X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ja sie nie odzywam, bo nie mam pojecia, choc tez dmuchalabym na zimne i zrobila jak dziewczyny radza.

Anko... auuuuu... wspolczuje... :(

Aszka, nie wiem jak Ty to zrobilas, ale podwojnie polubilas moj poprzedni post ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 07:46

aszka lubi tę wiadomość

• La-mia Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiasta, betujesz dzis, czy cos pomyliłam ?

Dzień dobry, w ogole, wszystkim ;)

sylwiaśta159, aszka, aszka, Anko:-), Kava, mia6 lubią tę wiadomość

05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!! :)

11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La-mia wrote:
    Sylwiasta, betujesz dzis, czy cos pomyliłam ?

Dzień dobry, w ogole, wszystkim ;)
    W sobote robilam bete i dzis ok 10 odbieram jej wynik, no chyba ze ta sobotnia beta mnie zaniepokoi to dzis zrobie jeszze jedna a jak bedzie ok to juz nie robie chyba- chyba bo cholera mnie tam wie ;) ale doszlam do wniosku ze jak bedzie OK to nie robie wiecej bo to tylko stres... umowie sie za to na pierwsza wizyte.
    Kurcze, chcialabym byc juz chociaz w 12 tc kiedy to ryzyko jej utraty znacznie maleje... a tu dopiero dzis 5tc zaczelam :P

aszka, Anko:-), Sanna, agulas lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiaśta159 wrote:
    Aszka, nie wiem jak Ty to zrobilas, ale podwojnie polubilas moj poprzedni post ;D
    u mnie internet ma jakies przeskoki bo ja mieszkam blisko lasu wiec tak sie zdarza :D juz kilka osob mi pisało o tym :D Napisz jak bedzie beta, kciukam &&.

Anko:-), sylwiaśta159, justa1234 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La-mia dzien dobry :)

Anko pociesz sie że juz blizej niz dalej :)

sylwiaśta159 lubi tę wiadomość

• Anko:-) Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    La-mia dzien dobry :)

Anko pociesz sie że juz blizej niz dalej :)

Oj tak, to prawda....ale wiesz dobrze ze niepokój jest na każdym etapie. Może inaczej mają szczęśliwe matki będąc w 3 ciazy -bo znają swój organizm a w ciążę pozachodzily w 1 3 cyklu :-)

Mi lekarz na ostatniej wizycie mówi, no łożysko powoli się starzeje wiec porod pewnie 2 no max 3 tygodnie.
    I widzisz tak sobie rzucił, a ja po 2 dniach wrzuciłem to hasło w neta i tam oczywiście strachy na lachy. Ze łożysko nie wydolne, że dzidziuś może być niedotelniony i złe odzywiony - ja piernicze - i kiedy byś spokojnym w ciazy?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 08:32

sylwiaśta159, aszka lubią tę wiadomość

dfe01f0225.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko:-) wrote:
    Oj tak, to prawda....ale wiesz dobrze ze niepokój jest na każdym etapie. Może inaczej mają szczęśliwe matki będąc w 3 ciazy -bo znają swój organizm a w ciążę pozachodzily w 1 3 cyklu :-)

Mi lekarz na ostatniej wizycie mówi, no łożysko powoli się starzeje wiec porod pewnie 2 no max 3 tygodnie.
    I widzisz tak sobie rzucił, a ja po 2 dniach wrzuciłem to hasło w neta i tam oczywiście strachy na lachy. Ze łożysko nie wydolne, że dzidziuś może być niedotelniony i złe odzywiony - ja piernicze - i kiedy byś spokojnym w ciazy?
    wiem, bo chyba kazda z nas to samo odczuwa, moze to poprzez te starania...ze kazda z nas swoje przezyła. Tak jest jak sie czyta w necie, ale jakby byl niedozywiony to ta hipotrofia i to by z wagi wyszło, moja kolezanka tak miała. Najlepiej kontroluj u lekarza niech sprawdza, w razie czego jedz na IP jak sie bedziesz denerwowac to przebadaja i sprawdza.

• Kava Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa, Ty się odezwij czy wszystko u Ciebie dobrze..

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • Viki26 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    no to wlasnie to to :) takie plumkanie i falowanie itd, itp.
    Aszka a to plumkanie to nie kopniaki?

Monia faktycznie jedz na ip.

Anko, bidula, oby bole zniknely!

