Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To ja tez poproszę o opis przygotowań... Co prawda u mnie jeszcze daleko, ale tez raczej cc mnie czeka, wiec z chęcią posłucham...
pragnaca dzidziusia, agulas lubią tę wiadomość
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jakie to uczucie jak dziecko ma czkawkę?
Ja dziś jak wróćiłam rano z wc to młody w jednym momencie, nie że kopał, ale tak całego go poczułam jak się momentalnie rzucił, cały brzuch mi się lekko zatrząsł i tak z 5 razy.2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
nick nieaktualnyViki26 wrote:Dziewczyny jakie to uczucie jak dziecko ma czkawkę?
Ja dziś jak wróćiłam rano z wc to młody w jednym momencie, nie że kopał, ale tak całego go poczułam jak się momentalnie rzucił, cały brzuch mi się lekko zatrząsł i tak z 5 razy.takie plumkanie i falowanie itd, itp.
Viki26 lubi tę wiadomość
-
justa1234 wrote:Astra zakupiłam ten olejek rycynowy ale boję się go użyć bo trochę poczytalam w necie o efektach ubocznych po zażyciu go
Justa no ja sama nie próbowałam, ale 3 dziewczyny które dobrze znam jak chciały maluszki juz wygonic to piły. Potem była 2 w WC i w sumie szybko akcja ruszała już. Maluszki zdrowe bez problemu się urodziły.
Marta ja też poproszę o opis, luty juz nie długo ale póki co jestem spokojna i w sumie się nie interesuję za bardzo jak to cc ma przebiegać. W internecie różne rzeczy piszą, a jak będzie to się okażeViki26, aszka lubią tę wiadomość
-
Ja też chcę znać szczegóły cc
Dziś poszalalam godzinę po centrum handlowym i padlam... Brzuch rozbolal, w głowie helikopter i tyle mojego. Leżę teraz, odpoczywam i rozkoszuje się smyrankiem dzidzi
Za 10 dni połowkowe... Cały czas odliczam dni, aby poznać płećInska, Viki26, Lilou1984, aszka lubią tę wiadomość
-
Justa, Zosi widocznie podobają się te kołysania których doświadcza w trakcie akrobacji mamy z tatą.
stwierdziła że jeszcze sobie poczeka w brzuszku
Inska, justa1234, aszka lubią tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
Eliz wrote:Justa, Zosi widocznie podobają się te kołysania których doświadcza w trakcie akrobacji mamy z tatą.
stwierdziła że jeszcze sobie poczeka w brzuszku
i jeszcze doszłam do wniosku że podoba jej się jak skaczę na piłcę http://smileys.sur-la-toile.com/repository/content/content-saute.gif
Viki26, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzia Alunia na pewno jest silna jak i mama
może łatwo nie będzie ale ten scenariusz napewno ma szczęśliwe zakończenie :-*
Justa ty krec porządnie biodrami jak skacze na piłce albo jak dajesz radę to jak na m bioderkami pokrecisz to może szyjka ładnie popusci
Dziewczyny wszystkim mi się odbija czego nie zjem, położyć się nie mogę bo od razu wydaje mi się ze jak mi się odbije to przy okazji mi się uleje wrrrrr
A no i tak mi Szaleje przy szyjce czasem grzebia że mam strasznego schiza że mi się skróci albo zmieknieaszka, aszka, agulas, justa1234 lubią tę wiadomość
-
Anko moja znajoma po 2dniach silnych boli krzyza urodzila małą, tylko ze byla juz jakos w 38tc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 00:08
aszka lubi tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Moja młoda jak nigdy obudziła mnie o 5:20... fakt ruszała się niesamowicie w brzuchu. Teraz poszłam do toalety bo chyba naruszyła pęcherz ... a tam bladziutko-różowy śluz... no i chyba dziś powinnam może odwiedzić jakiegoś lekarza. Mój prowadzący przyjmuje jutro na nfz... ale chyba nie powinnam czekać i dziś gdzieś uderzyć... co myślicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 06:32
-
nick nieaktualnyMoniaa wrote:Moja młoda jak nigdy obudziła mnie o 5:20... fakt ruszała się niesamowicie w brzuchu. Teraz poszłam do toalety bo chyba naruszyła pęcherz ... a tam bladziutko-różowy śluz... no i chyba dziś powinnam może odwiedzić jakiegoś lekarza. Mój prowadzący przyjmuje jutro na nfz... ale chyba nie powinnam czekać i dziś gdzieś uderzyć... co myślicie?
-
nick nieaktualny
-
Monika jedz na IP. O czym tu mowa, nie czekalabym nawet pół dnia....
Krzyż dał pospac ale wstałam i cały czas napier*.
Moja mama przed i w czasie porodu miała tragiczne bóle krzyzowe, a miałam nadzieję na ludzki porod....
Jak nie minie to jutro podjade do doktora by zobaczyl czy wszystko ok. Jak nie będzie bardzo bolalo to w czwartek mam już swoją wizytę u Pani doktor. Bi ja to na zmianę raz u doktora raz u doktorki:-)