Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
La-mia wrote:Hej dziewczynki

Mam pytanko - możecie polecić lekarza do połówkowego USG we Wrocławiu?
Ja robiłam u dr Bala na kamiennej i u dr Koniecznej w medfeminie. Polecam choć Bal taki zapobiegawczy ze mnie wystraszył bo przyziernosc była w górnej granicy ale jednak granicy...on taki mocno przewrazliwiony.
Dziewczyny wybaczcie ale nie mam kiedy napisać. W wolnej chwili zawsze jest coś zaległego do zrobienia. Wczoraj wróciliśmy do domku, jestem tak zakochana ze nie wierze w swoje szczęście. Hania jest dla mnie kompletnie nie znanym morzem, tfu, oceanem miłości!
Dzircko grzeczne ale widzę ze mamy problemy brzuszkowe a wtedy jak wczoraj w nocy 3 czy 4h płaczu cycka i noszenia....aż poszły dwie kupki i zasnęła.
Myślę że takie sytuacje spotykają każda mamę, poza tym potrzeba więcej czasu by się poznać.
Gdy usiadł do komputera wyślę wam zdjęcie:-*!
Dużo tu się dzieje, czytam was w każdej wolnej chwili, ale czasu w porównaniu do bycia w ciazy- zero.
Co do porodu, o 3 odeszly wody,do od 5 do 15 starałam się rodzic i przyszedł mój doktor z drugim lekarzem, przy badaniu rozwarcia wylecialy ze mnie zabarwione krwią wody oraz skrzepy- wystraszyli się o łożysko ze się odkleja i zostało mało czasu, cc zorganizowali mi na cito w 15min. Ze stresu płakałam i jeszcze bolaly skurcze, w biegu jednoczenie mnie golono dawano długopis i kartki do podpisów, za chwilę stół znieczulenie i ten okropny w moim odczuciu zabieg. Zobaczylam w górze mała i zacisnelam oczy chcąc tylko usłyszeć płacz.....a później - same rozumieć łzy płynęły mi 20min. Córkę przylozyli do buzi żebym mogła ja wycalowac i zabrali do taty. Po cc wstałam po 6h a po 8h zabrałam mała do siebie do łóżka. Nie korzystałam za wiele z pomocy, tzn przebieraly mi ją ale resztę starałam się sama. Byłam jedyna z dzieckiem w łóżku na pooperacyjnej ale mimo że spalam po 20min i się budzilam na kontrolę lub przystawialam do piersi, to i tak ciesze się z tej wspólnej nocy...
Ogólnie czuje się bardzo dobrze.
Ale gdy jest chwila to wpadają rodzice teście lub chcemy chwile porozmawiać i przytulic się z moim M. Ale gdy się ustabilizuje, wrócę i będę dalej wam kibicowac!
Astra, mycha28, Takanijaka, mia6, justa1234, angelstw, Kava, kmb, Lilou1984, nick nieaktualny, Moniaa, Konwalia, Biała, wiecznie, Idgie lubią tę wiadomość
-
A co do danych do naszej stronki To Hania 3300 (jednak fajna malutka, choć pewnie dlatego ze nie doczekała do 40tyg) 54cm i 10/10. Urodzona przez cc.
mycha28, Astra, mia6, justa1234, Kava, nick nieaktualny, agulas, Biała, Idgie, agniesia2569 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eliz twoja historia brzmi jak rasowa telenowela. Szkoda tylko że mąż bawi się w niej twoim kosztem...
La-mia ka byłam w Sonokardzie u dr Olesiak-Andryszczak. Mega dokladna!! I polecił mi ją mój lekarz prowadzący bo ponoć mają jeden z najlepszych sprzętów we Wrocławiu. Byłam tam na genetycznym i na pewno wrócę na polowkowe.
A ja kochane mam znowu infekcje i do tego zapalenie pęcherza. Dopiero wróciłam z IP z dawka leków i L4 do 12 stycznia. -
Anko kolejny raz gratuluję Haneczki
jeju jak ja znam ten brak czasu na cokolwiek
rozumiem cie jak cholerka
ja nawet w pewnym momencie to odwlekalam pójście do toalety bo normalnie brak czasu, ale powoli wszystko się normuje
także Anko najgorsze są pierwsze dni a później to jiz jakoś się to wszystko ogarnia
nick nieaktualny, Anko:-) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTakanijaka wrote:Eliz twoja historia brzmi jak rasowa telenowela. Szkoda tylko że mąż bawi się w niej twoim kosztem...
La-mia ka byłam w Sonokardzie u dr Olesiak-Andryszczak. Mega dokladna!! I polecił mi ją mój lekarz prowadzący bo ponoć mają jeden z najlepszych sprzętów we Wrocławiu. Byłam tam na genetycznym i na pewno wrócę na polowkowe.
A ja kochane mam znowu infekcje i do tego zapalenie pęcherza. Dopiero wróciłam z IP z dawka leków i L4 do 12 stycznia.
Ojej trzymaj sie kochana , oby szybko minelo, wiem jaka to meczarnia, dopiero co swoj podleczylam
-
nick nieaktualnyJa mam jutro wizyte, mam nadzieje, ze lozysko wrocilo na swoje niejsce I to lezenie nie poszlo na marne