2014 ISCI1 :( cp 2015 crio :( 05.2015 ISCI2 :) 2017 ISCI3 :( 02.2018 ISCI4 :( 2018 ...?i co teraz?
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze zaspałam trochę. Dziś ostry dyżur ma u mnie nie ta ginekologia jaką bym chciała. Zajadę po 10 do prywatnej kliniki. Mają akurat wolny termin. Ze schie poszłam do łazienki. Ale było wsio all right... boje się trochę. Ale nic musi być dobrze. Może to jest spowodowane tym że non stop mam jakieś pieczenie albo infekcje. Ale dotychczas nic się nie działo. Stąd też ten niepokój

Anko:-), aszka, Viki26 lubią tę wiadomość

• Marta1986 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki26 wrote:
    Dziewczyny jakie to uczucie jak dziecko ma czkawkę?
    Ja dziś jak wróćiłam rano z wc to młody w jednym momencie, nie że kopał, ale tak całego go poczułam jak się momentalnie rzucił, cały brzuch mi się lekko zatrząsł i tak z 5 razy.

Mój mały jak miał czkawkę to było takie pulsowanie w brzuszku w jednym miejscu :)

aszka, justa1234, Viki26 lubią tę wiadomość

Marta

Moje największe szczęście-synuś <3

1usa3e5eu6pimed4.png

• mia6 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia - kciuki za betę :)

Monia - daj znać po wizycie, ale mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze.

Anko - współczuję tych bóli...

Miłego dnia :)

aszka lubi tę wiadomość

ckai3e3kq5o7xu9o.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki26 wrote:
    Aszka a to plumkanie to nie kopniaki?
    dla mnie kopniaki to czujesz po prostu kopa hihi i wybrzusza skore. A jak czkawka to cały brzuch faluje, trzesie sie i plumka:D

Viki26 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa wrote:
    Kurcze zaspałam trochę. Dziś ostry dyżur ma u mnie nie ta ginekologia jaką bym chciała. Zajadę po 10 do prywatnej kliniki. Mają akurat wolny termin. Ze schie poszłam do łazienki. Ale było wsio all right... boje się trochę. Ale nic musi być dobrze. Może to jest spowodowane tym że non stop mam jakieś pieczenie albo infekcje. Ale dotychczas nic się nie działo. Stąd też ten niepokój
    moze własnie od infekcji np. pecherza? Daj znac jak tam po wizycie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebralam ta bete z soboty (11dpt 3 dniowych) wynik: 141 mlU/ml :) (bylo 13,82 za dwa dni 46,50) dr powiedzial ze jest bardzo dobrze i w piatek mam wizyte pierwsza :)

agulas, kmb, mia6, Inska, aneczka2015, La-mia, mycha28, Kava, Anko:-), justa1234, aszka, Sanna, Viki26, Konwalia lubią tę wiadomość

• agulas Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiasta super!!! Gratuluję! Jesteś kolejnym przykładem na to, że nie ma co robić zbyt dużo testów :D

Monia daj znać po wizycie!!!

Ja dzisiejszej nocy wstalam z powodu bólu brzucha... Z.... Głodu!!! Nie pamiętam kiedy ostatni raz dojadalam w nocy :D
    Ranek witam mdłościami.... :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 10:20

sylwiaśta159, justa1234, pragnaca dzidziusia, aszka, Viki26 lubią tę wiadomość

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • Inska Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa, dobrze, że idziesz prywatnie. Niech zobaczą Maluszka. Na pewno wszystko jest w porządku, ale przynajmniej będziesz spokojniejsza.

<3 <3 <3

Buziaki

aszka lubi tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • La-mia Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiasta - gratulacje!!!!!!!!!!!!
    No i nudnych 9 miesięcy życzę :)

sylwiaśta159, Inska, aszka lubią tę wiadomość

05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!! :)

11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    u mnie internet ma jakies przeskoki bo ja mieszkam blisko lasu wiec tak sie zdarza :D juz kilka osob mi pisało o tym :D Napisz jak bedzie beta, kciukam &&.
    Jeju Aszka zazdroszczę miejsca zamieszkania :-D blisko lasu coś wspaniałego

aszka lubi tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko:-) wrote:

Dlatego ja nie czytam w necie o tych różnych rzeczach bo bym zawału dostała :-P mi też ostatnio gin muwil że łożysko mi wapnieje ale mam się nie denerwować i nie przejmować :-)

aszka, Anko:-) lubią tę wiadomość

‹‹ 264 265 266 267 268 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