X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta opisz :) te przygotowanie ja lubie o tym słuchac.

Kava lubi tę wiadomość

• Inska Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Marta! Mnie jeszcze w tym gronie nie bylo jak Twoj maluszek sie urodzil, ale i tak przyjmij spoznione gratulacje!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • La-mia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja tez poproszę o opis przygotowań... Co prawda u mnie jeszcze daleko, ale tez raczej cc mnie czeka, wiec z chęcią posłucham...

nick nieaktualny, agulas lubią tę wiadomość

05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!! :)

11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja tez :)

• Viki26 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jakie to uczucie jak dziecko ma czkawkę?
    Ja dziś jak wróćiłam rano z wc to młody w jednym momencie, nie że kopał, ale tak całego go poczułam jak się momentalnie rzucił, cały brzuch mi się lekko zatrząsł i tak z 5 razy.

2014 ISCI1 :( cp 2015 crio :( 05.2015 ISCI2 :) 2017 ISCI3 :( 02.2018 ISCI4 :( 2018 ...?i co teraz?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki26 wrote:
    Dziewczyny jakie to uczucie jak dziecko ma czkawkę?
    Ja dziś jak wróćiłam rano z wc to młody w jednym momencie, nie że kopał, ale tak całego go poczułam jak się momentalnie rzucił, cały brzuch mi się lekko zatrząsł i tak z 5 razy.
    no to wlasnie to to :) takie plumkanie i falowanie itd, itp.

Viki26 lubi tę wiadomość

• mia6 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda bardzo się cieszę, że mała Alicja jest taka dzielna :) Uściski wysyłam :)

Ja od wczoraj jestem ledwo żywa z powodu bólu głowy... nasila się z każdą godziną :/

Miłego popołudnia Dziewczyny :)

ckai3e3kq5o7xu9o.png

• Astra Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa1234 wrote:
    Astra zakupiłam ten olejek rycynowy ale boję się go użyć bo trochę poczytalam w necie o efektach ubocznych po zażyciu godivers2307.gif

Justa no ja sama nie próbowałam, ale 3 dziewczyny które dobrze znam jak chciały maluszki juz wygonic to piły. Potem była 2 w WC i w sumie szybko akcja ruszała już. Maluszki zdrowe bez problemu się urodziły.

Marta ja też poproszę o opis, luty juz nie długo ale póki co jestem spokojna i w sumie się nie interesuję za bardzo jak to cc ma przebiegać. W internecie różne rzeczy piszą, a jak będzie to się okaże :-)

Viki26, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

http://vitanonestperfecta.blogspot.com/
    11.02.2016 powitaliśmy nasz Cud 3290g 56cm
    ec8a5b5bf3.png
  • agulas Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też chcę znać szczegóły cc :)

Dziś poszalalam godzinę po centrum handlowym i padlam... Brzuch rozbolal, w głowie helikopter i tyle mojego. Leżę teraz, odpoczywam i rozkoszuje się smyrankiem dzidzi :)
    Za 10 dni połowkowe... Cały czas odliczam dni, aby poznać płeć :)

Inska, Viki26, Lilou1984, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • Eliz Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa, Zosi widocznie podobają się te kołysania których doświadcza w trakcie akrobacji mamy z tatą. :) stwierdziła że jeszcze sobie poczeka w brzuszku ;)

Inska, justa1234, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - Nadia :) Mój mały wielki cud, moja wielka miłość <3

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliz wrote:
    Justa, Zosi widocznie podobają się te kołysania których doświadcza w trakcie akrobacji mamy z tatą. :) stwierdziła że jeszcze sobie poczeka w brzuszku ;)
    Też tak stwierdziłam :-) i jeszcze doszłam do wniosku że podoba jej się jak skaczę na piłcę http://smileys.sur-la-toile.com/repository/content/content-saute.gif

Viki26, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj no dajcie Zosi posiedziec jeszcze u mamusi, przeciez wiecej tam nie wroci! :)

