Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
A u mnie dziś wizyta u doktora na nfz... czyli zaglądania po oczach i wróżenie z fusów hahaha oczywiście mini infekcją jest ale z tym już trzeba żyć
a ważna wizyta do dopiero pojutrze popołudniu super podglądanko
Inska, pragnaca dzidziusia, sylwiaśta159, Kava, Viki26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypragnaca dzidziusia wrote:Dziewczyny 3 chlopcow
Nr.1 odrazu sie pokazal, pieknie nozki rozlozyl
Nr. 2 wstydzioszek.
Nr.3 na 80 % tez boya ze nr 2 I 3 sa jednojajowe to I plec ta sama mimo iz probowal sie zakryc lobuzek kochany
31.12 lekarz potwierdzi na 100 % , na dzien dzisiejszy jest 90% ze mamy trzech chlopcow
o ja cie ale cudownie!Inska, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
pragnaca dzidziusia wrote:Dziewczyny 3 chlopcow
Nr.1 odrazu sie pokazal, pieknie nozki rozlozyl
Nr. 2 wstydzioszek.
Nr.3 na 80 % tez boya ze nr 2 I 3 sa jednojajowe to I plec ta sama mimo iz probowal sie zakryc lobuzek kochany
31.12 lekarz potwierdzi na 100 % , na dzien dzisiejszy jest 90% ze mamy trzech chlopcow. Będziesz babskim rodzynkiem w Waszej rodzince
pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
A i muszę się pochwalić, dzisiaj oficjalnie donosiłam ciążę!!!! Tylko po cichu marzyłam by dotrwać z moimi Kokoszkami do tego dnia i się udało!!!!!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 17:21
Anatolka, wiecznie, Inska, sylwiaśta159, mia6, myszaaa, pragnaca dzidziusia, Kava, aszka, Lilou1984, Takanijaka, justa1234, Viki26, Madzia82, agulas, Sanna, agniesia2569, Idgie lubią tę wiadomość
-
Biała wrote:A i muszę się pochwalić, dzisiaj oficjalnie donosiłam ciążę!!!! Tylko po cichu marzyłam by dotrwać z moimi Kokoszkami do tego dnia i się udało!!!!!!!!!!!
pragnaca dzidziusia, Biała lubią tę wiadomość
-
Agulas przykro mi z powodu Twojej babci....ściskam
PragnącaDzidziusia gratuluje chłopakówale będziesz miała wesoło
BiałaGratulacje! ważna datateraz już z górki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:44
kmb, mycha28, Takanijaka, Konwalia, Anatolka, pragnaca dzidziusia, justa1234, Kava, elcia_aa, wiecznie, aszka, Anko:-), Biała, Madzia82, agulas, mia6, Sanna, Inska, agniesia2569, sylwiaśta159, Idgie, Eliz lubią tę wiadomość
-
mycha28 wrote:Lilou super wygladasz taka szczuplutka i tylko okragly brzunio
74,5 kg na wadze, więc tak szczuplutko nie jest...ale dziękiPrzy moim wzroście 172cm się jakoś to rozsądnie rozkłada. startowałam z 67 około
pragnaca dzidziusia, Biała lubią tę wiadomość
-
Lilou1984 wrote:74,5 kg na wadze, więc tak szczuplutko nie jest...ale dzięki
Przy moim wzroście 172cm się jakoś to rozsądnie rozkłada. startowałam z 67 około
U mnie 78,5 kg ale przy wzroscie 162 cmwiec u Ciebie duzo rozsadniej sie rozklada
a zaczynalam od 70kg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 20:31
pragnaca dzidziusia, agulas lubią tę wiadomość
-
mycha28 wrote:U mnie 78,5 kg ale przy wzroscie 162 cm
wiec u Ciebie duzo rozsadniej sie rozklada
a zaczynalam od 70kg
hihi
ale u Ciebie dwójka a przyrost wagi podobnychłopaki chyba nie pozwolicie się prześcignąć jednej małej dziewczynce?
edit: w dodatku jestem 2 tygodnie z terminem do tyłuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 20:43
mycha28 lubi tę wiadomość
-
agulas
przykro mi
Pragnąca - jeszcze raz ogromne gratulacje!
Biała - super!!! Teraz jest mega bezpiecznie
Moniaa - czekamy dalej zatem na wieści popodglądaniowe
A ja wam powiem, ze byłam dziś na ktg i jak już wychodziłam to położne wiozły bliźnięta takie dopiero co urodzone. Popłakałam się!!!
Były takie cudowne. Mam je teraz cały czas przed oczami
Dziecko to cud!Lilou1984, mycha28, pragnaca dzidziusia, Biała, Moniaa, Konwalia, mia6, Inska, Idgie lubią tę wiadomość