Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia nie było innej opcji jak taka wypasiona beta
a ty do dr P chodzisz nie ma jej teraz ze do M częściej w tym cyklu chodzisz? I ile dpt w piątek będzie?
aszka lubi tę wiadomość
-
Roletka - brzuszek cudo!!!
Faktycznie czas szybko leci.
Pamiętam przecież, jak niedawno okazało się, ze Wam sie udało
Pragnącadzidziusia - a Ty już w II trymestrze!!!!!
To jest dopiero jakiś ekspresss. Mam wrażenie, ze dopiero przed chwilą pierwsza beta była u Ciebieaszka, aszka, justa1234, Viki26, pragnaca dzidziusia, agulas lubią tę wiadomość
-
Anko:-) wrote:Możesz lekarzowi wspomnieć ale to bardzo normalne. Miałam identycznie. Mój lekarz nawet narysowal mi mięśnie tam w dole które jak pracują i wyjaśnił czemu boli ciągnie zrywa itp itd.
Bez obaw.
No moje bóle krzyza, sądzę że organizm przygotowuje się do porodu. Cała ciążę miałam zatwardzenia i toaleta raz na 2 3 dni. A od wczoraj załatwiam się luzno po 2 razy dziennie.
Wybaczcie ze tak wprost ale myślę że to takie przygotowania ciała.i już gdzieś właśnie słyszałam że jeśli tak jest to oznacza że organizm się oczyszcza i przygotowuje do porodu
aszka, Viki26, agulas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRoletka ale cudny brzuszek!!! A pomyslalam sobie wlasnie ze poprosze was o zdjecia brzuszkow zjezdzam na dol a tam brzuszek roletki
Moze reszta tez sie pochwali?)
Roletko tak wyszlo ze dwa razy bylam u dr M i teraz wracam do dr P zreszta jak dzis dr M powiedzial ze mam przyjsc w piatek na wizyte to sam powiedzial ze on ciazy nie prowadzi i poleca dr P a ze ja bardzo lubie to tak zrobieto bedzie 19 dpt 3dniowych
aszka lubi tę wiadomość
-
To serduszka pewnie nie będzie, ale pecherzyk na pewno już
ja do M ciągle chodzę ale do prywatnego gabinetu u mnie w Rudzie
Monia napisz co i jak
Moje Gwiazdy dziękują za komplementy odnośnie ich domku :-*Inska, Viki26, Kava, pragnaca dzidziusia, agulas, sylwiaśta159, justa1234 lubią tę wiadomość
-
Monia będzie dobrze to pewnie naczynko. Ale jak sprawdza i badania zrobią będziesz spokojniejsza.
Gratuluję i witam nowe dziewczyny na forum.
A co do maluszka też tak mam. Ze jak cisza to się martwię a jak czasem szaleje to boję się, że za bardzo. Nie wiem jak was ale mój czasem mam wrażenie, że w szyjke kopie. Całe krocze mnie wtedy boli. Lekarz twierdzi, że wszystko dobrze ale uparciuch mógł by się ułożyć inaczej a mój w poprzek tylko leży.aszka lubi tę wiadomość
-
Wszystko na usg wyszło ok. Lekarz powiedział ze to może od infekcji. Zostaje tu do środy na obserwacji i mam nadzieje ze wyjdę bez żadnych problemów
La-mia, pragnaca dzidziusia, Inska, Viki26, aszka, Anko:-), kmb, justa1234, Kava lubią tę wiadomość
-
Monia dobrze ze wszystko ok
ale lepiej dmuchac na zimne niech Cie poobserwuja
Sylwia gratuluje pieknego przyrostu
Pragnaca ja tez czulam takie ciagniecia gin powiedziala ze to wiezadla i ze przy mnogiej ciazy sa bardziej dokuczliwe
Roletka brzunio piekny
Anko chyba bedziesz pierwsza od Justy na porodowce
A u nas dzis 100-dniowkaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 16:39
Inska, Viki26, Moniaa, sylwiaśta159, aszka, pragnaca dzidziusia, mia6, justa1234, Kava lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moniaa wrote:Wszystko na usg wyszło ok. Lekarz powiedział ze to może od infekcji. Zostaje tu do środy na obserwacji i mam nadzieje ze wyjdę bez żadnych problemów
Uff, super MoniaaOdpoczywaj teraz.
Mycha, gratulacje!mycha28, Moniaa, aszka, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość