Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypragnąca, tak jak dziewczyny mówią, na pewno to naczynko albo krwiaczek, będę czekała na wieści z wizyty i bardzo mocno trzymam kciuki!
Inska Ty już po wizycie czy dopiero przed?
Eliz, przepiękny avatarek, widać po nim, w porównaniu do poprzedniego jak szybko maleństwo rośnie... -
Pragnąca zaraz się za Ciebie, za Was pomodlę. Ale bądź dobrej myśli, najważniejsze, że serduszka biją! Może to tylko naczynko? Maluchy tak się rozpychają, że macica się wkurzyła
Jedź do kliniki na tę 14, tak jak ci Twój GP kazał.
Justa, ale fajowo, że już wracacie do domku, bajka po prostu. Akurat zdąrzycie się zadomowić przed Świętami! Ach cóż to będą za Święta!!!
Kava, Eliz...wizytę mam o 17:30. Obiecuję się odezwać jak tylko będę coś wiedziała. O malutkie kciuki poproszę, żeby wszystko było ok. Te duże trzymajcie za trzy groszki Pragnącej!Takanijaka, sylwiaśta159, Kava, justa1234 lubią tę wiadomość
-
sylwiaśta159, wiecznie, Eliz, kmb, Astra, Konwalia, Sanna, Lilou1984, agulas, Inska, Kava, Anko:-), mia6, Moniaa, aszka, justa1234, Idgie, Madzia82, agniesia2569 lubią tę wiadomość
-
pragnaca dzidziusia wrote:W domu mam detektor tetna. Sluchalam wieczorem, w nocy I przed chwilka I wszystkie 3 serduszka bija szybciutko I ksiazkowo. Troche mnie to pociesza, ale niepokoj w sercu jest. Dzieki Bogu skonczylam 14 tc I w razie w beda ratowac malenstwa, wczesniej by nawet palcem nie kiwneli.
Będzie dobrze. Kurcze szkoda, że tak podchodzą. Ja mieszkam w Belgi i tu też nic do 12 tygodnia teoretycznie nie robią ale jeśli ciąża jest z Ivf albo IUI to inaczej podchodzą.sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
Takanijaka wrote:To ja też proszę o kciuki bo mam wizytę o 18.40:) trochę mnie stres już łapie
Ja myślę o was od wczoraj i już od rana kciuki zaciśnięteTakanijaka, Anko:-) lubią tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
Pochwalę wam się tym moim krasnoludkiem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6794f38286fd.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7cb5b9393fa2.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 13:41
kmb, aszka, mrth666, Lilou1984, Inska, Konwalia, mycha28, Sanna, sylwiaśta159, agulas, Anko:-), mia6, wiecznie, Moniaa, justa1234, Idgie lubią tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
nick nieaktualny
-
A u mnie był mikołaj
tzn. Byłam u mikołaja na kolanach siedziałam i prezent dostałam.
Zwarte Piet mówił, że grzeczna byłam
i mi piękną bransoletkę swarovskiego wręczył.
Ten mój kochany to czasem ma pomysłyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 14:12
Anko:-) lubi tę wiadomość
-
justa1234 wrote:Oj to tak samo z tymi odwiedzinami na samą myśl już mnie brzuch rozbolewa,zacznie się oglądanie i doradzanie
może to dziwnie zabrzmiało że nie na rękę mi odwiedziny ale prawda jest taka że lubię spokój w domu
Justa mam coś dla Ciebiehttp://malinowepole.pl/body-z-krotkim-rekawem/39-szare-body-moja-mama-nie-potrzebuje-twoich-rad-z-pomaranczem.html
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f550d57bb49b.jpg
PragnącaDzidziusia kciuki za Was zaciśnięte!Konwalia, sylwiaśta159, Kava, justa1234, Idgie lubią tę wiadomość
-
Justa super ze juz w domku jestescie
odzywaj sie i udzielaj porad
Eliz piekny krasnal
Marta Kubus rosnie jaki mezczyzna juz
Takanijaka kciuki zacisniete &&
Kmb no piekny prezencikTakanijaka, justa1234, Marta1986 lubią tę wiadomość
-
Jest! Widziałam serduszko! Jedno pięknie bijące, dla mamy i taty
Maluszek jest o dwa dni młodszy: 6 tydzień i 4 dzień, a nie 6 tak, jak myślałam. Mierzy całe 7.2mm
Boże jaka ulga!
Biała, sylwiaśta159, roletka, kmb, mycha28, Eliz, Kava, wiecznie, Moniaa, Konwalia, aszka, justa1234, Takanijaka, Astra, Sanna, agulas, Idgie, Madzia82 lubią tę wiadomość
-
Inska wrote:Jest! Widziałam serduszko! Jedno pięknie bijące, dla mamy i taty
Maluszek jest o dwa dni młodszy: 6 tydzień i 4 dzień, a nie 6 tak, jak myślałam. Mierzy całe 7.2mm
Boże jaka ulga!
Moje gratulacje! Dbajcie teraz o siebie, zdrówka i dobrego samopoczucia życzęInska, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny