Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Anko, dobrze wiedzieć. Akurat została mi jedna tabletka na dzisiaj i kończę z tym
Za 2 tygodnie ciąża donoszona i nie miałabym nic przeciwko temu, żeby Maluch zdecydował się wyjść z ukrycia...
Madziu, napisz koniecznie coś więcej. Kiedy Cię wypuszczą?
Pisałaś, że z domu do szpitala macie 2 h... pewnie nie będzie łatwo.
Ale jesteś taka dzielna, że dacie radę.
Ala czuje waszą miłość i samozaparcie a to daje jej siłę do walki.
Otwiera oczko słodzinka maleńka. Taka ciekawa jest mamusi :*Anko:-), aszka, basiurka, Inska lubią tę wiadomość
-
Madzia z każdym dniem bardziej wierzę że będzie dobrze
kazdego dnia, Twoja Alicja jest silniejsza
tak mi się miło na sercu zrobiło jak napisałaś, że otwiera oczko i trawi
zuch dziewczyna
!
aszka, sylwiaśta159, basiurka, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagulas wrote:Madzia z każdym dniem bardziej wierzę że będzie dobrze
kazdego dnia, Twoja Alicja jest silniejsza
tak mi się miło na sercu zrobiło jak napisałaś, że otwiera oczko i trawi
zuch dziewczyna
!
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 10:23
basiurka, Sanna, Inska lubią tę wiadomość
-
Madzia trzymajcie się cieplutko kobiteczki
Niestety ale nie rodzęjakoś tak ucichłam
Kurcze a mi lekarz nic nie wspomniał żeby odstawić magnezod dziś już nie będę brała.
Sex był ale żebyście zobaczyly jak się na te okazję odpacyfikowałam hihijijaż mój najdroższy był w totalnym szoku hihihi
a co w ciąży też można sexownie wyglądać
Sanna, Viki26, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
Anko:-) wrote:Justyna rodzisz?
Czy dziewczyny w okolicy terminu boli krzyż? Od dziś rano łamie mnie w krzyżu/ledzwiach i lekkie bóle miesiaczkowe do tego.
W czwartek wizyta. Zobaczymy.a co do boli miesiaczkowych to są bóle przepowiadajace
przynajmniej mi taki gin muwil i u mojej koleżanki się sprawdziły bo przez parę dni bolał ja brzuch jak na @ i za chwilę urodziła
-
basiurka jak będziesz na forum to możesz dopisać na pierwszej stronie wagę mojej niuni 4 kg 57 długości i 10 pkt
Justa ja magnez brałam do samego końca bo strasznie mnie skurcze za nogi łapałyKava, Viki26, Inska, basiurka, Anko:-), justa1234 lubią tę wiadomość
-
Kava wrote:Marta, a jak same wrażenia z i po cc.
Strasznie było? A jak teraz sie czujesz?
Ja CC wspominam bardzo dobrze może dlatego że znieczulenie i wszystkie przygotowania zniosłam bez większego bólu wiadomo poboleć musi ale macica musi się obkurczyć i trochę to się odczuwa..Ze znieczuleniem było tak że każdy próbował mnie straszyć że to boli mocno itp.co okazało się kompletną bzdurą
Jak któraś będzie chciała to mogę opisać przygotowanie moje do CC..
W środę minie 3 tygodnie i ja już zapomniałam że miałam cięcie czuję się ok po za niedospaniem ale to mały pikuś
Każdy się dziwi że ja chodzę a nie leżę umierająca i stękająca..Maluszek jak śpi to piorę prasuje itd.jedynie nie dźwigam a tak to funkcjonuję normalnie
pragnaca dzidziusia, Viki26, Astra, justa1234, aszka lubią tę wiadomość