Przy odrobinie szczescia moze poznamy tez juz plec babelkow
Trzymajcie kciuki dziewczyny
Moniaa, mycha28, agulas, Biała, nick nieaktualny, Takanijaka, kmb, Konwalia, Anko:-), Inska, mia6 lubią tę wiadomość
-
pragnąca dzidziusia trzymam kciuki za maluchy, wizytę, poznanie płci i łożysko.
u mnie jakoś ten tydzień dość intensywny, jutro, kosmetyczka-rzęsy i ginekolog nfz, we środę rano fryzjer a później kosmetyczka i odgruzowywanie buzi, we czwartek ginekolog i usg 3 trymestru takie jakieś tam po 30 tygodniu ... ehh tydzień pełen wrażeń
I już też nie mogę się doczekać podglądania malutkiej
ehh ostatnio ją podziwiałam jakoś 9 października... dawno temu ...
nick nieaktualny, nick nieaktualny, justa1234, Inska, mia6, agulas lubią tę wiadomość
-
Inska, ja jestem z okolic Wrocławia.
Takanijaka, telenowele zazwyczaj mają happy end a tutaj raczej na to się nie zapowiada.
Inska lubi tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - Nadia
Mój mały wielki cud, moja wielka miłość 
-
Kciukaski za wizytkę ✊✊✊✊pragnaca dzidziusia wrote:Ja mam jutro wizyte, mam nadzieje, ze lozysko wrocilo na swoje niejsce I to lezenie nie poszlo na marne

Przy odrobinie szczescia moze poznamy tez juz plec babelkow
Trzymajcie kciuki dziewczyny
bąbelki ciocia Justyna ma prośbę otóż bądźcie grzeczne i ładnie się Panu dktorkowi wypnijcie i pokażcie co tam macie między nóżkami
no ciocia jest strasznie ciekawa i niecierpliwa
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Eliz i zakończy się dobrze. Tak czy inaczej w końcu wszystko będzie dobrze!Eliz wrote:Inska, ja jestem z okolic Wrocławia.
Takanijaka, telenowele zazwyczaj mają happy end a tutaj raczej na to się nie zapowiada.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny kciuki za was i czekamy na wiadomości.
Ja za to wyglądam jak ofiarą wypadku samochodowego. Byłam na basenie tym co zawsze i miałam okulary i wiecie co nagle poczułam ciepło na sosie avjak zdjelam okulary to mi skóra zeszła w tym miejscu i mam śmieszna ranę
-
nick nieaktualnyDziewczyny 3 chlopcow

Nr.1 odrazu sie pokazal, pieknie nozki rozlozyl
Nr. 2 wstydzioszek.
Nr.3 na 80 % tez boy
a ze nr 2 I 3 sa jednojajowe to I plec ta sama mimo iz probowal sie zakryc lobuzek kochany 
31.12 lekarz potwierdzi na 100 % , na dzien dzisiejszy jest 90% ze mamy trzech chlopcow
nick nieaktualny, Inska, Tilka, Takanijaka, Pola7, mrth666, Moniaa, Sanna, agulas, nick nieaktualny, Idgie, nick nieaktualny, nick nieaktualny, wiecznie, kmb, mycha28, mia6, Marta1986, Kava, Lilou1984, Karolina1111, Eliz, Konwalia, aneczka2015, justa1234, elcia_aa, Viki26, Madzia82, agniesia2569, veronica lubią tę wiadomość
-
Cudownie pragnąca_dzidziusia! Trzech chłopaków, bajka!

Nam co prawda do tego oficjalnego potwierdzenia jeszcze daleko, ale przyjaciółka chrzestnej, kobieta która jest trochę "nawiedzona" i która do tej pory przepowiedziała powodzenie in vitro i jednego maluszka, teraz twierdzi, że jest to chłopak
nick nieaktualny, Moniaa, agulas lubią tę wiadomość