Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy wasi panowie inicjuja seks? Moj to zawsze pierwszy byl do zabaw, a teraz...jest fajnie ale to ja od polowy II tr musze zaczynać
.az sie boje myslec co bedzie jak calkiem spadnie mi libido?!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 09:49
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Moniaa wrote:A co do mikołajek i mikołajów ... to tak sobie pomyślałam że w tym roku z tym brzucholem mogę w Wigilię dorabiać jako św.Mikołaj
Noo niezly pomysltylko ja do swiat to bede miala taki brzucholek ze nie wiem czy dam rade sie schylic do worka z prezentami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 10:20
Inska lubi tę wiadomość
-
justa1234 wrote:Witam się z rana mega zakochana w swojej Zosieńce
jest cudowna
Astra wczoraj już wstałam się kąpac pomagał mi mój najdroższy
a dziś to latam już sama od rana
Zosia całą noc spała że mną
jest cudowna i ładnie ssie cycusia
jesteś super dzielna że już śmigasz. A grudniowe dziewczyny są naprawdę fajne, wiem coś o tym - sama się w grudniu urodziłam
justa1234, aszka lubią tę wiadomość
-
Takanijaka wrote:Strrrrrasznie ci zazdroszczę że masz córcia przy sobie. W ramionach
jesteś super dzielna że już śmigasz. A grudniowe dziewczyny są naprawdę fajne, wiem coś o tym - sama się w grudniu urodziłam
i też będziesz tuliła swoje maleństwo
Takanijaka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
. Dziś mamy wizytę połówkową. Aaaaaa stresuje się lekko, a przed samą wizytą pewnie oszaleję..
Wczoraj wieczorem właśnie to widziałam.. Na usta cisnęły się i cisną dalej same brzydkie słowa!!Inska, agulas lubią tę wiadomość
-
Justa czy ona ma tak słodko zadarty nosek, czy to efekt zdjęcia ?
Jest niesamowita, aż się nie mogę na nią napatrzeć. Słodka ta nasza Zosieńka, ucałuj ją od nas, od tych wszystkich ciotek które tak na nią ostatnio wyczekiwały
Wiecznie, kciuki zaciśnięte będzie dobrzewiecznie, justa1234 lubią tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
Justa no mój skacze w Brzuchu jak Zosie oglądam
Wiecznie za wizytę kciukam.
A mi odbija. Zrobiłam się niezdara wszystko mi z rąk leci siedziałam na płytkach w kuchni z moim psem ( który już dziwnie na mnie patrzy) i wylam bo mi banan upadł. Zwariuje jak tak dalej będzie. I tak dziwnie się czuję mówiąc do siebie ( Jaśka w brzuchu) .wiecznie, justa1234 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny