Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Zrobilam dzisiaj bete tak sama dla siebie, zeby sprawdzic czy rosnie czy spada.
Wynik jest spadkowy - bo wczoraj rano bylo 1580 a teraz 1140. Jesli bedzie spadac jest szansa, ze moze sie wchlonie/oczysci i nie bedzie potrzebna operacja. Z jednej strony to dobrze bo operacja to operacja, no ale zawsze bedzie lek, ze jak zostane z tym jajowodem to ryzyko to, ze sie powtorzy CP. Na razie jesli nie rosnie i jest szansa na zakonczenie tej ciazy naturalnie to tak wole ...bo psychicznie nie jestem gotowa na usuniecie jajowodu. Wiem, ze do inv jest on zbedny i na naturalna ciaze raczej nie mam szans ale cos mi siedzi w glowie. Kolejne badanie i usg jutro.7.03.2017 - Nina jest z nami
-
agulas wrote:Odnowa z keratyna
na razie efekt super, zobaczyny jak po umyciu włosów
to jest odbudowa włosa i powiedzmy lekkie wygładzenie
polecam
Bo ja własnie w grudniu wybieram sie na malowanie plus Olaplex i myślałam że może coś podobnego będziesz miała. -
nick nieaktualnyViki26 wrote:Dla mnie też to jest obojętne, ale ja tylko dlatego chciałabym urodzić SN (póki co nie mam do tego przeciwskazań) bo od razu chielibyśmy się starać o drugiego maluszka, a po CC trzeba jednak odczekać 2 lata i dopiero się starać, a latka lecą
Tutaj na belly jest dziewczyna, która dostała zielone światło na starania 3 miesiące po CC i od razu zaszłaTrochę szybko według mnie.
Viki26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDanae wrote:Tutaj na belly jest dziewczyna, która dostała zielone światło na starania 3 miesiące po CC i od razu zaszła
Trochę szybko według mnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 19:21
Viki26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Danae wrote:Tutaj na belly jest dziewczyna, która dostała zielone światło na starania 3 miesiące po CC i od razu zaszła
Trochę szybko według mnie.
Danae po pełnym miesiącu a Szymek w sumie ma już pełny miesiąc za sobą a zaraz i drugi:) przypominam się z pytaniem czy otrzymujesz wynagrodzenie 80% od tego co dostawalas na L4? czy liczą 80% od podstawowego bez premii?aszka lubi tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Antonelka wrote:Zrobilam dzisiaj bete tak sama dla siebie, zeby sprawdzic czy rosnie czy spada.
Wynik jest spadkowy - bo wczoraj rano bylo 1580 a teraz 1140. Jesli bedzie spadac jest szansa, ze moze sie wchlonie/oczysci i nie bedzie potrzebna operacja. Z jednej strony to dobrze bo operacja to operacja, no ale zawsze bedzie lek, ze jak zostane z tym jajowodem to ryzyko to, ze sie powtorzy CP. Na razie jesli nie rosnie i jest szansa na zakonczenie tej ciazy naturalnie to tak wole ...bo psychicznie nie jestem gotowa na usuniecie jajowodu. Wiem, ze do inv jest on zbedny i na naturalna ciaze raczej nie mam szans ale cos mi siedzi w glowie. Kolejne badanie i usg jutro.aszka lubi tę wiadomość
-
roletka wrote:Anko dużo ananasa, sex, masuj sutki, miziaj brzuch, schody, ciepła kąpiel
Antonelka przykro mi bardzo
ja po wizycie Będzie Tomasz i Zuzannawszystkie narządy, przepływy itp w normie
moda 480g, łożysko na przedniej ścianie wysoko I stopnia, facet 460g tylna ściana wysoko łożysko I stopnia
pytałam o ile odsunęło się łożysko od szyjki i tutaj sukces ponad 6cm
nic tylko się cieszyć
za tydzień wizyta u mojego gina
aszka lubi tę wiadomość
-
roletka wrote:Anko dużo ananasa, sex, masuj sutki, miziaj brzuch, schody, ciepła kąpiel
Antonelka przykro mi bardzo
ja po wizycie Będzie Tomasz i Zuzannawszystkie narządy, przepływy itp w normie
moda 480g, łożysko na przedniej ścianie wysoko I stopnia, facet 460g tylna ściana wysoko łożysko I stopnia
pytałam o ile odsunęło się łożysko od szyjki i tutaj sukces ponad 6cm
nic tylko się cieszyć
za tydzień wizyta u mojego gina
Boskie imiona! U nas niestety oba zdyskwalifikowane, bo mamy umowę, że nie nazywamy dzieci po byłych partnerach
Ja zaczynam się stresować i liczyć dni do usg, a jeszcze tak daleko (11.11).Viki26 lubi tę wiadomość
-
szałwia ja pracowałam do 4 mca, praca stresowa ze względu na kilka osób w firmie. Dałam znać nie z dnia na dzień, tylko kilka tyg wcześniej że zamierzem iść na l4 aby mieć później gdzie wrócić
aszka, szałwia lubią tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
nick nieaktualny
-
szałwia wrote:Justyś co u Ciebie, jak się czujesz?
Ja własnie ciągle pracuje, pracy przybywa zamiast ubywać i tak się zastanawiam, co z tym fantem zrobić. Viki, od którego miesiąca poszłaś?Kolejna wizyta 18. Dokuczają mi bardzo wymioty i mdłości ehh... Ale poza tym to ok.
Viki26, szałwia, justa1234, Moniaa, Konwalia, mia6, wiecznie, Kava, Lilou1984, mycha28 lubią tę wiadomość