Eliz, justa1234, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kava lubią tę wiadomość

• roletka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia Alunia na pewno jest silna jak i mama :-) może łatwo nie będzie ale ten scenariusz napewno ma szczęśliwe zakończenie :-*

Justa ty krec porządnie biodrami jak skacze na piłce albo jak dajesz radę to jak na m bioderkami pokrecisz to może szyjka ładnie popusci ;-)

Dziewczyny wszystkim mi się odbija czego nie zjem, położyć się nie mogę bo od razu wydaje mi się ze jak mi się odbije to przy okazji mi się uleje wrrrrr

A no i tak mi Szaleje przy szyjce czasem grzebia że mam strasznego schiza że mi się skróci albo zmieknie :-/

nick nieaktualny, nick nieaktualny, agulas, justa1234 lubią tę wiadomość

Styczeń2015 IMSI ET 2x 4A :( > lutyKET 1x blastAA :( > marzecKET 2x blastAB :( > Czerwiec2015 IMSI II ET 2x 8AA > 9dpt beta 92,23 11dpt beta 279,3 > 4xŚnieżki > 05.02.16 34t5d Pszczółki są z Nami <3 961l2n0aael72r9g.png
  • Anko:-) Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże nie wyrobie jak mnie krzyż napierdziela.
    Nie wiem jak zasne,nie widzę tego....

Viki26 lubi tę wiadomość

dfe01f0225.png
  • Viki26 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko moja znajoma po 2dniach silnych boli krzyza urodzila małą, tylko ze byla juz jakos w 38tc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 00:08

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

2014 ISCI1 :( cp 2015 crio :( 05.2015 ISCI2 :) 2017 ISCI3 :( 02.2018 ISCI4 :( 2018 ...?i co teraz?
  • Marta1986 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obiecuje dziewczyny że wszystko opisze miałam zamiar dzisiaj ale brakło mi chwili wolnej :)

nick nieaktualny, Kava, agulas, justa1234, Astra lubią tę wiadomość

Marta

Moje największe szczęście-synuś <3

1usa3e5eu6pimed4.png

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja młoda jak nigdy obudziła mnie o 5:20... fakt ruszała się niesamowicie w brzuchu. Teraz poszłam do toalety bo chyba naruszyła pęcherz ... a tam bladziutko-różowy śluz... no i chyba dziś powinnam może odwiedzić jakiegoś lekarza. Mój prowadzący przyjmuje jutro na nfz... ale chyba nie powinnam czekać i dziś gdzieś uderzyć... co myślicie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 06:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa wrote:
    Moja młoda jak nigdy obudziła mnie o 5:20... fakt ruszała się niesamowicie w brzuchu. Teraz poszłam do toalety bo chyba naruszyła pęcherz ... a tam bladziutko-różowy śluz... no i chyba dziś powinnam może odwiedzić jakiegoś lekarza. Mój prowadzący przyjmuje jutro na nfz... ale chyba nie powinnam czekać i dziś gdzieś uderzyć... co myślicie?
    jedz na IP, oni maja 24 na dobe, przebadaja Cie i bedzie wiadomo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko:-) wrote:
    Boże nie wyrobie jak mnie krzyż napierdziela.
    Nie wiem jak zasne,nie widzę tego....
    wspolczuje.

• Anko:-) Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika jedz na IP. O czym tu mowa, nie czekalabym nawet pół dnia....
    Krzyż dał pospac ale wstałam i cały czas napier*.
    Moja mama przed i w czasie porodu miała tragiczne bóle krzyzowe, a miałam nadzieję na ludzki porod....
    Jak nie minie to jutro podjade do doktora by zobaczyl czy wszystko ok. Jak nie będzie bardzo bolalo to w czwartek mam już swoją wizytę u Pani doktor. Bi ja to na zmianę raz u doktora raz u doktorki:-)

dfe01f0225.png
‹‹ 263 264 265 266 267 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