Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Trochę mnie nie było, bo ból głowy miałam nie do zniesienia i nie do życia byłam... Na szczęście już po prenatalnych i ryzyko chorób jest bardzo niskie. Maluszek nasz kochany wiercił się i skakał, a dodatkowo odwracał się plecami jak lekarz chciał pomierzyć
Takie wstydliwe dzieciątko mamy
Oczywiście nie było mowy nawet o próbie ustalenia płci. Myślałam, że może lekarz da mi zielone światło do odstawienia zastrzyków, ale nie, kazał dalej brać
Wizytę u mojego ginka mam we wtorek i mam nadzieję, że będę mogła przestać się już faszerować, bo już ledwo żyję. Podziwiam dziewczyny, które biorą przeciwzakrzepowe prawie do końca ciąży. Mój brzuch jest już w takich zrostach po 3 miesiącach zastrzyków, że nie wyrabiam z bólu.
Justa - gratuluje córeńkiZosia jest przecudowna
Kava, aszka, justa1234, sylwiaśta159, Idgie, Inska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane jade I rycze .... Babelki zyja I fikaja, wedlug lekarza wygladaja na okaz zdrowia ... A krwawienia z lozyska , przesunelo sie na dno. Mam nic ale to nic absolutnie nie robic tylko lezec, jak Bede lezec moze sie podniesc a raczej powinno. Na chwile obecna ciagle krwawie I to dosc intensywnie. Lekarz powiedzial, ze powinno stopniowo odpuszczac w miare odpoczynku. Kontrola 14 grudnia. Boze dziewczyny powiedzcie ,ze on sie nie myli I ze wszystko bedzie wporzadku. Nie potrafie sie uspokoic, tak strasznie sie o nie boje.
Dziekuje Wam wszystkim kochane za kciukiAnko:-), Biała, kmb, Konwalia, aszka, justa1234, Astra, Sanna, Idgie, Madzia82, Inska lubią tę wiadomość
-
Pragnąca będzie dobrze leż, leż i leż
ja w 11 i 13tc miałam krwawienie okazało sie że kosmówka nachodzi na szyjkę i stąd krwawienie uspokajali mnie że krwawienia będą mogły się powtórzyć do póki się nie podniesie ostatecznie po krwawieniu w 13tc miałąm brudzenia do 20tc nawet plamieniem tego bym nie nazwała bo to było tylko przy podcieraniu, a w 21tc na połówkowym okazało się że się pięknie łożysko podniosło i było już ponad 6 cm od szyjki, maluszki całe i zdrowe
pragnaca dzidziusia, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypragnaca dzidziusia wrote:Kochane jade I rycze .... Babelki zyja I fikaja, wedlug lekarza wygladaja na okaz zdrowia ... A krwawienia z lozyska , przesunelo sie na dno. Mam nic ale to nic absolutnie nie robic tylko lezec, jak Bede lezec moze sie podniesc a raczej powinno. Na chwile obecna ciagle krwawie I to dosc intensywnie. Lekarz powiedzial, ze powinno stopniowo odpuszczac w miare odpoczynku. Kontrola 14 grudnia. Boze dziewczyny powiedzcie ,ze on sie nie myli I ze wszystko bedzie wporzadku. Nie potrafie sie uspokoic, tak strasznie sie o nie boje.
Dziekuje Wam wszystkim kochane za kciukiaszka, Inska lubią tę wiadomość
-
Pragnąca, ja miałam tak samo jak Roletka i Ty. Na początku krwiak międzykosmówkowy, a jak się wygoił to łożysko nisko się umiejscowiło i krwawienie + skrzepy nie pozwalały mi się do końca cieszyć ciążą, pamiętasz? Plamiłam długo, brałam tony progesteronu i odpoczywałam. Być może to uroda ciąż mnogich? Coś w tym jest. Trzymam kciuki, musi być dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 18:40
pragnaca dzidziusia, aszka lubią tę wiadomość
-
Inska wrote:Jest! Widziałam serduszko! Jedno pięknie bijące, dla mamy i taty
Maluszek jest o dwa dni młodszy: 6 tydzień i 4 dzień, a nie 6 tak, jak myślałam. Mierzy całe 7.2mm
Boże jaka ulga!
Supercudowne uczucie uslyszec serduszko
aszka, Inska lubią tę wiadomość
-
kmb, pragnaca dzidziusia, mycha28, wiecznie, aszka, Biała, Moniaa, justa1234, mia6, sylwiaśta159, Inska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pragnąca -bądź grzeczna i słuchaj lekarza.
Jestem pewna, że będzie dobrze. Były tu już takie przypadki i wszystko jest ok.
U Ciebie też tak będzie!!!
Mia -cudne wieści. A jaki widok piękny, prawda?
Inska!!! Wielkie fanfary dla was!!! Ogromnie się cieszę z serduszka.
Całuski od cioci Kavy proszę przesłać maluszkowi:*
Roletka - tańcujemy na Waszej imprezie
aszka, Moniaa, pragnaca dzidziusia, mia6, Inska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny swietnie ze Wasze wszystkie badanka dobre
Kciuki podziałały. &&
Pragnaca dobrze ze jest wszystko ok, bąbelki sa razem
Marta dzieciaczek cudny
To i wbijam na imprezeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 20:25
justa1234, Moniaa, pragnaca dzidziusia, mycha28, mia6, Marta1986, agulas lubią tę wiadomość
-
Aszka jaka z Ciebie TANCORKA haha
pragnąca mam nadzieję że wszystkiemu da rade wypoczynek.
Inska czekałam na to Twoje drugie serducho prawie jak na swoje
Cieszę się niezmiernie!!! I nadal trzymam kciuki
A ja laski jutro zaczynam lepić pierogsy z kapustą i grzybkami na święta, jest w planach gdzieś ze 300.... zobaczymy co z tego wyjdziepragnaca dzidziusia, aszka, mia6, agulas, Inska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny