post umieścił jej mąż więc Martusia pewnie jeszcze do siebie dochodzi.
Tak czy owak - GRATULACJE przeogromneEliz, mycha28, kmb, agniesia2569, justa1234, Konwalia, aszka, Anko:-), agulas, mia6 lubią tę wiadomość
-
Antonelka wrote:Jesli bedzie dynamika przyrostu o 100% to tak wychodzi. W czwartek przyszly moze dojsc do 48 tys.
Zobaczymy. Trzymajcie kciukaskiNa kiedy się więc umawiasz do gina?
Do mnie właśnie dzwoniła pani endokrynolog, że mam świetne piątkowe wyniki krwi i mimo ciąży nie musi bardzo dawek leków podnosić na tarczycę -
agulas wrote:Mój prowadzący powiedział, żebym się nie stresowała cesarką bo to zależy od szpitala. Powiedział dosłownie tak "niech się Pani nie boi. nikt od razu nie będzie biegł do Pani z nożem"
i tak zachęcił mnie do rodzenia w szpitalu, w którym pracuje
ja powiem tak nie boję się ani cc ani naturals
poprostu trzeba to przeżyć i już
to moje skromne zdanie
wolałabym naturals bo jakoś tak
a jak będzie cc to nie uciekne spod noża hihihih
aszka, agulas lubią tę wiadomość
-
Alincia wrote:Hejka dziewczynki
Nie bylo mnie tu dawno...ale to przez ta moja sennosc..
chcialam sie zapytac kiedy odlozyc estrofem? Zaczyna mi sie 7 tydzien...to moze juz starczy? Zrobic najpierw badanie czy najpierw odlozyc i dopiero badanie czy nie spadnie za nisko...? Pomóżcie
a w inmych klinikach jak jest to niewiem :-o
-
nick nieaktualny
-
Ja ogólnie chciałabym cc. Lekarz się mnie pytał co bym sobie życzyła i stwierdził, że będzie tak jak ja sama zdecyduje. A jak będzie to czas pokaże.
Osobiście mam za sobą już i poród sn i cc. Poród sn to dla mnie wielka trauma życiowa, więc wolałabym do tego nie wracać. A cc było robione mega szybko, więc za czym pomyślałam co oni będą ze mną robili, było już po wszystkim.basiurka lubi tę wiadomość